Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Borys

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
Borys 2013.09.08 14:05:20
Van Önök között, akit még nem kerékbilincseltek meg a Madách-téren? Ytse szerint például a képen látható KEN-351 rendszámú kocsival parkoló rendőrt: A mellékelt fotón a rend éber őrei szolgálnak és védenek. Önfeláldozóan megvédik az autósokat, nehogy véletlenül a…..
Saját csokkerizálódását sikerült überelnie a Raiffeisennek. Múltkor egy 188 forintos tartozást adtak el a behajtónak, most sikerült a mindenkori bankközi rekordot felállítaniuk az 1, azaz egy forintos tartozás értékesítésével. A hiba csak annyi, hogy Gábor, a naiv ügyfél…..
Tartozni emberi dolog, ugyanakkor Gábor példájából is belátható, hogy jobb az ilyen szituációkat elkerülni, hiszen vkinek vmikor biztosan eszébe jut, és megpróbálja behajtani a kintlevőséget. Esetünkben robotgyanús, ha naivügyfél tényleg 5 éve nem nyúlt a -188 forintos…..