Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barbieds (törölt)

0 bejegyzést írt és 999 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hűtlenség egyik legfontosabb velejárója, hogy általában titkolni kell. Még akkor is, ha esetleg nyitott házasságban él mind a két hűtlen, azért a társadalmi konvenciók miatt és a botrány, a pletyka, a csámcsogás elkerülése végett szinte mindenki arra törekszik, hogy…..
barbieds (törölt) 2012.10.29 14:36:05
@Tenkeskapi Tánya: Nem ismertem ezt a verset, csodálatos, kösz, hogy idézted! :)
barbieds (törölt) 2012.10.29 15:07:31
@skarlát betű: Nekem a szervezkedés gyakorlati része fel sem tűnt, az fogott meg, hogy mennyire átjön a versből a bujkálás lelkiállapota, az, hogy
akarja a viszonyt minden esetlenség, bénaság és átmenetiség ellenére is. Merthogy mégis képes egy szeles, idegen évszakot költöztetni a szokásosan pergő idő hézagaiba. ;)
Van-e még szerelem? Hát, persze. Szerintem ez nem is kérdés. De azért megkérdőjelezhetjük, ahogy Almási Miklós teszi új könyvében. Irodalom- és filozófiatűrő személyek itt olvashatnak kicsit utána, miről is morfondíroz az esztéta. Hallottam egy jó hosszú beszélgetést is…..
barbieds (törölt) 2012.10.27 11:39:31
@kardhal77: Feleség este lelkesen megmarkolja a férje farkát a takaró alatt, és csábosan suttogja:
- Na, mit fogok, szívem?
- Aludni, drágám.
barbieds (törölt) 2012.10.27 13:00:11
@kardhal77: persze, normál körülmények közt így van, de én speciálisan arra az esetre gondoltam, amikor már kicsit (vagy nagyon) unalmas az a feleség. Hogy egy férfi ilyenkor is inkább képes fenntartani a rendszeres szexet, mint egy nő.
I Love You So Sarki presszó 2012.10.15 11:13:14
Suzanne Vega: Tom's Diner. Ez a kis dúdoló, amit Vega pályája legelején, 1981-ben vett fel, szép lassan, fokozatosan nőtt túl önmagán. 1984-ben egy magazin CD-mellékletén jelent meg először. 1987-ben Vega saját - máig legjobbnak tartott - lemezén adták ki. 1990-ben két brit…..
Sokszor felmerült már a felelősség kérdése. Mennyire felelős a hűtlen fél a partnerét, a családját, a szeretője családját érő problémákért, amelyek lebukás esetén zúdul(hat)nak mindenkire? Bűn-e, ha az ember megcsalja mit sem sejtő (vagy mindent sejtő) házas- vagy…..
barbieds (törölt) 2012.10.16 09:15:24
@Sadist: Hát persze, hogy az asszonyállat a hibás. Csábítgatja csak folyton a nemes lelkű, erényes férfiakat, akiknek eszük ágában sem lenne félrelépni, ha nem lennének ezek a boszorkányok. Akik egyéb gonosz praktikákra is képesek ám, tán még a tehén is azért nem ad tejet, mert rontást raktak rá. :P
Telefon. Ismeretlen szám. Vagy éppen ismerős. Mit sem sejtve felveszed. "Hogy képzelted, te rohadék?" "Nyissa már ki a szemét, maga szerint mit csinál a férjecskéje, mikor késő estig dolgozik?" "Csak jót akarok magának, higgye el, tudnia kell, mi folyik a háta mögött." "Hagyja…..
barbieds (törölt) 2012.10.10 14:55:27
@Rhianne: Azt hiszem, azt mindenki át tudja érezni, hogy ebben mi az árulás - a magánéletetek a ti ügyetek, akár jó, akár rossz dolgok történnek benne, és ahhoz nem volt joga a férjednek, hogy ezen egyoldalúan változtasson. Nyilván nem szándékosan tette, de annyi belátás kell legyen egy felnőtt emberben, hogy számítson ilyesmire, főleg egy kicsi közösségben.

