Regisztráció Blogot indítok
Adatok
funtom

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A ‘70-es években az autóipar fejlődését megtörő olajválság ellenére is számos, a mai autókban is megtalálható technológiai újítás született, a válságból kilábaló gazdaság, benne az autógyártás a ‘80-as éveknek már új lendülettel rugaszkodott neki. Olyannyira, hogy talán ebben az évtizedben született…..
Van nekem egy Toyotám. Már 14 éves, de én az a típus vagyok, aki nem vesz kétévente új autót. Mert minek, ha ez még működik. A Toyoták meg amúgy is tök jó autók. Ennek az autónak is nyilván van kulcsa. Két nyomógomb is van rajta. Nos, ezek a gombok először az eredeti, majd a pótkulcsból fogytak el.…..
Gőzerővel közeledünk az év végéhez, és úgy gondolom, hogy ez a legtöbb munkáltatónak és munkavállalónak egy igen húzós időszak. Mindenki szeretné teljesíteni az éves tervszámokat, lezárni a még folyamatban lévő ügyeket, hogy az ünnepek alatt minél több idő jusson a családra és a pihenésre.…..
Az, hogy Mészáros Lőrinc bezsákolta a Club Aligát, csak egy hosszú folyamat kicsúcsosodása. Elegünk van abból, hogy miközben egész évben egy szűk, kormányközeli körnek folynak a milliárdok, idén nyárra már kedvenc vendéglátóhelyeinken is nekik cseng a kassza. Ha a kurzuslovagok bojkottálják a…..
Az emberek általában szeretik kicsit fényezni a valóságot, többnek láttatni akár magukat, akár a környezetüket, mint ami valójában. Különösen sokszor kapnak ilyen megjegyzést a külföldön élő magyarok – és lássuk be, néha nem teljesen alaptalanul. Az alábbi rövid, de annál érdekesebb véleményt Tibor…..
  1, Az állásinterjú Be sem kell mutatni: itt kezdődik, és itt dől el minden. Többnyire kellemetlen, céltalan és bugyuta. Egy mesterséges, kreált helyzet, amiből közel sem fognak rólad annyit megtudni, mint amekkora feneket kerítenek neki. Állásinterjút csak egyféleképpen lehet jól csinálni: ha…..
Mivel az ún. lakcím fiktiválási eljárás gyakran érinti a hajléktalan embereket, akiket tudtuk nélkül jelentenek ki korábbi lakóhelyükről családtagjaik, főbérlők vagy egy hajléktalanszálló, fontos ismerni ennek az ügymenetét és a szállásadót, valamint a lakót megillető…..
Blogkocsma Túrós csusza 2017.04.07 07:00:00
Mint már említettem ehelyütt, két hete súlyos Sándor-József (Benedek nem volt) napi rendezvényen vettem részt. A 20+ fő részére halászlét főztem. Míg én a pince előtti tűzrakóhelyen ügyeskedtem, Józsi bácsi fenn a házban összedobott egy túrós tésztát. Jó volt a halászlé, de a túrós tészta valami…..
Rég közöltünk olvasói levelet, most íme egy pajzánabb témájú. Továbbra is várunk akár ennél szolidabbakat is, a lényeg, hogy blogunk témájához: elsősorban az irodai munkához, irodaházakhoz, de általában a munka világához, tehát akár gyárcsarnokokhoz, raktárakhoz, műhelyekhez stb kötődjön. A…..
Szerencséseknek mondhatjuk magunkat, mert lehetőségünk volt arra, hogy nászutunkat Japánban töltsük. Sok európai szokástól eltérő dolgot tapasztaltunk, ilyen volt például a japánok európaitól eltérő fürdési szokása, amit most szeretnék Nektek bemutatni. Egyik szállásunkon a közös fürdőszobába lépve…..
Akad olyan szerencsés, aki milliókból gazdálkodhat, míg mások órákig állnak sorban ingyenebédért, mert lényegesen szűkösebb körülmények között kénytelenek élni. Magyarországon 31,1 százalékra csökkent a szegénység, vagy a kirekesztettség által fenyegetettek aránya a…..