Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyüsszögi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt reméltem, hogy az Avensisünk szerelős posztjai nem fogják a Belsőségről kiszorítani Csikós szarjait, mert hát egy Toyota nem romlik el. Ami persze nem igaz, hiszen kopik, és ami kopik, az egyszer elfogy. Ennek ellenére nem panaszkodnék túlzottan. Tán emlékeznek még páran a…..
Négy vágyott családi autó a ringben, amelyek áruk miatt inkább csak céges flottákban tűnnek fel manapság. Veri a japán a németet? És a koreai hol jön a képbe? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
nyüsszögi 2012.03.02 10:20:20
@hirtelendi: Ja-ja a 2.3-as turbó,az kéne cx7-ben.:)
  Célba vették az európai kompaktokat, és sok szempontból el is találták. Az új Hyundait jól összerakták, a motorok is rendben vannak.Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
nyüsszögi 2012.02.18 11:22:04
@Polifémosz: Szerintem meg dácsia mpv,oszt ennyi.:)Kivisz a világból.Legközelebbi autóm dácia lesz.Tiszta fölösleges 5-6 miilliót kidobálni kompaktokra.
Múltkor olvastam a féton cikket,7 millert egy használtautóért? LOL. A hülyének is...
Hogy ne tűnjek szemétnek, vállalom: aki ötszáznál több VDA-hasábot bepakol egy teljes pótkerékkel rendelkező i40 kombi csomagtartójába, megkapja tőlem sörben az ötszáz liter feletti részt. Mai cikkünk blogposztja...