Infantilis feleség? Hát lehet, hogy nem ez a legjobb jelző, de valamiféle álomvilágban él, ha soha fel sem merült benne, hogy megcsalhatják, valamint elhiszi, hogy egy hisztérikus jelenet hatására a bárányka bűnbánóan hazatér. Szerintem makacsul nem akarja tudomásul venni a valóságuk egy jó nagy szeletét, és nem figyel valójában a férjére, a kapcsolatukra. Mondjuk ennek megfelelő látszatmegoldást kapott csak.
barbieds (törölt) 2012.10.10 16:08:04
@Cica7: Nem kell neki feltétlenül tanács, egyszerűen csak látja, hogy mi motiválja a másik oldalt, és talán tudatosabban alakítja majd a kapcsolatait. És nekünk, félrelépőknek sem árt, ha szembesülünk azzal, hogy mit tudunk okozni.
barbieds (törölt) 2012.10.10 22:10:59
@Rhianne: Ez jó kérdés, ez az "élmény" eddig kimaradt az életemből - ha meg is csaltak, sosem kellett szembesülnöm a dologgal. Biztos amúgy, hogy bántana, az a rossz érzés, hogy valaki vonzóbb számára nálam, az mindenképp ott lenne. De én egyébként nem az érzések milyenségében látom a különbséget a monogám és a poligám hajlamú emberek közt, hanem abban, ahogyan ezeket az érzelmeket kezelik, és kifejezésre juttatják. Az meg alap, hogy szeretőt nem lehet kisajátítani sztem, fura ellentmondás lenne. Nem töltene el boldogsággal, de abszolút benne van a pakliban, ez egy ilyen játék.
Kardhal kolléga ajánlotta ezt a rövidfilmet, amely igencsak kapcsolódik a blog témájához, de ez kb 10 percig nem derül ki belőle. Ezért csak türelemmel nézzétek (19 perc az egész). Nem akarom lelőni a poént, ezért nem írok róla többet, várom a kommentjeiteket!…..
barbieds (törölt) 2012.10.10 14:16:25
Tök érdekes, a neten van egy forgatókönyv a filmhez, a címe ott még 'Az élet megy tovább", és picit más a történet, főleg a vége, az mondjuk nagyon:
www.scribd.com/doc/53352250/Vegtelen-percek-forgatokonyv

Egyébként engem nem a nagy drámák fogtak meg benne, hanem az, hogy milyen gyönyörűen bemutatja, mennyire szánalmas az emberi élet. Bár ezt mondjuk eddig is tudtam.
barbieds (törölt) 2012.10.10 14:40:42
@kardhal77: Sőt, a hűtlen feleség meg sem hal, ami több nagy csavart is kivesz a sztoriból. :)
Ha ezt a kérdést úgy 30 évvel ezelőtt föltette volna valaki, nyilvánvaló, hogy egészen más válaszok születtek volna. Legtöbbször másképp jöttek létre a szeretői kapcsolatok, és megkockáztatom, más jellegűek is voltak. Például sokkal nehezebb kapcsolattartás, sokkal kisebb…..
barbieds (törölt) 2012.10.08 22:50:47
@α Ursae Minoris: Azon röhögök, hog mennyire van abban valami, amit írsz - a házasságon kívüli szex sokszor annyi macerával jár, hogy talán tényleg jobb a plátói vonzalom. :D
barbieds (törölt) 2012.10.09 16:58:31
@skarlát betű: Oké-oké, az én kényelmességemhez biztosan hozzájárul, hogy otthon jó a szex. ;)
barbieds (törölt) 2012.10.09 21:32:26
@skarlát betű: Hm, hm, újdonság varázsa, friss hús, miazmás. :D
Polaris Egy misztikus vers 2012.10.02 12:10:37
Keresztes Szent János: A Kármel hegyére vezető út (A lélek sötét éjszakája)           Fénytelen éjszakában, szerelem vágyától lángokban égve, én boldog, messze jártam! Nem vette senki észre, csöndes volt házam, elpihent a népe;           biztosan a…..
barbieds (törölt) 2012.10.08 09:24:05
@α Ursae Minoris: Hát én most utánaolvastam Szent Jánosnak egy kicsit, és kiderült, hogy Terézzel együtt újították meg a karmelita rendet. Hiányos műveltségem okán ezt nem tudtam, Szent Terézt is csak a híres Bernini szoborról ismertem. Szóval, két ennyire szent életű embernél a földi szerelem áthallása valószínűleg csak a mi piszkos fantáziánk műve. ;) Más részről meg az emberi érzelmi skála és annak verbális kifejezése eléggé adott, vagyis mindenféle élményt nagyjából ugyanúgy lehet leírni, akár az Úr az eredője, akár egy másik ember.
