Regisztráció Blogot indítok
Adatok
979122

0 bejegyzést írt és 271 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét elmaradtunk az értékeléssel, de még az új szezon előtt pótoljuk, tavaszi kommentek és összetett éremosztás. 18. forduló-Sikoly Heti bronzérmesünk DrKOTász (Cobretti hadnagy) enyhe aktuálpolitizálásért; Gyakadémia-Paks: 1-1 A stadiont, mint üveggolyót, megkapod. Máma…..
labdabiztos Gratulálunk! 2013.12.19 10:38:20
Már hosszú percek teltek el a bejelentés óta, szóval nem várható, hogy Csányi Sándor megszólal; "Na jó csak vicceltem!". Úgy tűnik, tényleg Pinyő lett az az új szövetségi kapitány, aki külföldi, és már jutott ki világbajnokságra. Rövid posztunk, csupán azt a célt…..
979122 2013.12.19 13:47:45
A tavaszi nyitányra megérkezett az igazi tél, de halasztásra azért remélhetőleg még nincs ok. Félidőben a tabellát nézegetve próbáljuk megjósolni a várhatót. A tabellánk azonban rendhagyó, zajlik ugyanis egy méltatlanul elfeledett másik bajnokság is a Fegyelmi Bizottság…..
979122 2013.11.29 10:57:34
@sirsteve: hát, barátom, ha ez bejön :-))
...hányszor megénekeltük már e mondatot, akár e blogon, akár másutt, sőt, mintha Hantáék még önálló tematikus blogot is indítottak volna a népsportos idők pezsgő hajnalán, ha jól rémlik (de lehet hogy nem), szóval igen, szeretjük ezt az időszakot, a szerzőgárda jó része…..
979122 2013.11.15 13:47:30
labdabiztos Irány Rió! - 15.rész 2013.10.12 01:09:44
Szervusz kedves Naplóm! Itt vagyunk Hollandiában, célunk nem kisebb, mint hogy narancslevet facsarjunk a helyi szerethetetlen válogatottból. A játékuk annyira savanyú, hogy lehet, hogy citromlé lesz. Ha sikerült, akkor ismét egy lépéssel közelebb kerülünk ahhoz, hogy a jövő nyáron…..
labdabiztos Tízmillióból egy 2013.10.09 20:04:44
Tízmillióból egy, azaz egy, aki a következő negyed órában mindenkinél jobban tudja majd, mit nem kellett volna és mit kell majd csinálni Amszterdamban. De mindenek előtt a holland-magyartól kicsit vonatkoztassunk el. Le is szögezem, hogy az ellenféllel egy percig nem akarok…..
Telnek múlnak a napok és ez a mamlasz még mindig nem érti, hogy adjon nekem még több kaját. Tudjátok az van, hogy rohadtul tudnék enni. De ezt most komolyan mondom! Állandóan zabálnék. Nem csak ennék, zabálnék! Este mikor lefekszünk aludni, már azt várom, hogy mikor megyünk…..
Hihetetlen de már 7 fordulón vagyunk túl a csapatokon lassan az idény eleji forma után a hosszú ősz jelei mutatkoznak. Szerencsére ez kommentelőinken nem látszik, következzen az első 7 kör válogatott termése.   1.forduló-Indulatban A nyitányon Dr. KOTász (Cobretti hadnagy)…..
979122 2013.09.17 16:52:31
A cím ne tévesszen meg senkit, nem a viszonylag rövidre nyúlt nemzetközi kupaősz okán rúgunk még egyet az érintettekbe. Inkább arra utalunk, hogy a stadionépítési láz miatt néhány esetben új értelmet nyer a hazai pálya fogalma. A Fradi már hagyományosan a Puskásról elnevezett…..
Elkezdődik végere a labda honi virtuózainak nemzetközi menetelése, amit mivel is lehetne jobban nyomatékosítani, mint egy jó kis Játék Határok Nélkül-el. Az első fordulót még átaludtuk, mert hosszúra nyúlt az alapozás, és jómagam az entert is csak alibiből ütögettem, csak…..
Itt a bajnokság vége és érkeznek is a színvonal-emelkedés egyértelmű bekövetkezését szónokló tirádák. Ha szerkesztőségileg egy emberként nem is értünk egyet a javuló tendenciákról szóló mondatokat mantrázó MLSZ-vezérrel, vagy az örök optimista kispesti Hemy úrral, az…..
A múlt hétvége a Győrről szólt, BL győztes lányok, BL selejtezős fiúk, eljegyződő álompár, mindenhez gratulálunk! Lent az Eger biztosan kiesett, de Vác ősztől talán így sem marad futball nélkül, mivel a biztos feljutóvá váló Felcsútnak sincs NB1-es stadionja. A hétvégét…..
Vácon örülhetnek. Öt év múlva a nemzetközi porondon fog szerepelni a csapat, legalábbis John Marshall angol tulajdonos szerint. Magyarra lefordítva a nyilatkozatot, Mr. Marshall öt év múlva már nem lesz itt, gyengébbek kedvéért: 2018-ig kiszáll a bizniszből, mert (idézet a…..
Nehéz, krva nehéz beharangozót írni, mikor már csütörtök van és a kell szó, mint megvadult Véber Gyuri liheg a tarkódon. Ráadásul mikor az európai klubfutball schön, sőt már-már wunderbar, mikor a Fradi az igazi bohóckodásnak kikiáltott Ligakupa döntőjében lemosta a Vidit…..
Viszontlátásra! - mondta Szentes Lázár a keddi, siófoki összecsapást követően újságírói kérdésre.Távol álljon a blogtól minden rosszindulat a Bohócliga bármely törzstagjával szemben, de Szentes Lázár olyan nekem, mint Dömének az absztinens ember: egyszerre sajnálom,…..
Robog a kék 139-es Ikarus, robog fel a Gazdagrétre, K. Dezső ül rajta, indokolatlanul. Leszáll a  végállomáson, orrát megcsapja a benzingőz. Április van, de a tavasznak még nyoma sincs. Szemben kocsmát szúr ki tekintete, és ha feltűnik egy kocsma egy ilyen történetben, hát…..
Március idusához érve - bár még majd tucatnyi játéknap van hátra a bajnokságból - szigorúan monoton növekvő tendenciát mutatnak az ETO bajnoki címére feltett pénzösszegek a fogadóirodákban, hiszen a Rába partján két könnyű mérkőzést visszafogott játékkal sikerült…..
Mivel a jó öreg Tél Tábornok, mint a Halál 50 órája opusz Hässler ezredese, még egy utolsót mordult e hétvégén, ha nem is az Ardennekben, de a Kárpát-medencében, mindez a közismerten nívós hazai fodball-infra-állapotok következtében egyet jelentett a fordulóelmaradással.…..
Még majd egy hónap a tavaszi nyitányig, a felkészülési meccseken fagyoskodó bohócliga fanatikusok szívét a forral bor mellett max. a Döme dubajozásáról szóló hírek melengetik. A bajnoki meccsek hiányát a Sport tv azzal igyekszik enyhíteni, hogy sorra ismétli az őszi derbiket,…..
979122 2013.02.06 13:40:43
@vérfarkas: khmm. nem én. JA.
Borbola Bence fellélegezhet. Paulo Sousa elhagyja Magyarországot, ugyanis családi okokra hivatkozva szerződést bontott a Vidivel. Emellett maximális muhaha faktor a családi ok is, persze lehet keveselte Szózáné a zsetont, meg mellé a jattot. Meg mellé azt a bognárgyörgyi tiszteletet…..
979122 2013.01.10 10:14:37
@gregibroki: meg van egy nem kicsit sikeres öttusaszakosztályotok is... (Vörös Zsuzsa)
Az újabb ledolgozós szombatnak hála tulajdonképp hétközi fordulóval zárul 2012-re a bohócliga. Lesz Siófok-Eger másodosztályú rangadó, nyugaton zöld –fehér derbi, a szerdai Diósgyőr-Honvéd „újrajátszása” és némi havas eső, ami talán még mifelénk sem okoz…..
979122 2012.11.29 16:23:38
No, akkor vegyük karácsonyira a hangulatot.

