Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gazella10

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karácsonyra készülődve a Zirc és Vidéke szerkesztői rendre egy-egy ciszterci szerzetest kértek fel, hogy írja meg gondolatait az ünnepről. A második évfolyamban, 1906-ban Markovits Bálint atya, az akkori plébános sorait tárták a közönség elé. A műemlékkönyvtár dolgozói, a…..
     Copyright ©Zircinfo.A szöveg nem kereskedelmi célra, változatlan formában és a forrás (zirc.blog.hu) megjelölésével szabadon felhasználható. Üzleti célból más on-line szolgáltatásokban vagy más médián sem egészben, sem pedig részeiben nem…..
  ..
gazella10 2011.07.19 15:19:19
 Helyszín: majdnem az egész Bakony.MEGHÍVÓ! Kedves sorstársak, kedves sárdagasztók!Több éves kényszerű pihenő után a zirci "Nyomfoglalók" újból lendületbe jönnek és versenyszervezésre adják a fejüket.Gyülekező és a rendezvény központja: Zirc város…..
     Részletes program itt. Kerekasztal-teszt nyereményei itt. További információ kérhető: Kovács Eszter , tothkovacs@ktvzirc.hu e-mail címen          ..
ZIRCINFO ÚJRA ZIRCINFO 2011.02.24 09:18:00
  A tavalyi évben nagyon megörültünk, hogy Zircen is létrejött egy fórum, ahol az emberek hangot adhatnak véleményüknek - és nem mellékesen, információhoz juthatnak a város dolgairól, terveiről. Sajnos januárban már hiába pötyögtük be az URL címet, nem értük el a honlapot. Mint azt ismerőseinktől…..
 A „Költözik a városi tévé” című írás olvasása közben merült fel bennem egy-két gondolat illetve kérdés. Az, hogy a két szem állandó tévés feladatköre kibővül konferenciaszervezéssel, iskolán kívüli oktatással, közművelődési intézmények,…..