Regisztráció Blogot indítok
Adatok
derrick81

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptemberben olvastam az indexen, hogy már egymillióan igényeltek e-személyit. A KEKKH fel is sorolta az előnyeit: a több funkciójú e-személyi a legszigorúbb adatbiztonsági feltételeknek is megfelel. A kártyával többek között elektronikus aláírások is készíthetőek, segítségével számos…..
derrick81 2017.04.03 13:33:45
@szaGértő: közjegyző is elég ahhoz
derrick81 2017.04.03 13:33:45
@szaGértő: közjegyző is elég ahhoz
autózz! A mobilparkolás buktatói 2016.05.16 11:36:04
Úgy hozta az élet, hogy a monori bíróságra kellett mennem. Nem beszarni, kiengedtek. :D Mivel a munkámból következően gyakran járok bíróságra, az SMS-ben indított parkolást szoktam használni, mert tárgyalás közben nem illik kiszaladni pénzt bedobálni, a lenémított telefonon viszont simán lehet…..
derrick81 2016.05.17 10:18:54
@Pierr Kardán: 2016-ot írt, nem 15-öt.
Mi, magyarok ugyanis egy keresztény, vallásos nemzet vagyunk, mindig is azok voltunk, már Krisztus előtt akárhányban is, sőt, a világ teremtése előtt is. A keresztény erkölcsbe márpedig nem fér bele az, hogy férfi férfival úgy háljon, ahogy nővel szoktak - utálatosság az az Úr…..
Az alábbi poszttal eredetileg a Spart akartuk kutyázni, aztán mielőtt megjelent volna, olvasónk beszámolt a fejleményekről. Bár természetesen az említett üzlet összes dolgozója továbbra is sürgősen nézzen magába, azt is mondjuk ki, hogy a Spar kommunikáció remekül csinálja…..
derrick81 2015.05.16 14:06:21
@igi1: és azért baszik mert fentről meg van mondva neki, hogy 10 ember helyett 5-el oldja meg...sajnos
A héten jelentette be a kormány (egészen pontosan Czomba Sándor munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkár), hogy százmillió forintot költenének 50 Londonban élő és dolgozó fiatal hazacsábítására. Én meg nem nagyon értem, de ti majd biztos elmagyarázzátok. Ne…..
Ötödik alkalommal kerültek díjazásra a legkiemelkedőbb energiatakarékos háztartási termékek. A gyártók az elmúlt egy év során bevezetett termékekkel nevezhettek a megmérettetésre, melyek öt kategóriában lettek díjazva: LCD/LED televíziók, hűtőkészülékek, mosógépek,…..
Van, amikor két oda nem illő mondat is elég ahhoz, hogy ne te légy a kiválasztott, érdemes hát figyelni erre. Aki e két mondat valamelyikét megtalálja az anyagában, törölje őket mielőbb, és ezzel sokban nőnek az állástalálási esélyei. 1. Kérem, pályázatomat kezeljék…..
derrick81 2014.10.22 13:16:22
@jobangel: A közigazgatásba való pályázásról is jó lenne 1x olvasni bővebben, mert olyan közvetítővel nem találkoztam, aki ilyen pályázatokkal / állások közvetítésével foglalkozott volna. Az egyik kommentből, úgy tűnik jobangelnek már volt ilyen jelöltje. Tudom, hogy lúzerség, de nekem csak ez az egy terület jöhet szóba :)
Még aki nem is dohányzik sem ért feltétlenül egyet a dohányzás már-már vallásos, olykor szinte embertelen üldözésével. Szigorúan embertelen, kapitalista okfejtés következik. A poszt szándékosan rideg, az emberélettel, az egészséggel, mint önálló értékkel nem kalkuláló…..