A kocsma ajtaját kitárják
S hozzák subában a telet.
-- Ez érvényes a fordulóra --
(Juhász Gy.: Betlehem)

Paks-Pápa 1-1
Valami, amit senki nem keres,
mert észrevenni nem is érdemes.
(Túrmezei E.: Gyertya)

Siófok-Eger 0-0
Motorfűrész zúg-dünnyög,
fejszék kiabálnak;
megremeg a téli
álmából felriasztott erdő.
-- Mert közönség úgyse lesz, legalább hallanak valamit a játékosok --
(Papp L.: Mindenki karácsonyfája)

Debrecen-Kaposvár 0-1
Csak rajzolódjék mélabús árnyékom
Imbolyogjon a szűk szobák falán,
Mindegy, hogy mi lesz velem azután.
-- Kondás mester gondolatai --
(Raményik S.: A karácsonyfa énekel)

Haladás-Győr 0-2
Arany diót, arany csengőt,
Ezüst lepkét, ringót rengőt,
Amilyen még földön nem nőtt,
S csilingelő arany csengőt.
-- Győri remények --
(Móra László: Karácsonyi csngő)

FTC-Pécs 3-1
Hulló könnye záporán át
alig látja Jézuskáját.
-- Mármint Matyi Supkát --
(József A.: Betlehemi királyok)

Videoton-Újpest 0-1
Harang csendül,
Ének zendül,
Messze zsong a hálaének,
Az én kedves kis falumban
Karácsonykor
Magába száll minden lélek.
-- Kivéve Szózát --
(Ady E.: Karácsony)

MTK-Kecskemét 0-0
Ágyamra dőlök s álmodom
Egy régi, édes álmot
-- Józsi bácsi monológja ---
(Reviczky Gy.: Karácsonykor)

Diósgyőr-Honvéd 2-0
Csodáltam. És a számon hála buggyant,
nem láttam többet kósza varjakat
-- Rudolf felépült --
(Nemes Nagy Á.: Karácsony)

És bűcsűzóul a BL-ről

Legyünk hát jobbak, s higgyünk rendületlen,
S ne csak így decemberben.
(Juhász Gy.: Karácsony felé)