Regisztráció Blogot indítok
Adatok
musor.tv

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mégis lesz szenteste Reszkessetek, betörők! A TV2  mostanáig várt a szenzációs bejelentéssel, miszerint december 24-én 21:15-től, 25-én este pedig 20:35-től láthatják a Reszkessetek, betörők! filmeket a csatorna nézői. (Ahogy év elején megírtuk, a TV2 legalább egy évre megszerezte a Reszkessetek…..
Van ugye ez a hajtépés az RTL és a TV2 között, hogy a TV2 ellopta A Fal című vetélkedő formátumát, és Stohl András műsorvezetésével csinált egy sajátot. Erre az RTL berágott, mert ha már kifizettek egy rahedli pénzt a formátumért, meg ráköltenek egy másik szabad szemmel is jól látható összeget a…..
musor.tv 2017.12.01 16:59:21
Nem tudni miért, de a nagy dérrel-dúrral beharangozott tavaszi új műsorrend mégsem olyan lesz, mint amilyennek a TV2 megálmodta, azaz 17:30-tól csak nem a Ripost vezeti fel Minden Idők Legjobb Hírműsorát, mert csak. A változtatásra vasárnap került sor a Sorozatwiki szerint, hogy miért, azt nem…..
Most, hogy az egykori Story magazinos Ómolnár Miklós összebútorozott a TV2-vel, ahol nem mellesleg azzal a Kökény-Szalai Viviennel dogozik majd együtt (legalábbis egy fedél alatt), aki annak idején kifúrta az állásából, a Ripost nevű sajtótermék sajnos sokkal több emberhez eljut majd, mint addig,…..
Úgy tudjuk, nem minden stimmel az 1/1 című műsorral, amivel Azurák Csabát tulajdonképpen tavaly március óta hitegette a TV2. Az egykori hírigazgató a Tényekből is kiszállt azért hogy kaphasson egy politikai-közéleti háttérműsort, de elég sokáig tartott, mire ebből lett is valami. Az 1/1 nem mai…..
musor.tv 2017.01.09 21:58:18
musor.tv/napi/tvmusor/TV2/2017.01.12

Na, most már nem pletyka, kikerült a műsorrendből.
Törölték a következő hetekből is, NCIS: Los Angeles lesz helyette.
Ahogy a cc is megírta, a ma reggel 6:30-kor kezdődő köztévés hírműsorból kimaradt Robin Williams halálhíre, pedig erről minden más magyar híradás és a teljes világsajtó is beszámolt. Most végre megvan a magyarázat, hogy miért maradt ki a reggeli adásból a színész…..
musor.tv 2014.08.12 16:10:51
"Camelot" - hümmögött maga elé a programigazgató. "Camelot!" - sóhajtott fel a filmvásárló nőcske, akiben még élénken élt Richard Gere és Julia Ormond viharos románca az Első lovagban. "Csak egy csöcsös tévésorozat" - vonta meg a vállát a tévéfüggő gyakornok a…..
Kissé meglepő, hogy június 25-én indul Magyarország első 3D-s televíziós adása, de a pontos műsorról szinte semmi sem tudni. Itt van egy nagy durranás a Magyar Televízió, illetve az MTVA részéről, és valamin mégis kicsit elcsúszik a dolog. Kicsit. Pedig a televíziós csatornák…..
Remek dolog, hogy Süveges Gergő, az m2 intendánsa blogol, ráadásul a blog.hu-n, így első kézből lehet megtudni egy rakás belsős infót a köztévé átalakításáról. A legfrissebb posztból többek között az derül ki, hogy Süveges át szeretné keresztelni az általános…..
musor.tv 2011.01.26 15:03:50