Regisztráció Blogot indítok
Adatok
indust

0 bejegyzést írt és 145 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkészült a neofolk/industrialban utazó, békéscsabai Larrnakh zenekar második albuma. 8 dal, bő 42 percben, a formációtól eddig már megszokott módon tálalva, testvériesen megosztva a játékidőt a harsányabb industrial-közeli darabok és az egyszerű, akkordozós neofolk témák…..
Június 10-én jelenik meg a Sol Invictus és a Hekate új nagylemeze, mindkettő az Auerbach Tonträgernél, a Prophecy alkiadójánál. A Sol Invictus lemezének címe The Cruellest Month, 6 éve ez az első stúdiólemezük, és a kiadó szerint karcos, fájdalommal teli és harcias lemezt…..
Tisztelt Munkahelyi(T)error! A napokban attól volt hangos a média, hogy Magyarország egyik legnagyobb hiper cégénél elszaporodtak a rágcsálók. Nevet felesleges volna írnom, gondolom tudják, hogy melyik cégre gondolok. Rögtön a hír után a cég szóvivői cáfolni igyekezték ezt a…..
indust 2011.05.10 07:36:56
"x+100 boltszám felett bármelyik áruházlánc vezetése képes követni az egyes helyeken zajló aktuális eseményeket?"

@KLMS: a helyi vezetőség, tehát pl. az adott te*** igazgatósága erre miért ne lenne képes? ahogy teszi is. kb. pontosan ez a dolga. a belső napi körbejárásoknak. nyilván nem angliából kell megnézni, hogy a pékség adott héten ki volt-e pucolva

--
megjegyzem a probléma többrétű, a takarítást nyilván nem a dolgozó végzi el - tehát pl. egy osztályvezető annyit tesz, hogy a dobozokban szemetet kiborítja az udvarra az ajtó elé, úgyis feltakarítja majd valamelyik barom, akinek ez a dolga.
szóval ott a külsős takarító cég, az meg folytatja a napi szélmalomharcot az aprópénzért. általában elég keményen ellenőrizve. egereket, csótányt vagy verebet nem fognak lepkehálóval kergetni. udvaron összesöprik a szart naponta, kb ilyen szintre elég ezen a vonalon (kártevők) az idő a többi mellett.

