Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bull's Blood

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vakteszttel elméletben már leszámoltam, a gyakorlatban legalább havonta egyszer gyakorlom. Van, hogy nagyon okosnak érezzük magunkat utána, van, hogy magunkba roskadunk. Összességében azért inkább olcsó (akarom mondani, drága) játék felnőtteknek. A vakteszt lélektanához sajnos…..
A Művelt Alkoholista Bakavér 2006.10.05 18:36:00
Amikor kollégáimnak, barátaimnak bikavért szoktam ajánlani – ez elég gyakran előfordul –, rendszerint azt válaszolják, hogy mink nem szeressük a bikavért. Ennek szerintem az a magyarázata, hogy egy rendszerrel korábban alaposan lejáratták a márkanevet, amely azóta sem…..
Vannak borok, még mindig, ma is, amelyekről nem kell – nem is lehet – sokat beszélni, és az sem biztos, hogy akár egyetlen percet érdemes, de most csak azért sem megyek el szótalanul. A Viniqum forgalmazta 2004-es villányi cabernet franc tipikus lódoktori ló. Először is,…..
Önéletrajzi elemekben bővelkedve gyorsan elmesélem, hogy jártam a hét végén Wachauban, amely nagyon, de elképesztően nagyon jó hely. Amit a világ e kiemelkedő és überszép borvidékéről fontos tudni, azt móri leánykánk bőségesen részletezte nemrégiben, úgyhogy most beérem…..
A magyar vörösbor még soha nem volt ilyen jó, állítja a Spiegel. Az egyszemélyes borbirodalom Angliában készül beruházni. Chilében is rákapnak az ökörszarvra. 30 ezer kanadai dollárba kerül a világ legdrágább jégborának egyetlen palackja. Afrikában is adják a…..
A badacsonyörsi székhelyű Varga Pincészet nemcsak a legnagyobbá nőtte ki magát Magyarországon - vagy a legnagyobbak egyikévé, mert nemrég még úgy tudtuk, a termelését csaknem teljes egészében német piacon értékesítő Danubiana hektoliterben erősebb -, hanem ő is költi a…..
A Művelt Alkoholista Női agyvelő 2006.08.31 19:25:00
A soproni székhelyű Bormarketing Műhely Kht erősen nyomul mostanában, és mi ennek örülünk, mert érdekes kezdeményezések történnek. Mint például a kékfrankosnyár, amelynek sajna egyetlen eseményén sem vettünk részt, noha akadtak köztük tetszetősek. Vagy legutóbb az európai…..
A Varga-féle újborvilágcsúcsról jutott eszembe, hogy még egy bozsolékategóriában biztosan bújkál Guinness-rekord Magyarországon: a kereskedelmi forgalomban lévő legrégebbi bozsolé kategóriájában. A hétvégén 2002-es Beaujolais Nouveau-t figyeltem le egy hipermarketben, de…..