Regisztráció Blogot indítok
Adatok
unrealnoise

26 bejegyzést írt és 200 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Imádtam. Minden nyomorúságos pillanatával együtt. Sőt, volt, hogy kifejezetten azért. Nagybetűs művészet ez, sok-sok élettel és szenvedéssel átszőve. De közben ne csodálkozzunk, ha gyakorta mosolyra fakad az ember olvasás közben. Tar Sándor már csak ilyen. Ahogyan ők, azaz mi is ilyenek vagyunk.…..
Pár nap és itt az Oscar-gála, hogy aztán Kenneth Lonergan és Casey Affleck is gazdagabb legyen egy díjjal. Megérdemelten? Abszolút. Mondom ezt úgy, hogy még jó pár film kimaradt a legjobbaknak tituláltak közül. Viszont vannak, amelyek teljesen hidegen hagynak (tudom, hogy mondhatok ilyet), ilyen…..
unrealnoise Széttörve (Split) 2017.02.25 14:34:34
Nem is tudom, hol kezdjem… Jómagam nagy M. Night Shyamalan fan vagyok. Imádtam a Hatodik érzéket, a Sebezhetetlent, a Jeleket, és A falut is. Mindegyikben van valami különleges hangulat, valami egyedi megközelítés, egyfajta alapkoncepció, amelynek összességének eredményeképp ezen filmeket…..
Tulajdonképpen igen, azt hiszem az ilyen élmények miatt olvasok. Ez valami elmondhatatlanul jó lett. Azért pár sorban tényleg megpróbálom leírni mennyire is… Teljesen spoiler mentesen. A könyv egyébiránt elég hosszú, eléggé építkezős, így a korábbi részekben látott karakterekkel nem árt tisztában…..
Bár még csak három regényét olvastam, de eddig teljesen magával ragadott. Penn Cage címet viselő sorozatában benne van minden, amelyre egy olvasó vágyhat. Akció, nyomozás, politika, jog, dráma… Alig várom, hogy „végére” járjak a történetnek az „utolsó” két regényével, a Csontfával és a Lángoló…..
Nagyon rég nem írtam ide, pedig akár meg is tehettem volna. Volt idő amikor sokat sorozatoztam, és volt olyan is, amikor szinte végtelenül sokat játszottam. Most inkább olvasok, jobb időben túrázom.Azt tervezem, hogy minden kulturális szempontból fogyasztható alkotásról írok valamennyit, mindenről…..
A Vulture-nek adott interjúban Dean-Charles Chapman, aki Tommen Baratheont alakította a sorozatban, elmesélte, hogy az évadzáróban látott zuhanását kész kínszenvedés volt felvenni. Nagyon, nagyon sokáig tartott, mire a rendező elégedett lett, vagy harmincszor fel kellett venni, több szögből.…..
unrealnoise 2016.07.05 22:25:07
@supan0va: NEM ÉRTED EMBER?

Én magyarul néztem, de már jó ideje feliratosan néztem.

KÉRDÉS, amit nem tetszik felfogni:

MIÉRT ne lenne lehetséges, hogy akármilyen formában (felirat vs szinkron) csak később nézné meg az ember?! He? Mert ez a világon a legfontosabb szerinted?! Ez a legeslegelőrevalóbb? Mindenféleképpen ez a legjobb és legfontosabb szórakozási lehetőség?

Mocsok mód nem.
Szóval az ami itt van, az spoiler. Pont.
unrealnoise 2016.07.05 22:59:13
@sixx: Jólvan. Értem. Öntelt nyomi vagy. Még jó azért, hogy van a szakmában egy csomó olyan, aki ad az ilyenre, és kiírja azt amit ki kell. Haza példákat is tudnék írni. Millió számra. De elvesztettél legalább 1 olvasót. Okostojás.

Egy sok-sok éves alapfilmet idekeverni... Öcsém, szívsz? Kösz, de nem érdekel a válaszod. Ahogy az oldalad sem... (Tudom, pont leszarod. Én is.) Csók.
unrealnoise 2016.07.05 23:08:15
@sixx: Jah még valami: ha majd írok egyszer a jövőben véletlen könyvekről, akkor remélem ismét mindent szét-spoilereztek, csupán mert már egy vagy két napja magyar nyelven is megjelent mondjuk egy röpke 4-600 oldalas fantasy sztoriról van szó.

