Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dBrown (törölt)

1 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közösségi médiára brazíroz az amúgy is erős online tartalommal megtámogatott The Voice: a műsor Facebook-oldalán tegnap este óta látható egy alkalmazás, aminek segítségével a zenés reality/tehetségkutató rajongói döntik el, mikor jelentsék be a The Voice műsorvezetőjének…..
dBrown (törölt) 2012.08.23 10:22:25
Több olvasónknak is föltűnt, hogy valami-féle építményeket kezdtek fölhúzni a trolibuszok, villamosok végállomásainál, pl. a Makkosházi végállomáson, vagy a Lugas utcában. Nos, az építmények fedett kerékpártározók lesznek, amelyek a tömegközlekedési nagyprojekt…..
Az Epiros TV1 egyik műsorvezetője, Panagiotis Vourhas nyugodtan készült április 6-i interjújára az egyik helyi politikussal, nem is sejtve, hogy nem egészen két perccel az adás kezdete után 17 maszkos, ipari mennyiségű joghurttal és tojással felszerelkezett rosszakarója érkezik…..
dBrown (törölt) 2012.04.10 16:44:08
Akárhogy is fáj időnként a közszolgálati média vezetésének, az MTV-t már csak az idősek nézik. Talán mert megszokták, hogy az állami egyes a fontos tévécsatorna, talán, mert idegesíti őket, hogy Antal Imre és Kudlik Juli helyett a többi adón mostanában az a műsor, hogy…..
dBrown (törölt) 2012.03.17 17:41:08
@szabóZ: Semmi kioktató célja nem volt ennek az üzenetemnek. Sajnálom, ha ez így jött le. Én egy részről tudok, aztán többről nem hallottam. De ha ez tényleg így van, akkor tényleg így van...
Vágó István saját fejlesztésű kvízjátéka március 26-án, hétfőn este 8-kor indul a Story4-en. Ez viszont azt jelenti, hogy a Szerencsekerék lekerül a képernyőről. A reklámokkal együtt egy órás műsor klasszikus, tudás alapú vetélkedő lesz, és az ígéretek szerint elegáns,…..
dBrown (törölt) 2012.03.16 12:24:43
Az RTL Klub már régóta tervezi, hogy egy új, nagy költségvetésű adóval tarolja le a piacot, az RTL2 indulását azonban lassan egy éve halogatják. Legutóbb idén április elejéről őszre halasztották az új adó kilövésének idejét a viharos reklámpiaci helyzetre hivatkozva.…..
dBrown (törölt) 2012.03.01 11:47:12
@R93: ez az rtl klubos sztori valahol megtalálható?
Na jó, csak képletesen persze, a Való világ ötödik kiadásában az erőszaknak csak a verbális formája megengedett, ütni-verni nem lehet egymást, ezért ép még VV Vera arca (jó, minden viszonyítás kérdése) és ezért nem VV Gergő ül majd a döntőben. A vasárnapi finálét VV…..
dBrown (törölt) 2012.02.25 12:34:22
@Ritchard Börtön: mint már mondtam, az eredmény megmutatása is manipulációnak számít, befolyásolták a szavazást, mert azzal, hogy megmutatták, hogy nem Attila vezet, elkezdtek rá szavazni. Ha valakit tényleg szeretnének akkor attól függetlenül küldenék rá az sms-t. Azt nem tagadom, hogy akkor még nagyon kevés szavazat volt, és hogy Fecó csháládjá őrülten küldte az üzeneteket, de ha Attila rajongói nem küldik rá a szavazatokat, akkor megérdemli, hogy kiessen.Annak kell nyernie, akinek a legtöbb szavazat jön össze, még akkor is, ha a másikat jobban szeretik, de nem küldték rá a 350 forintokat. Ez az eredmény, oszt jó napot.
dBrown (törölt) 2012.02.25 09:55:11
@Haenilion: nem is kiáltottam csalást, hanem azt mondtam, hogy manipulálták. És az, hogy eredményt mutattak, manipuláció. Ráadásul a többi kiesettel szemben se fair. Ha mutattak volna képes állást a többi párbajon is, biztos vagyok benne, hogy pl. Vera hamarabb is kieshetett volna.
Az RTL Klub nézői február 1-től a főműsoros, azaz 19 és 23 óra között képernyőre kerülő, nem magyar nyelven készült műsorok zömét eredeti nyelven, felirattal is élvezhetik. Üröm az örömben, hogy ez a lehetőség egyelőre csak azok számára elérhető, akik digitális…..
dBrown (törölt) 2011.03.23 18:59:21
@DHOPW42: Nem hallottátok? Most 19-én volt szuperhold. Keressetek rá neten!
Hát akkor ez lenne a Zelső bejegyzés vagy mi. Fura. Mióta olvasom Dorka blogját, eltaszít a vágy, hogy blogoljak, de most úgy valahogy mégis. Mert hát blogolni jó. Vagy nem. Már csak azért sem jó, mert gyakran az emberek olyan infókat tesznek ki ami:Senkit sem érdekelTúl…..