Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boltn

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz elhinni, de a magyar cégek 99%-át, és az azoknál dolgozó emberek 99%-át bizony így hívják, ahogy a címben írva van. (Na jó, van akinek a keresztneve is Grrsmmms) Mire alapozom ezt? Teljes mértékben saját kutatásokra, mely kutatásokat üzleti reggeliken, konferenciákon,…..
Sindzsi Kagawa a Manchester United idei legnagyobb fogása, a Borussia Dortmundtól igazolt japán középpályás új színt vihet az MU előző szezonban kissé akadozó támadógépezetébe. Azt még nem tudjuk, hogy fog muzsikálni a fürgeléptű japán Manchesterben, szaftos sztorikban azonban…..
boltn 2012.07.11 10:08:43
Úgy látszik ez az év Geszti Péteré lesz a magyar könnyűzenében. Először egy váratlan húzással ő lett az idei Sziget mínusz egyedik napjának az ünnepelt sztárja, olyannyira, hogy még a Gesztivál nevet is odaadták az eseménynek, de állítólag nem a zenei szakember a hibás…..
Jajj,de csúnya! Brutál Audi Coupe 2011.02.20 17:00:00
Még mindig nem jutott el az agyamig, hogy hogy lehet ilyet csinálni egy Coupe-val.... Talán az S1-et akarta utánozni? Vagy esetleg az NFSU2 alapján akarta egyedivé tenni..? Nem tudni, ellenben egy biztos: nagyon büntet. ..