Szakadok ember, szakadok. Észkombájn.
Na, lássuk csak mi is történt eddig: A Tények igyekezett egy tendenciózusan megvágott riportban hazugnak beállítani Juhász Pétert, majd amikor a politikus kitette a Facebookra az egész beszélgetést, amiből kiderül, hogy amit mondott, az nem úgy hangzott el, ahogy, na akkor ahelyett, hogy elnézést…..
unrealnoise 2016.03.19 13:03:42
@pizzaboy: látom tényleg nem érted. Legyél politikus, járd az országot, autózz és telefonálj sokat, aztán majd meglátjuk, mennyire jössz ki a pénzedből...
Stephen Colbert elég régóta ismert név a showbizniszben, szóval nagyon nem lehet már mivel meglepni. Ez sajnos téves hozzáállás, mert a 70 éves Helen Mirrennek rendesen sikerült meglepnie a Late Night Show-ban. Az egy dolog, hogy Mirren ennyi idősen is remekül is néz ki, de az már egészen más szint,…..
unrealnoise 2016.03.10 19:28:52
Ez itten a magyar Netflix nyitóképernyője, a sorozat a House of Cards, aminek mától mind a négy évada elérhető, igaz se magyar szinkron, se magyar felirat nincs alatta. És ez miért hír? Mert a sorozat eddig nem volt elérhető a Netflix kínálatában, vagy különféle jogi problémák miatt, (azaz a…..
unrealnoise 2016.03.04 11:56:06
@FlybyWire: Fantasztikus. Örülök, hogy te így tudsz angolul. De ezzel mire megy a Netflix idehaza? Semmire. De még ha tud is valaki idegen nyelven, lehet nem boldogul XY sorozattal, mert olyan nyelvezettel bír, hogy csak nah. Ahhoz, hogy a Netflix sikeres legyen, tartalom kell, érthető nyelven. Pont. Az, hogy az itthoniak közül száz emberből ötnek (és lehet sokat mondok) nincs ezzel így sem gondja, hát jó nekik. De ettől ez így messze gyengébb, mint amire számítottam.
Két hét múlva jön a The 100 harmadik évada, azé a sorozaté, amit az első két rész után én elkaszáltam magamban, mint szépemberes, posztapokaliptikus tinikínlódásba oltott szappanoperás szar, de csak visszahúzott valami (a scifi-sorozatok mindig több esélyt kapnak, a Shannarának is nekimentem…..
Hogy miért annyira jó a Fargo második szezonja, arról majd a jövő heti zárórész után fogunk írni, mindenesetre a kilencedikben olyan történt, amiről muszáj beszélnünk. Figyelem: S P O I L E R! Képzeljük el, micsoda trollkodás lenne, ha az egyik Walking Dead idényzárójának…..
A Showtime sorozatának ötödik évada megy éppen a tévében, és ennek egyik történetszálában mutatnak egy szír menekülttábort is, ahol a főhős Claire romos házak és éhes gyerekek között botorkál, mellette összegraftitizett falak láthatók, ilyen feliratokkal: Meg…..
Míg a sajtó azon rágódik, hogy akkor Jessica Chastain vagy Brad Pitt (esetleg mindkettő) fog-e szerepelni a True Detective második évadában, a sorozatot készítő és egyben író Nic Pizzolatto egy rádióinterjúban elárulta, hogy három főszereplő lesz, Kaliforniában játszódik…..
Az RTL II lerántotta a leplet a Való Világ 6 első adag beköltözőjéről, akik, micsoda meglepetés, hatan vannak. Igen, jól tetszett olvasni, az idei kiadásban nem lesz beszavazás, a csatorna a jelentkezők közül önkényesen válogatva állította össze a mezőnyt, majd meglátjuk,…..
(Azt mondják, a sajtó ne foglalkozzon saját magával, és mi eddig példásan megálltuk, hogy egy bizonyos kolléga ügyes-bajos dolgait posztolgassuk, pedig higgyétek el, heti rovatot lehetne megtölteni a munkásságával. A mostani húzásánál viszont gyengének bizonyultunk, mert kollegialitás ide vagy oda,…..
comment:com Hírek kávé mellé 2013.10.11 09:30:00
Nesze neked sikertörténet: a House of Cards a saját dugájába dőlhet a második évad után, mert a főszereplői leginkább filmeket szeretnek forgatni és nem tévésorozatot.  Nálunk megbukott a Hazugságok gyűrűjében című török sorozat (a TV2 vetítette), az amerikaiak viszont…..
unrealnoise 2013.10.11 10:41:51
@TrollSlayer: HoC az nálam eddig az idei év legjobbja, BB ide vagy oda. Vannak hibái, de ennyire efyenletes szintet még a kábelesek sem sokszor ütnek meg. Nagyon sajnálnám, ha csak két évad lenne... :(
Úgy tűnik az ARTISJUS biztosra ment! Múlt heti bejelentésük, mely szerint csatlakoztak a tavaly év végén létrejött Pan-Európai jogdíjkezelő szervezethez, az  Armonia-hoz kapcsán meglebegtették, hogy az együttműködés révén Magyarországra gyorsabban fognak eljutni a zenei…..
Intro Az a nagy helyzet, hogy az e-könyv piac Magyarországon csak nagyon-nagyon akar megszületni. Lassan-lassan körvonalazódnak a szabályok (puha DRM, két formátum) és a játékosok, egyre frissebb és frissebb tartalmak is becsorognak, de az értékesítés volumene és ezzel nyilván…..
unrealnoise 2013.08.06 10:42:31
@blacker24: azért mert a google már idejött. azért jönne. kicsik vagyunk, de sok kicsi sokra megy, a nemzetközi jelenlét pedig sokat jelenthet hosszú távon. pl ha a világ többi, "hátsó részét" elsőként veszi be a google, akkor ott jóval később már sokkal nehezebb dolga lesz az amazonnak...

és pedig igen, ha minden megjelenne digitálisan, akkor csökkene a papír alapú könyvek eladásainak száma.

nem egy könyv van, hanem rengeteg, amit csak azért veszek meg könyvként, mert digitálisan nem elérhető. persze ez csak egy példa, de önmagában nem értem miért baj, ha ilyen vagy olyan jellegű kiadásért fizetek, a lényeg szvsz az, hogy FIZETEK. (azaz fizetnék.)

oké, az ekönyvek magas ÁFA-ja egy vicc (mint oly sok minden ebben a csodálatos országban), de ezt én nem tudom elintézni, ezt tegyék meg a megfelelő emberek...
unrealnoise 2013.08.25 23:39:07
@ez_a_nick: mondjuk ennyi erőből meg is vehetnéd, aztán azt le is tölthetnéd, amit úgyszintén elküldhetnél emailben... :p
Alig három héttel ezelőtt írtunk arról, hogy a Vevo- a roppant népszerű prémium videómegosztó- most kényszerű okokból, de tulajdonosváltás előtt áll, állhat. Mint azt korábban írtuk, a fő tulajdonos a Sony illetve a Universal kiadók úgy tűnik, megválnának…..