Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barbara..

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy ígértük, közzétesszük, az Igazából apa c. film kecskeméti statisztaválogatása 2009. 06. 24-én lesz. Előzetesen jelentkezni a casting@magichandfilm.hu címen kell, amennyiben 18-50 év között vagy. További részletek: Ha jelentkeztek statisztának, megköszönjük, ha…..
Ezzel a tárggyal kaptuk Tisztelt Olvasónktól az alábbi levelet, amellyel kapcsolatban nem lenne illő, hogy állást foglaljunk, de kíváncsiak vagyunk mások véleményére is! Várjuk a kommentek között!A volt szovjet emlékmű helyén Farkas Gábor tervei alapján egy új közpark épül.…..
Következő cikkünk a város eltűnt szobrairól fog szólni, melyben megismerhetjük Vasmarcsa múltját és jelenét, ki és miért dobozolta be Lenint, valamint mi lett a "trombitás kislány" sorsa. "Érckemény, puskás proletárasszony" Talán így tudnánk legegyszerűbben jellemezni azt a gigantikus hölgyet,…..
A Kecskemétblog a városi lomtalanítási akció mögé tekintett: lomtalanító polgárok, lomot gyűjtő emberek nyomába eredtünk, hogy megtudjuk: mi vár azokra a feleslegessé vált holmikra, amelyek nem jutnak el hivatalos úton a szeméttelepig, hanem már jóval előtte leleményes,…..
Romantikus vígjáték forgatása kezdődik június 23-án, Kecskeméten, "Igazából Apa" címmel. A film elkészítésében Kecskemét város önkormányzata is segítséget nyújt. A forgatás öt hétig fog tartani, a film bemutatója várhatóan 2010 februárjában lesz. - Mindezt…..
Így festettünk a nyolcasban, koncert közben, akusztikusan, ugye. Íme a Pénz miatt, az Örökre, és a végén egy felejthetetlen interjú, nem túl mély, de annál inkább tidüntidüntidüntidün.  ..
Barbara.. 2009.05.21 17:43:37
Kecskemét Villamost Kecskemétnek! 2009.05.16 12:47:00
Nem tudom, tudtátok-e: "Az 1890-es évek végén, az 1900-as évek elején 3 villamosjáratot terveztek megvalósítani Kecskeméten. Ezekben az években hozták létre – teret hagyva a villamospályának – a Rákóczi utat, tervezték a Vásári utca (a mai Petőfi Sándor utca…..
A bezáró fedett uszodához kapcsolódik a hír, miszerint két éven belül országosan is egyedülálló fürdőkomplexummá alakul át a Széktói Élményfürdő és Csúszdapark, amely egész évben kínálja majd széles körű szolgáltatásait a kecskemétieknek, és a városunkba…..
Az alant olvasható íráshoz - amit az egyébként kiválóan doboló szerző idő hiányában jómaga nem tudott kitenni, és úgy vélte, mi meg túl gyávák leszünk ahhoz, hogy közöljük - csak ennyit szeretnénk hozzáfűzni, csak neki: Bemegy a kocsmába a…..
Hétvégi ajánlatunk a jelentős művész legfrissebb alkotása, mely ma reggeli gondolatait hivatott egységbe önteni, dal formájában. Zene nincs. Lovasi András: Pina dal Hogyha nékem pinám lenne Százezer szeg lenne benne Utálnám a férfiakat Ameddig csak egy nem akad Aki fényes…..
Barbara.. 2009.04.26 11:46:03
A szokatlan időpont ellenére második albumunk második klipjének hazai és egyben külföldi premierjét tartjuk most itt a blogon, nyilván szándékosan Iggy Pop és II. Erzsébet születésnapján, kölcsönösségi alapon hátha növelni tudjuk a külső hivatkozások számát, s ezáltal a…..
örökre szívembe zártalak képes 2009.04.18 19:36:00
Íme néhány fotó a sokat emlegetett csütörtöki koncertről az MR 8-as stúdiójában, ahol ugye az  "Akusztik" című nyilvános műsor felvétele zajlott. A koncertet május 19-én, 23 órától hallgathatjátok meg a Petőfin, az ismétlés pedig május 23-án lesz 20…..
Barbara.. 2009.04.20 17:36:48
@Benji91: mert te hol laksz? :)
Barbara.. 2009.04.20 17:37:19
@Mátééé: ..én meg oltári jót tanultam töri emeltre... XD
Barbara.. 2009.04.19 11:55:41
   ..
Barbara.. 2009.04.17 21:28:19
hogy bizonyítsuk, mennyire kúlak vagyunk, meg mennyire környezetbarátok, és mennyire odafigyelünk Földanyára, meg mennyire fontos volt nekünk is a Föld órája (bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem mertük egy órára próbára tenni a közönség megtisztelő figyelmét, és csak…..
Sajátos hangvételű próbatermi kalauz, vagy valami olyasmi következik most a basszusgitáros tollából, nyilván első rész, mert tudjátok, mi finoman, lassan adjuk elő a dolgokat és nem csak úgy, durrbele.Először Pécs-Patacson, a Kispál és a Borz próbatermében kezdtünk…..
Barbara.. 2009.03.27 12:49:27
@orrvitorla:
de ez a szívemből jött egyenesen ! :)
Barbara.. 2009.03.29 18:48:08
@SamantaJones:
akármilyen gáz, én meg máffint csináltam ma az kistestvérem szülinapjára. és örvendezett vala neki. és abból is adok. hahaha
Hogyan készült? 9.rész: Van-e szándék?Pár napja voltunk a Fábrisóban előadni ezt a dalt. Mindig is utáltam a tévés tempót, ami annyit jelent, hogy kedden délelőtt be kellett jönnünk hangpróbára (ez különösen a pécsi szakasznak kerül sokba) majd másnap délelőtt volt egy…..
„ment a fiú, kinek neve Johnny B. Good,várta őt a fényeivel Hollywood.”(Földes László fordítása)Már az „amerikai álom” mítoszának központi eleme volt, hogy valamilyen jó megérzés, ötlet, kiemelkedő művészi vagy sportteljesítmény, ellenállhatatlan…..
Barbara.. 2009.03.26 11:55:07
Subba Ezek a fiatalok: Váralja 2009.03.17 10:38:00
A Váralja szövetségről a Hír Tv adott le egy kisebb anyagot. Az interjúban három öcsi szerepel, akik a fiatalságukat nem rendeltetésszerűen élik meg (és minden bizonnyal beszarnának egy nyalás pálinkától). A csapat legérdekesebb tagja Besenyő Pista bácsi és Galla Miklós…..