Polaris Inszufficiencia-álom 2012.09.24 12:37:56
Egész jó hétvégém volt (terveim szerint hamarosan írok is majd róla), ezért is meglepő, milyen nyomasztó dolgokat álmodtam össze ma éjjel. Először valami orvosi előadáson/bemutatón voltam, ahol a defibrillátor működését magyarázták el.Egy csomó elegánsan felöltözött…..
Barbieds sorozatának 3. része a nyitott kapcsolatokról Marcia Baczynski könyve alapján. Itt olvashatjátok az első és itt a második részt.  Elérkeztünk az utolsó adaghoz a nyitott kapcsolatok működtetéséről szóló sorozatban. Végezetül a féltékenységet és a…..
barbieds (törölt) 2012.09.17 11:27:17
@renascentia: És ezzel pont leírtad a normális személyiségfejlődést féltékenység ügyben. Én ugyan nem egyke vagyok, de kb. ilyesmi íven jutottam el odáig, hogy hagyok lélegzetet annak is, akire nagyon rá vagyok csavarodva akár, és ez már belülről jön, nem kell erőlködnöm.
Újra barbieds-é a szó, a kapcsolatnyitást illetően. A múltkori poszt folytatását olvashatjátok.  Akkor nézzük, hogy mik lehetnek a fő buktatói egy ígéretes nyitott kapcsolatnak Ms. Baczynski szerint. 1. Nem tudjuk hová tartunk, mit is csinálunk pontosan Adott…..
barbieds (törölt) 2012.09.12 15:27:36
@skarlát betű: És persze az a másik, hogy a gyerek általában rosszul is van, ha a szülei szexuális életére gondol. Brrrr... :D
barbieds (törölt) 2012.09.13 09:27:08
@LostInLove: A féltékenység kezelése tényleg a legnagyobb rizikó talán a nyitásban. Viszont nem hiszem, hogy a monogámia visszaállítható, legalábbis hosszú távon biztosan nem. Baczynski is azt írja, hogy ha felmerült a vágy más(ok) iránt, akkor már nagyon nehéz úgy tenni, mintha nem létezne.

@TBal: Nagyon egyetértek azzal, amit a társ iránti elköteleződésről írsz, szerintem is ez lehet az alapja a nyitásnak. Viszont ezt a mondatodat:
"A szex az jó, hogy egy nagy érzelmi töltettel rendelkező dolog, de igazából semmilyen maradandó hatása nincs, ha biztonságosan csinálják." nem egészen értem. Arra célzol, hogy igazából semmi jelentősége a szeretővel folytatott szexnek?
barbieds (törölt) 2012.09.13 12:46:27
@TBal: Na jó, ez a "nem kopik el" elég kiábrándítóan hangzik. :D Kicsit visszaidézi azt a tavalyi vitát, ami arról szólt, hogy mindegy-e kivel dugunk, mert a szex az mindig ugyanolyan érzés, bárkivel követi el az ember.
Többen keresték már a nyitott kapcsolatokról szóló posztokat, és eddig igazából csak rövid hivatkozásokat tudtam küldeni. Most ez a helyzet megváltozik, régi vendégposztolónk, barbieds jelentkezik ismét szakirodalom-összefoglalással. És még csak az első rész! (Aki még nem…..
barbieds (törölt) 2012.09.07 15:54:21
@skarlát betű: Nálam is önbizalomhiány, csak épp ilyen formában jelentkezik. :)
barbieds (törölt) 2012.09.08 00:37:18
@Szemekbe zárt titkok: Nekem az a különös tapasztalatom van, hogy huszonéves koromban inkább idősebb pasik kezdtek ki velem (+ a korosztályom), mostanában meg a 10-15 évvel fiatalabbak. Tegnapelőtt például egy olyan fiú, aki csak nagyon kicsi túlzással a fiam is lehetne akár. A fene se érti ezt. :)
barbieds (törölt) 2012.09.09 09:16:40
@mangalor: Én is ismerek olyan nőt, aki - ha jóindulatú vagyok - jellegtelen, és mégis, állandóan van pasija, nagyon ritkán van egyedül. Néha azt gondolom, hogy a semmi különös külsővel könnyebb párt találni.
