Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bUddy

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
csox A pisilő modell 2009.11.14 21:28:00
Még a szexről is több szó esik ma Magyarországon, mint azokról az egyéb szükségletekről, amik az aszexuálisokat, pártalanokat és gyerekeket is (és kutyákat is, nagyon) érintenek. Bezzeg a brüsszeliek még szökőkút tetején is megörökítették a pisilést. Csokiba is…..
bUddy 2009.11.15 10:24:46
Nem tudom mi történt tegnap a gazdasági napilapokkal, de teljesen rákattantak a boltosdira. A Világgazdaság Tesco-ruházati cikkét már posztoltuk, most a Napi Gazdaságon a sor, ahol három témába vágó anyag is megjelent. Kettőt a napi turkálókba tettem, de a diszkontos cikkük megér…..
Szakmai ártalom. Amikor kiderül, mivel foglalkozom, már jön a menetrendszerű kérdés: és milyen autód van? Szerencsém van, ha laikus teszi fel, nekik a Volvo még mindig biztonság és svéd kockadizájn, de aki egy picit is konyít az autókhoz, annak jobb esetben is szánalommal vegyes…..
bUddy 2009.06.19 22:08:20
@kultúrpesszimista:
Azóta már találtam megbízhatóbb autót (értsd: lett rá pénzem), és fater is csak második kocsinak használja a svédet.
Lassan már nem érdemes boltos cikkeket vadászni a lapokban. Egyrészt mert elmegy az embre életkedve, másrészt meg már nem találni semmi újat - nagyjából mindenki ugyanazt fújja. A szokásos zárnak be a boltok és igénytelenedik el a körút témára épül az [origo] cikke is. Ami…..
Szerda délután küldte át TéZé az alábbi videót. A tárgyban mindössze ennyi állt: Erősen kéne. Hyundai. Először azt hittem, csak kissé megnyomta agyát a sok hibridautó és a céókettő, de miután megnéztem a videót, én is csak egy halk vazze-t nyögtem ki magamból. Uff, a…..
Menjen fel a páternoszterrel a negyedikre - mondták állítólag ifjú korában a nagynénémnek, aki vagy félórát várt, hogy a különös tisztségű úr megérkezzék és felkísérje. Lehet, hogy ezt a sztorit mindenki a saját nagynénjével ismeri, de nem is ez a lényeg. A páternoszter…..
Jégen! Több mint egy évvel vagyok lemaradva, nekem újdonság, hogy van ilyen egyáltalán. 2007. március 1., 321.65 km/h.Persze, miért ne lenne? 321.65 km/h átlagsebesség az kereken 321.65 km/h átlagsebesség, pilóta Juha Kankkunen. Kankkunen eleve veszélyes vagy vadbarom. Ez biztos.…..
Ez a hétvége is sűrű lesz autós programok szempontjából. A tuningolt gépeket kedvelők akár ma kilátogathatnak a SYMA Csarnokba, ahol péntektől vasárnapig tart a Tuning Kiállítás. Aki arra jár, ne felejtse el lefotózni a Fanat-X Lancia Deltáját sem az óriás autóskártyával.…..
bUddy 2008.04.11 22:51:31
bUddy 2008.04.11 23:13:29
Az autó nem szenved súlyos szembetegségben, sőt. A mattulásra híresen hajlamos gyári pilácsokat valaki – áldassék a neve – valamikor ezekre a jó kis Hellákra cserélte. …Chrysler Grand Voyagert. Ez van, kicsit szélsőségesen szoktunk autót vásárolni, feleségem nevén…..
Ki én. De egy párbeszéd ritkán kanyarodik csincsillabundától Porsche Speedster-halottaskocsi irányba. Pláne egy Lexuson keresztül. [20:19:47] Péter Anna: szép [20:19:53] Péter Anna: nekem majd lesz csincsillám [20:20:00] Nati: ceruza meg tintástoll [20:20:01] Péter Anna: amikor…..
Ha az ember fia bemegy a boltba 8 gurigával német sportszedánt venni, a jól felkészült cipőárus mindössze egyetlen kérdésre vár majd választ: elől húzzon, vagy inkább hátul toljon?    A válasz lapozás után sem lesz egyértelmű, de újabb autóipari…..
Belsőség Autóbuzik ásványvize 2007.09.10 07:28:00
Három autós újságíró és egy alanyi életművész-autóbuzi, Szözsi beülnek egy étterembe. Még a főétel szervírozása előtt tisztázzák a pincérrel, hogy a göngyöleget, mármint az ásványvizes üvegeket lenyúlják, mindenki egyet-egyet. Vajon miért? Igen, elég szép üveg,…..