Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Félőrült

11 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A korábbi riasztó Homár-posztok ellenére naiv ügyfélnek sikerült betalálnia a Europa Connects kft-t, akik már meg sem próbálták imitálni a nyelvoktatást, hanem simán csődöt jelentettek. Legalábbis Bogi nővérének, hiszen a nyilvános cégadatok alapján a cég még életben van.…..
Félőrült 2012.06.28 18:58:02
Most Fókusz Szakközép és Szakiskola néven működik. Az nagyon finom kifejezés, hogy hitegetik a diákokat!

A diákok nem értesülnek időben semmiről, és a működési szabályzattal ellentétben (a különböző szakokon különböző tandíjakat kell fizetni a leírtak szerint) minden diáknak 8000 Ft-ot kell fizetni havonta tandíj címén, akinek már van egy szakmája, annak kétszer ennyit havonta. Nincs normális órarend, se napló, plusz közölték egy bizonyos osztállyal, hogy a szakmai gyakorlatot maguknak kell fizessék, de majd a közös emailcímen fent lesznek az időpontok, mikor lehet menni.

Ez rendben volna, ha tudnák a diákok, mire megy el a pénz, és normális oktatás volna (mert az órarendben szerepelt, heti néggyel hitegették a tanulókat, de ősz véféig nem volt normális angol, utána ami volt, az is heti kett volt). Ehhez képest a tantermek állapota nem kis kívánnivalót hagynak maguk után, hol a laptopok, hol a kivetitők sülnek be, takarítás mikor hogy van. Persze, azért öcsinek a sárga Lamborghinije igen sűrn virít az iskolaudvaron, miközben az igazgatóság panaszkodik, hogy így meg úgy nincs pénz, mert a diákok nem fizetnek időben...
A számlákon se adószám, se semmi, nyugtát a befizetésekről mikor adnak, mikor nem. Nem tudom, kiket ismerhetnek ezek, hogy még mindig nem húzgálták meg őket alaposan.

Akit csak ismertek, szóljatok nekik, hogy nehogy beiratkozzanak ebbe az iskolába, mert brutálisan megkopasztják!
A Fidesz új elmebaja szerint minden gyerek mellé, aki lóg, rendőrt állítanának; a tervezet szerint a rendőrök minden 14 év alatti gyereket vissza kell hogy kísérjenek az iskolába, aki nem megy be.  Szemünk előtt van a kép, ahogy kommandósok rontanak be a kőbányai lakótelepi…..
Félőrült 2012.06.18 22:18:21
Nem vagyok kormánypárti, és szerintem alaposan elb*sztak itt Vikiék is jópár dolgot az oktatásban; de most úgy őszintén! Te mit csinálnál ha téged piszkálna az igazgató, hogy a te órádról/osztályodból miért van annyi lógás, és ezért megnyirbálják az iskola támogatását? Elmondhatod te milliárdszor, hogy a lógás rossz, le se sz*rják a fejed. Nagyon sok ilyen ráhagyós "persze, persze, mondjad pingvin" osztálytársam volt, és mert sok lógás volt a suliban, kevesebb pénzt kapott az iskola, és nem lett felújítva a tornaterem fűtésrendszere (élmény volt kabátban futkározni).
Vagy ha nem bírnál a túlkoros Rómeóval, mert terrorizálja a társait? Durva dolog az iskolaőr, elhiszem, de mindennek van egy határa, és ami manapság egyre elterjedtebb az iskolákban, az nem normális, az meg főleg nem, hogy a megvert gyerekeknek kell rettegni, mert bejön a család balhézni.

