Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr Peti

3 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
blink-182 Up All Night teljes szám 2011.07.14 20:48:00
 Mark a facebook-on tette közzé, hogy a dal premiert átrakták korábbra! *** Magyar idő szerint most hajnali 2-kor lesz premier a KROQ rádión és persze a www.blink182.com oldalon. (via mark twitter) *** ..
Dr Peti 2011.07.30 18:55:23
@pecvik2:
Köszi, hogy feltetted ezt a linket! Mindenkinek ajánlom a figyelmébe, elképesztően király ez a srác, nagyon jól nyomja a blink feldolgozásokat akusztik gitáron!!!
Az "up all night" pedig lehet, hogy jobb mint az eredeti! Jó lett volna, ha ilyen stílusban csinálják meg Markék, de az eredeti is egyre jobban tetszik!

Eat, sleep, blink...
Dr Peti 2011.07.30 18:55:52
blink-182 Új dal cím 2011.06.14 19:11:00
 Sok ismert információ mellett, Mark elárulta, hogy új számokat is fognak eljátszani. Az egyik jelöltnek a címe: Heart's All Gone  , ami egy gyors punk szám (nevével ellentétben - mark).  ..
 Interjú Tommal és Markkal az Epicenter koncert előtt. A file .flv formátumban tölthető le innen. (flv-t flash video playerrel, vagy media player classiccal codec segítségével lehet lejátszani.) ..
Dobpergést kérek! ELKÉSZÜLT!!! Hölgyek, Urak immár egyklippes előadóművésszé léptem elő. Peti végzett a vágási munkálatokkal, tegnap megvolt a premier előtti véleményezés, mindkettőnk szerint jól sikerült, úgyhogy immár online megtekinthető az alábbi…..
Mint azt gondolom mindenki észrevette kimaradt a szokásos vasárnapi Európa turné bejegyzés és el is küldtetek melegebb éghajlatokra, de bizony jó okom volt a mulasztásra. Történt ugyanis, hogy a pénteki napon kaptam egy névtelennek nem mondható telefonhívást Petitől (nem Russ,…..
 Ide mindenki leírhatja, mikor, mivel, honnan megy Wiesen-be, illetve a koncertre (koncertekre).Ha jól látom már 2 jelentkezőnk van, részletek a kommentekben!Én személyszerint 2.-án megyek Budapest-Keletiből a 10:10-es IC-vel Sopronig, ott pedig a 13:15-ös Wiesen-i vonattal megyek…..
 Mostantól hivatalosan is lehet kapni napijegyeket a fesztiválra (hazai) jegyirodákban. (www.oeticket.com és www.musicticket.at már fent vannak) Az ár 65€ (kb 18.000 HUF). Hamarosan az eventim.hu -ra is felkerülnek a jegyek. Az informáciért nagy köszönet egy…..
2 év vágás után elkészült a nagy film... 2 órás lett, most ennek a bemutatóját láthatjátok! http://www.youtube.com/watch?v=L83FTEntBH0..
Hello Mindenki!A nagy kaland után, ősszel elkészítettem az út összefoglaló élménybeszámolóját, ami az én  (Dr. Peti) szemszögemből mutatja be túránk legfontosabb állomásait, történéseit, csodáit.Jó szórakozást mindenkinek! KIRDASI MAKES IT COOL...  ..
Halihó Mindenkinek!   Gondoltam én is irok valamit a blogba. (bocsi a helyesirási hibákért, de angol billentyüzettel gépelek). A lényeg: ITT VAGYUNK, MEGÉRKEZTÜNK! A 3 rutinos utazó nem sokat érzékelt a repülőútból, mert ők már megszokták, igy hát én…..