ez a felfújt történet kb. annyira elég, hogy most számtalan helyre kimennek, mindenbe bele fognak kötni és rengeteg pénz fog egyik zsebből a másik zsebbe vándorolni.
Azóta már a negyedik barátnőnél tart, ugyanez a forgatókönyv mindegyiknél. Keresed, de nem találod az igazit? Szakíts magadnak új szerelmet!Közhelyes vagy sem, régóta olvaslak titeket, és régóta le akarom írni a történetemet. 20 éves lány vagyok, történetünk idején…..
indust 2011.05.05 09:53:21
A blog jobb alsó sarkában a mai napig kint van egy szavazás, amiben azt kérdeztem tőletek, hogy szerintetek mi kell ahhoz, hogy valaki bekerüljön a reklámszakmába, és elcsípjen ott egy állást. Közületek néhányan optimistán azt válaszolták, hogy a tehetség mindenképpen utat tör…..
 miért van az h minden férfi olyan h egyszer azt mondja h szívesen lenne veled, úgy megölelne, olyan szívesen szeretkezne veled, másszor pedig furcsa módon elküld a francba és nem kellesz neki, maga alatt van, mindenki más kell neki csak te nem, nem akar veled beszélni, látni sem…..
indust 2011.05.01 16:06:48
:D
H2SO4 A pulóver lábnyoma 2011.03.21 22:25:00
A globális klímaváltozás, a felmelegedés okozta változások most már egyre több ember számára ismertek. Eljutottunk oda, hogy már nem mutogathatunk csupán a hatalmas gyárkéményekre. Lassan mindenféle termék és tevékenység rendelkezik egy olyan jellemzővel, amit CO2 lábnyomnak…..
Ellentmondásokkal és kérdőjelekkel sűrűn tűzdelt az a pálya, amin hosszú évek óta halad rendíthetetlenül Henrik Nordvargr Björkk, miközben töretlen elszántsággal igyekszik áthatolni a sötét hangulatú zajzene világán (vagy még mélyebbre merülni benne). Az alábbi interjú…..
Elég rég nem írtunk már Ügyfélszolga kollégával. Sok minden történt. Csak a legérdekesebbeket összefoglalnám. Számomra igen érdekes kihívás, hogy már ügyfélszolga-hajcsár lettem. Van két kis kirendeltségem Dél-Pesten. Egy Pesterzsébeten, egy Pestszentlőrincen. A…..
indust 2011.04.07 16:19:03
Folyékony Kenyér Hol járunk? 2011.04.07 08:03:19
indust 2011.04.07 10:08:15
Ahogy azt már itt kifejtettem, nem rajongok a plázákért, de a Blaha Lujza téren épülő Europeum-ra már nagyon rég óta várok, hiszen az egyik kedvenc márkám új üzlete is helyet kapott a boltok között. A vásárlótér három szintes lesz, kiemelt helyet kap majd a H&M, a Müller…..
indust 2011.04.07 09:00:52
 (fotó: http://fns.csokolade.hu/2010/04/02/medvehagyma-vadaszat-banyaval/)  Végre van időm arra, hogy idényjellegűvé tegyem a táplálkozásomat – és a blogot, természetesen. Ma reggel egy komolyabb medvehagyma-szállítmánnyal érkeztem haza a piacról, és amíg tart, azt fogok…..
Engem egy fej jégsalátára! Ha pedig valaki ellenállhatatlan vágyat érez, hogy magaáénak tudja ezt a leírás szerint 'savzöld' Maison Martin Margiela pólót, az megvásárolhatja a Yooxon 195 fontért. Akár neonpink színben is. Borzongató.Kép: FashionPolice..
dp-motiv Rome lakásturné 2012 2011.02.28 20:00:00
Aki a Rome-ot a lehető legközelebbről szeretné látni, annak most itt a kihagyhatatlan alkalom. A zenekar jövőre egy olyan turnét szeretne összehozni, ahol a rajongók nappalijában játszanának. Ha páran összeállnak és összedobják a zenekar fellépti díját és a szállodai…..
Chew Lips @ Corvintető, 2011.03.19.Budapest igazán nem arról híres, hogy gyorsan kapcsolna, ráadásul ragaszkodó is. Ezért kapaszkodunk tíz ujjal a Faithlessbe és társaiba, és ezért kell egy Chew Lips-klubkoncertet valamiféle szenzációként értékelnem. Van egy…..
Fontos információk! Kéretik előbb ezeket elolvasni! Napra pontosan 1 éve volt annak, hogy a blog mai napig legnépszerűbb posztját megírtam. Akkor azt mondtam, hogy nem szeretném azt a listát állandó  jelleggel megbolygatni, de úgy gondoltam, hogy ennyi idő múltán már…..
Ragyog  a nap, névnapom van - kívánhatnék ropogós, tavaszi salátákat is: csakhogy én azt nem szeretem... Legfeljebb tésztával. Amióta felébredtem csak spagettin, sós rétesen, tejszínes mártásokon, pestón jár az eszem. Így nagyjából már el is dőlt, mit fogok ebédelni, de a kávé mellett nektek is…..
indust 2011.03.19 17:36:03
.. Életemben először bemerészkedtem az ALDI-ba. Előtte hamvazkodtam, szóval, mint a liftben (otthon) kiderült, végig hamupöttyös homlokkal lejtettem keresztül az üzleten. Ám: az ALDI üzletpolitikája nagyszerű: egyetlen gesztussal sikerült elérniük, hogy csak oda akarjak…..
Hoze Most nagyot szakíthat! 2011.03.17 19:57:00
Szakítani márpedig JÓ!Több éve nézem már, hol kevesebb együttérzéssel, szánakozással, vigasztalással, részrehajlással, időnként még besegítéssel is, és sablonos dumákkal – egyszóval mindennel azt a jeleséget, hogy az emberiség túlnyomó része mennyide de kurvára ki…..
indust 2011.03.18 18:55:56
Heti Paint blog Ok, okozat 2011.03.13 11:10:00
Elég durvák a Japánban történtek, együtt érzünk a gyászolókkal.De most lássuk, mi is történt valójában.  Földrengés, mi??? ..
indust 2011.03.13 17:47:35
Oké, a nyolcvankét Julia Roberts portréval a testén, a chilei újságárus Miljenko Parserisas Bukovic a legnagyobb Julia Roberts rajongó...
indust 2011.03.11 15:59:36
Legújabb rovatunkban egy-egy mulatós alapvetés különféle interpretációit vesszük górcső alá. Önök melyik verzióra járnának moonwalkot gumicsizmában? Melyik változat sarkallja önöket arra, hogy seregélyt parittyázzanak medvekolbásszal? Vagy éppen mely előadót fojtanák meg…..
Öt kávé volt bennem az előző este miatt, a -13 fokos stockholmi tavasztól pedig át voltam fagyva, mikor többedmagammal együtt találkoztam Peter és Jacob Wallenberg jobbkezével, a nagyhatalmú, szürke eminenciás Erik Belfragével. Aki nem tudná: Wallenberg (szinte mindegy melyikőjük)…..
A dohányzás és az alkoholfogyasztás okozhatja elsősorban a szájüregi rákot, azonban amerikai kutatók az orális szex veszélyére hívják fel a figyelmet – olvasható a Telegraph-ban.    Előzetes tanulmányok szerint azoknál az embereknél, akik több mint hat partnerrel élnek orális szexet, nyolcszor…..