Polaris Mosjøen 4. – Vége 2012.09.07 13:29:29
Lassan véget ér ez a kaland is, gyakorlatilag már csak a taxira várok. Hát, nem írtam az ittlétem során olyan sok posztot, mint amire számítottam... Igaz, viszonylag ingerszegény módon telt az idő – főleg az emberi kapcsolatokat illetően.Noha kétágyas szobát kértem és…..
Amikor a költőt elhagyta a felesége: a költő anyja arra gondolt, hogy Istenem, mi lesz az ő kis fiacskájával, a költő apja arra gondolt, hogy meg kell torolni a fián esett sérelmet (nem torolta meg), a költő nagyanyja arra gondolt, hogy el kell válniuk egyházilag, mert…..
Él és virul az az elképzelés, hogy az ember (értsd: férfi) fiatalabbra és esetleg karcsúbbra "cseréli" már nem annyira fiatal és karcsú feleségét. Elsősorban az ötvenes pasikat szokták ezzel meggyanúsítani, ha már hűtlen, ha már szeretőt tart, akkor az biztos minimum egy…..
barbieds (törölt) 2012.08.23 22:43:05
@Beau D.N.: valakit csúúúnyán megcsaltak! :DDD
barbieds (törölt) 2012.08.24 17:22:46
@skarlát betű: Én azon röhögök, hogy az erkölcs bajnokai nem teregetik ám ki a problémáikat nickek mögé bújva. Á, kicsit sem üvöltenek azok a problémák minden sorukból. És még mazochisták is, hogy itt töltik az idejüket egyéb lélek- és testnemesítő tevékenység helyett. :D
barbieds (törölt) 2012.08.24 18:01:24
@OakTree: Nem neked szólt, veled lehet beszélgetni. Ez a két madám viszont idejött, és nekünk esett, mint bolond tehén a fiának, csak az érdekli őket, hogy valakin levezessék azt a feszültséget, amit valami pasik okoztak nekik. Mondjuk ilyen stílussal nem csodálom, hogy megcsalták őket - legjobb úton vannak az elsárkányosodás felé.
Polaris Egy link 2012.08.15 08:00:00
A múlt héten egy nagyon kedves fiatal házaspár járt nálunk vendégségben.Külön pozitívum, hogy a párosból a lány járatos a geocaching világában, így aztán tudta értékelni például az Erdei temetőben (Skogskyrkogården) elrejtett ládát, a fiú pedig nagy sci-fi rajongó, ő…..
barbieds (törölt) 2012.08.23 11:03:28
@Juccantas: Köszönöm, nagyon jól hangzik! :)
Na, ez aztán egy érdekes poszt lesz, kicsit bizonytalankodtam is, hogy meg merjem-e osztani egyáltalán. A családunk egy közepes méretű szürke(marha)állománnyal rendelkezik Pannonhalmán, így a hazalátogatásoknak egy állandóan visszatérő eleme a bocik felkeresése. Ezúttal…..
„E sorok írója még emlékszik azokra az időkre, amikor a fiatal leányok ünnepélyes alkalmakkor díszes kis könyvet kaptak ajándékba, hogy annak üres lapjaira beírják azokat a verseket, amelyek különösen tetszettek nekik.”, kezdi a Száz vers előszavát Szerb Antal. Régi,…..
barbieds (törölt) 2012.08.15 10:32:58
@Kollarik: Remélem, hogy változott az irodalomoktatás az én időmhöz képest, mert akkor katasztrófa volt - csupa olyan mű, amely egyáltalán nem szólt a korosztályomhoz, tankönyvi anyagok bebiflázása, saját gondolat senkit nem érdekelt, a tanárt főleg nem. Szerencsémre én saját magamtól szerettem olvasni, mert hogy az iskolában nem szerettették volna meg velem, az tuti.
Sokszor írtam már a házasságról, a monogámiáról, sokszor vitatkoztunk róla, de még nem készítettem közvélemény-kutatást arról, hogy a hűtlenek hogyan állnak a házasság intézményéhez általában és mit gondolnak a saját kapcsolatukról. Leegyszerűsítve: vajon igaz-e,…..
barbieds (törölt) 2012.08.14 10:47:50
@OakTree: Na igen, csak más a pszichológiai helyzet, hiszen hiába szerette, megcsalta. Vagyis nem mondhatja, hogy „ok nélkül”, egyszer csak faképnél lett hagyva.