Van megoldás, beléptetőrendszernek hívják. Reggel bemegy a diák, és ameddig órája van, nem mehet ki sehova. Ezzel azok is szívnak, akiknek v.miért dolguk lenne, és nem lógnak, de sajnos ez a lógások következménye, tehát ezt köszönjék egymásnak a diákok.
A másik, hogy szeptembertől elvileg 16 éves korig fog járni a családi (most 20 éves korig jár). Ez is rossz lesz sokaknak, akik nehéz körülmények között élnek, mert nekik tényleg jól jön az az x forint, de ezzel szemben sajnos az is igaz, hogy már nem lehet korlátlanul pénzelni az iskolakerülőket, ergo rájuk nézve pénzkidobás.
Tudom, hogy rossz helyen kezdték a kiadások szűkítését, de sajnos sorra került volna így is.
Tegnap a Parlamentben egy jobbikos képviselő beszélt arról, hogy vannak a magyarok és vannak a "magyar állampolgárságú cigányok", akik Kanadában rontják Magyarország jó hírnevét. Ezt már megszoktuk, de a külügyminiszter helyett válaszoló Hende Csaba államtitkártól…..
  Csak a Facebook kell a most felnövő, rendszerváltás után született generációnak, amely nem igényli a nyomtatott, de még az online sajtót sem – derült ki egy Magyarországon készült felmérésből. Több mint 10 ezer pályakezdő és több mint 16 ezer tapasztalt…..
Tisztelt Munkahelyi Terror!Ahogy láttam, több posztolóhoz és kommentelőhöz hasonló problémával rendelkezem: bölcsészdiplomám lesz, most júniusban, amint leadom a szakdolgozatomat és átmegyek az államvizsgán.Magyar-pedagógia szakos tanár leszek, ami a gyakorlatban csak…..
Fékszárny In Memoriam Malév 2. 2012.02.05 09:57:00
Folytatás... 1. Én egy milánói utam során tapasztalhattam meg, milyen a Malévvel utazni. Kifelé, ha jól emlékszem, egy Fokker típusú géppel repültünk. Az ott elfogyasztott sörök hatására nagyon jó hangulatúra sikeredett a nem túl hosszú repülés, ráadásul mivel csak mi…..
Félőrült 2012.02.05 22:51:26
@Jobraát: miért nem adtad vissza a hölgynek a kértyát? Udvarias megalázás és név szerinti panasztétel - keményen megrángatták volna (érdekes amúgy, hogy az egyik utaskísérő, aki pornós volt, tök véletlen bukott le, úgy kirúgták, hogy a lába nem érte a földet). Nem tudom, ki kezeli az ügyfélszolira befutó emaileket, de igazán visszaírhatott volna neked.
Kedves Munkahelyi (T)error,   Nem mindennapi történetet szeretnék megosztani a plebsszel. Időm hiányában sajnos nem lesz teljesen részletes, csak egy gyors flashback a sérelmeimmel. Jelentkeztem anno egy álláshirdetésre, ahol hálózati mérnököt kerestek, és mivel ez tökéletes…..
Létezik ilyen munkahely, állásinterjú?   Előrebocsátom, határozott véleményem van a munkakeresésről. Ha egy cég egy pozícióra keres egy munkavállalót, annak számtalan oka lehet. Egyik például, hogy a jelenlegi munkatársak egy feladatkört nem tudnak ellátni. Ezért kell…..
2006.December 30-al nyugállományba vonultam a BM. kötelékéből mivel annak AZ évnek szeptemberében betöltöttem AZ 50.életévemet. Akkor azt mondták rosszul járok, ha nem megyek el, most azt mondják rosszul jártál, mert elmentél. Ez most egy másik kérdés. Jelenleg tiszteletdíjas…..
Lehet, hogy már kicsit elfogott a karácsonyi hangulat, de valahogy nem visz rá a lélek, hogy érdemben foglalkozzak az elmúlt napok politikai-gazdasági történéseivel, mégha mégoly jelentős események is zajlanak éppen. Valahogy olyan lerágott csont érzése van az embernek. És a…..
Tisztelt Jelentkező!A rengeteg jelentkező miatt, kérlek mellékelten küld el a személyi és lakcímkártyád (elő és hátoldalának elektronikus formátumát) fényképét és magadról ahogy fogod a személyi igazolványodat. Ezekre azért van szükségünk, hogy kiszűrjük a jelentkező…..
Sziasztok!   Nem tudom mennyire terror, vagy sem az én sztorim, de gondoltam megosztom veletek, miként mennek nálunk a dolgok. Sokszor hallani, olvasni arról, hogy a jó főnökök miként igyekeznek motiválni alkalmazottaikat, ezzel jobb és hatékonyabb munkavégzésre ösztönözve…..
 „A gyermek és a tanuló nem vethető alá testi fenyítésnek, kínzásnak, kegyetlen, embertelen megalázó büntetésnek vagy bánásmódnak”. – áll a mondat a törvényben amit Michl Ferenc a KDNP képviselője törölne. Természeten odáig nem merészkedik…..
  Nagyon megrázó volt a szcientológia-filmünk készítése. Két exszcientológussal beszélgettünk hosszasan. Az egyik Bonyai Péter, aki vezető szcientológus volt és most írt egy könyvet a megpróbáltatásairól, a másik pedig egy kislány, akit 13 évesen rabszolgaként…..
Félőrült 2011.11.05 15:03:15
Általában nem érdekelnek a hülyeségek, de ez a sz. nevű borzalom elképesztő, és nem lehet szó nélkül elmenni mellette!
Nagyon társadalomromboló és nemzetellenes (minden országban) ez a szervezet, ellenük csak összefogással, szkepticizmussal és éleseszűséggel lehet védekezni - törvényes keretek között, legalább is.

Az az igazán szörnyű, hogy a bizonytalan emberrel elhiteti, hogy az összes elkövetett hibája csak és kizárólag mások miatt történt meg, neki mindenki rosszat akar, aki nem támogatja, az - ahogyan ők nevezik - ellenség. Az elme és a lélek megtörésével élőhalottat kreál az emberből, a családja ellen hangolja, anyagilag is tönkreteszi. Ami külön felháborító, az az, hogy lelki megnyugvást kínál pénzért. Minden ember maga kell elszámoljon a tetteivel, lelki nyugalmat venni nem lehet!