barbieds (törölt) 2012.08.15 09:20:30
@skarlát betű: Áhh, még ha tudod is, hogyan ismerkedj, mit kezdj a másik nemmel, akkor sem tudsz tudatosan párt választani tizen-huszonévesen. Márpedig rengetegen akkor kötelezik el magukat, aztán tíz év múlva azon kapják magukat, hogy nagyon nem ezt akarták ám, kevesen tudnak együtt alakulni a házastársukkal.
barbieds (törölt) 2012.08.15 10:28:09
@kardhal77: Ez mennyire igaz. Épp ma reggel állt mellettem a BKV-n egy csaj, és arról olvasott egy vastag könyvet, hogy hogyan kell jó párkapcsolatot kovácsolni. És azon gondolkodtam, hogy basszus, a homo sapiens évezredekig milyen jól elvolt ilyen útmutatók nélkül.
A negyvenéves férfi naplója Ha valaki elhagy egy másik embert, és azt mondja neki, hogy eltéphetetlen szálak fűzik össze őket, nem tesz mást, mint szavaival is megpecsételi az elhagyás tényét. Az "eltéphetetlen szálak" annak, akit elhagynak, azt jelenti, hogy az elhagyás nem…..
barbieds (törölt) 2012.08.13 18:04:44
@Kollarik: Szerintem a hogyan megítélését erősen befolyásolja (és torzítja is) az, ha az elhagyott még szerelmes. És mi számít inkorrektnek egy elhagyásban? Előtte megcsalt és hazudozott emiatt? És ez az ő szempontjából nem érthető?
barbieds (törölt) 2012.08.13 22:50:01
@Kollarik: Tehát nagyjából az a helyzet, hogy ha a feleséged miután megismeri (megszereti) az új jelöltet, még fizikai belegabalyodás nélkül bátran eléd áll ezzel a ténnyel, és szakít, akkor nincs is ez a blog?
barbieds (törölt) 2012.08.14 10:08:04
@Kollarik: A nyájas olvasó pedig szégyentelenül élvezi az író szenvedéseinek gyümölcsét. A hóhér feleségét tegnap egyszerre olvastam el, a munkámmal mit sem törődve. :D
Tout comprendre, c’est tout pardonner   Megértelek. Az élet megy, a szerelem múlik. Megértelek. Az élet múlik, te pedig félsz. Megértelek. Félsz, hogy elmúlik az élet, s te ottmaradsz, öregen, csúnyán, szerelem nélkül magányosan, vagy…..
barbieds (törölt) 2012.08.10 19:01:50
Ez nagyon szíven ütött, egyszerűen csodás.

@femme pardue: Öröm, hm, az van, hogyne lenne, meghitt és finom, csak hát, ugye, amikor megsimogatja a combom, az olyan, mintha magamat simogatnám (Popper Péter után szabadon.)
barbieds (törölt) 2012.08.12 20:00:20
@Kollarik: Honnan tudod, hogy önáltatás?
Polaris Kurvapecér 2012.08.09 19:16:13
Egy érdekes kis színes hír Svédországból.Pár hónappal ezelőtt hamis egykoronások bukkantak fel itt-ott az országban.Jó minőségű hamisítványokról van szó, a szín, méret, súly, recézettség stimmel, szinte csupán annyi az eltérés, hogy a XVI. Károly Gusztáv, Svédország…..
A fantázia rejtélyes dolog, bár némiképp irányítható, azért mégsem teljes mértékben. Vagyis elkalandozhat az agyunk olyan területekre, amelyek felé tudatosan tán nem is akarnánk menni. Kiderülhet, hogy ez a kalandozás fájdalmas, de az is elképzelhető, hogy izgalmasnak…..
barbieds (törölt) 2012.08.08 11:39:03
@blogol211: Az még ebből a példából sem világos számomra, hogy ez a megcsalás miért elítélendőbb, mint bármelyik másik fajta. Elvileg ugyanúgy bánthatja a megcsaltat, ha valaki 10 év hűség után kezd félrelépegetni, mint a te példád, hiszen ugyanúgy megszegi az íratlan szabályokat. Vagy valami más különbségre célzol, amit nem értettem meg?