Személyes véleményem külön, pedig az, hogy én nem adnék egy olyan ember (anno L. R. H., most meg az egyébként lengyel, "bizonyos származású" főnök) szavára, aki mindenhogyan élt, csak törvénytisztelő, becsületes emberként nem. Sokat elárul emberi mivoltáról az, hogy a fia öngyilkos lett, a még élő gyerekei, pedig gyógyszereket szednek, hogy normális emberként tudjanak élni, és nem akarnak beszélni az apjuk mellett eltöltött évekről.
Az sem véletlen, hogy majd' összecsinálja magát a galeri, ha meghallja a titkosszolgálat kifejezést.
Ha nekem tisztességes szándékaim vannak, nem félek a hatóságoktól, nem?

Bárki, aki találkozik ezekkel a mocskokkal, ne féljen kínos kérdéseket feltenni nekik, ha meg nagyon rámásznak, be is lehet durvulni!
A Fidesz névváltoztatgatásai, szimbolikus baszakodásait nagyrészt figyelmen kívül szoktuk hagyni, hiszen legtöbbször ők is csak fogják a fejüket, ennyire hülyék nem lehetünk. De most eljött az idő amikor azt kell mondani, foglalod a kurvanyádat, de nem ám a mi hazánkat! A…..
Kedves Despota!   Elég régóta olvasom a blogot, de most sajnos nem olvasóként kereslek téged. Van egy történetem, amit szeretnék megosztani veletek, ha gondolod tedd ki mhterrorra.   Pincérnőként dolgozok egy budapesti indiai étteremben. Hosszú hónapokig könyörögtem, hogy…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Félőrült 2011.08.10 22:52:52
@Animacs (a Tyne folyó déli partja):

Ottani szemmel nézve nem sok. Itthon, viszont 3 kiló, az pénz. Nálunk bele van nevelve az emberekbe a lenézés akkor is, ha valakinek van diplomája (hülye burzsuj, mondják), és akkor is, ha nincs (nyomorult proli, mondják).
Lehet választani: kivagyiság vagy megélhetés. Nos?
Félőrült 2011.08.11 21:38:22
@Animacs (a Tyne folyó déli partja):

Nem tudom, hol laksz (az ország melyik részén, vagy egyáltalán itthon-e), de ha szerinted 300 ezer Ft/hó sz*r (pláne úgy, hogy ebből még félre is tudsz tenni v.mennyit, ha nem vered el) fizu, akkor....
Mondtam, itteni szemmel az nagyon jó pénz (sokan a felét nem keresik meg 1 hónap alatt itthon a levonások után!), angol szemmel nézve kevés.
Egyébként, nem írtam egy szóval sem, hogy menő dolog, én azt írtam, nem kell leugatni az embert, bármit is dolgozik. Megélni kell, nem lenézni bárkit is a munkája miatt. ENNYI.

A külsőségekre utazik mindenki, a felvágás marha nagy sláger itthon, ez rombolja az egyik legjobban a magyar társdalmat egyébként, meg az irigység. Sokan képesek milliós adósságba verni magukat csak azért, hogy a rokonoknak/bárkinek megmutassák, hogy nekik "milyen jól megy". Ameddig ez megy, meg egymás lenézése, NEM FOGUNK ELŐRE HALADNI.
Félőrült 2011.08.11 23:49:39
@Animacs (a Tyne folyó déli partja):

Hát pont az a nem mindegy, hogy honnan nézed! Lehet, hogy ramaty körülmények között lakik az ember x fővel együtt, de abból a pénzből, ha okosan oszja be, meg tud lenni, és félre is tud rakni (vagy haza is tud küldeni)! Igen, nyomorult dolog szűkölködni, távol lenni a szülőktől és a barátoktól, csak míg ott megvan a lehetőség arra, hogy jobb melót szerezz, ha dolgozol normálisan, addig itthon évtizedekig meccsezhetsz, hogy melyik hónapban mit ne fizess ki, miről mondjál le, és szó nélkül tűrjed, hogy kaki a fizetésed, feljebb lépni gyakorlatilag nincs esélyed.

Ott a kutyát nem érdekli, mivel foglalkozol, amíg törvénytisztelő módon élsz és végzed a munkád, itthon meg mindig találnak okot arra, hogy belédkössenek. Ha van pénzed, azért, ha nincs, azért, ha van diplomád, azért, ha nincs, azért. Mondom, ameddig ez nálunk szokás, addig nem fogunk előre haladni.
Vastagbőr Az igazi országimázs 2011.07.15 12:02:00
A nyár legviccesebb bulvársztorija idáig kétségkívül a dubajozás. A három közvetítő lekapcsolása után még csak egy 119 nevet tartalmazó portfólióról szóltak a hírek, de a Bors információi szerint már ezernél (!) jár az érintett lányok száma. Ezer dubajozó magyar…..
Ha magasról szarol a villanyszámlára, illetve ha kibogozhatatlan számodra a "minél-több-energiát-használsz-hűtésre, annál-inkább-melege-lesz-a-Földnek" egyenlet, vegyél légkondit. Használtat lehetőleg, aminek olyan a hangja, mint egy szovjet traktor-alkatrészekből…..