A félrelépés szerintem sem nagyszerű dolog, a baj nem is önmagában a félredugással van (a testemmel hadd csináljak már amit én akarok), sokkal inkább a vele járó hazugsággal, ami valóban bizalomölő tud lenni, ha kiderül. Szerintem ezekkel a kockázatokkal és mellékhatásokkal minden különutas tisztában van, valamiért azonban mégis bevállalja. Itt a blogon az a jó, hogy pont ezeket a nagyon is emberi esendőségeket, motivációkat, élethelyzeteket lehet megismerni, és akkor talán egyre többen lesznek, akik nem fogják fekete-fehérben látni a témát.

És még valami, amiről te mintha elfeledkeznél: a megcsalt sosem ártatlan áldozat, azt azért jó, ha észben tartjuk. (És már csak ezért is sántít a sok köztörvényes hasonlítgatásod.)
barbieds (törölt) 2012.08.08 13:01:49
@blogol211: Igen, tisztára ülsz a laborodban, fehér köpenyben, és nagyítóval meg szakirodalommal felszerelkezve boncolsz. Más meg más módszerrel próbál boldogulni. Ennyi. ;)
barbieds (törölt) 2012.08.08 14:18:40
@blogol211: @est ragon: De ti még mindig igazságot akartok tenni, pedig egyszerűen nem lehet. Illetve mondhatjuk, hogy a félrelépés rossz, és akkor mi van? Én ennek ellenére csináltam, nem keresek felmentést, nem hibáztatom a házastársam, egyedül én voltam az oka. Most akkor mi változik? De komolyan, nektek mi a célotok itt? Hogy szórjunk hamut a fejünkre és ígérjük meg, hogy soha többé?

Ja, és hogy miben hibás a két nő? Hát abból az infóból, amit elénk tártál, elég egyértelmű: nem vették észre, hogy mekkora oltári seggfej lúzerekkel éltek évtizedekig. Abban.
Elméláztunk már azon, hogy mit tegyen a férfi a nője vagy neje hűségéért, meg mit tegyen a nő a férje vagy embere gáncstalanságáért, de ne ringassuk magunkat abban a hitben, hogy csak olyan polgártársak léteznek, akik az örök hűségről álmodnak. Biztos meglep jónéhány…..
barbieds (törölt) 2012.08.03 13:08:59
@levendulasbokor: Igen, ezt is akartam kérdezni, hogy képes leszel-e majd te újra vele bármit... Meg aztán nekem az is nagyon homályos, hogy mitől fog visszatalálni az ágyadba. Szar egy helyzet, te meg elképesztően megértően állsz hozzá. Persze lehet, hogy jobb lenne újra szerelmesnek lenned vki másba, és lépni.
barbieds (törölt) 2012.08.04 09:34:08
@micu13: Azért ez egy jó hülye helyzet nektek, és a megoldatlanságát szépen leveritek egymáson. Te azzal, hogy ugyan vállalod a támasz szerepét, mert nem bírná elviselni a lelkiismereted, ha elhagynád betegen, de iszonyat dühös vagy rá emiatt és, gondolom, ezt érezteted is vele időről-időre. Ő meg azzal kínoz, hogy nem hajlandó elismerni a szexuális-érzelmi igényeid jogosságát. Tudod, jótett sosem marad megtorlatlanul, nyilván benne is munkálnak indulatok a kiszolgáltatottsága miatt. Ez rettentő mérgező mindkettőtök számára.
barbieds (törölt) 2012.08.06 13:11:06
@est ragon: OFF, bocs, de muszáj megkérdeznem: komolyan kicsapták a gimiből? Ez ám az előremutató pedagógiai módszer.
A hűtlenség és a hazugság szinte elválaszthatatlan egymástól. Azért csak szinte, mert van közös megegyezés alapján folyó félrelépés, no meg olyan helyzet, hogy nem kell konkrétan hazudni annak, aki a megfelelő kérdéseket sem teszi fel. Bár, ha egyszerűen csak diszkrétek…..
barbieds (törölt) 2012.07.27 12:37:28
@blogol211: A szex és a szerelem az ember legbelsőbb vágyairól, életérzéséről szól, ezért okoz akkora kínt a félrelépés. Mire figyeljek, a saját igényeimre vagy önzetlenül a társam érzelmeire? Hogyan döntsek, ha a kettő nem esik egybe? De hogyan lehet az ezzel kapcsolatos vívódásokat fegyveres rabláshoz hasonlítani? Ezt végképp nem értem. :o
barbieds (törölt) 2012.07.30 17:56:10
@est ragon: Úgy tudtam, hogy csajozni jöttél ide! :DDD