Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fifty-fifty

56 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hihetetlen, hogy az emberi lelemény mikre képes. A 4K-sok első választási kampányukat, úgy döntöttek, Dózsára fogják építeni ... Parasztfelkelés, tök aktuális, ha belegondolsz ... Elvégre bárki könnyen azonosul a parasztokkal, és a középkorral is. Mész az utcán, nézed a…..
(re: „a PM útja, ez most mi volt?”) Ismét október 23-a van, ez a végső, a 2014-es választások utcsó okt 23-ája, ez már a kampánynyitó esemény. Egy remek elemzés (ez most mi volt?) szépen összefoglalta az elmúlt egy év látványos mozgásait, fókuszban a PM-LMP sztorival,…..
Óriási meglepetésünkre Bajnai és az MSZP választási szövetségre léptek. Mi persze nem vagyunk meglepve, de a paff-a-bűvös PM-sek valószínűleg annál inkább. Ők most laza hétvégi elröppentségük állapotában valószínűleg azon agyalnak, hogy mitévők legyenek, egyáltalán…..
A köztársasági elnök, annak ellenére, hogy nincs is köztársaság, jól látja el a feladatát, tisztjét, s ezért tiszteletet érdemel. E tiszteletet pedig nemcsak tőlünk, de úgy látszik, az Alkotmánybíróságtól is megkapja, akik elmeszelték a fidesz, szóval a kormány…..
fifty-fifty 2013.02.18 23:24:51
@légügyi megfigyelő:

biztos, hogy nem mindegy, hogy hol akad fenn!
abszolút nem ...

én örülök h itt akadt fenn ..
de értelemszerűen osztom az aggályaidat

& külön kösz h felhívtad a figyelmet a bírák különvéleményére!
Bajnai nem egy ember, hanem egy CORPORATION, kb. 200 szakértővel. Amikor Bajnai valamit mond, azt a régi baloldal mögött álló neolib technokrata gazdasági-politikai erők mondják, ezért abszolút érdemes odafigyelni. Bajnai nem ígér Kánaánt, a szokásos Bajnai szerep: „ez most…..
A magyarok megszokták a diktátorokat, akik blogjukban nyilatkoztatják ki, hogy mit határoztak, mi lesz az ország sorsa. Orbán most egy kocsmában találkozott egy ismeretlen (a diákság által nem jegyzett, a fidesz által összegründolt) „diákküldöttséggel”, egy belvárosi…..
Ami ma történt a frakcióvezető választáson, az mérföldkő az LMP történetében. Sajnálatos módon az. Ez az a pont, amikor a Hogyan Verekedett meg Jappe és Do Escobar után a világ c. Bódy Gábor filmben elcsattan az ütés, és az egyik srác orrából elered a vér. Ennek nem lett…..
Bár a pezsgők már be voltak hűtve, végül másfajta pukkanás hallatszott Bajnai és a MILLA E14-es csoportja felől, lufipukkanás. De mielőtt tovább mennénk, szeretnénk együttérzésünket kifejezni minden LMP-s felé, akiknek az elképzelése, akarata nem valósult meg a stratégiai…..
Bajnai-Tarzan harci kiáltására megmozdult a dzsungel, egész bal-Magyarország felébredt, és elkezdett az „egy-út 2014” mellett kampányolni, Micsoda energiák! Micsoda erőtartalékok! Micsoda show! Ha az ember a józan ész talaján akar maradni ebben az összefogás-tornádóban, a…..
A HVG-ben eléggé masszív kis kampány fut, amióta Bajnai előadta kampánynyitóját a MILLA tüntetésén. E kampány tegnap elérte a csúcsát, a HVG az utóbbi két napban 2-2 cikket közölt, melyek az LMP párttagság eltökéltségét hivatottak megtörni, a jövő hét végén tartandó…..
Cseppet sem meglepő fordulat a hazai politikai mezőben a Milla és Bajnai összefonódása ( a Szolidaritással most nem foglalkozunk, ők csak azért játszanak, hogy ne kétszereplős legyen az akció), illetve az összefonódás utáni a közös bejelentkezés a 2014-es választásokra, az…..
Magyarország roppant izgalmas helyzetben van. Körülbelül a Terminátor 2 végénél járunk, amikor szuperhős barátunk szemében már kihunyt az élet utolsó kis fénye is, de újra felcsillant, tartalék áramkörről .) Igen, a társadalmunkról beszélünk. Aki az MSZP-nek drukkol, ezt a…..
Tick-tock, tick-tock … Az MSZP jól ismeri ezt a zenét, nem először kell versenyt futniuk az idővel, az elszabadult idővel, és eddig még mindig meg tudták valahogy oldani. A cél egyszerű: visszaszerezni az uralmat, az idő felett, és újra megállítani azt. Bár látszólag most is…..
Schmitt lemondott, de hogyan ? Szánalmas.hu Még mindig próbálta az igazát bizonygatni, miközben a lopás tényét bárki képes átlátni, ugyanúgy, ahogyan Gyurcsány esetében is a hazugság tényét. Akik akkor igazságbeszédnek nevezték, ma szégyellik magukat. Schmittre is ugyanez…..
Schmitt azt hiszi, megúszhatja. Egyrészt menekül a nyilvánosság és a riporterek elől, mintha terrorveszély lenne (Sólyom László ilyen "terrorveszély" idején gyalog sétálgatott a Lánchídon a vásári tömegben), másrészt ellentámad ... Nem biztos, hogy sokaknak leesett, mire is…..
Schmitt Pál elképesztő, arcába hazudik az egész országnak, az ország persze már most utálja, és közben még röhög is rajta, de ez akkor is ronda ügy.   Schmitt azt hazudja, hogy közkincs volt az, amit beemelt a dolgozatába, és általában úgy beszélt az egészről, mintha az egy…..
azért választottam az új post formát az egyszerű válasz helyett, mert így a formázási lehetőségek is elérhetőek, amik lehetővé teszik az információ  tagolását ... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - a…..
Az LMP elvetette a sulykot, kiásta a liberális csatabárdot, az "igazságosság" nevében akarja felsorakoztatni a társadalmat a 65 év feletti nyugdíjasok ingyenes utazási kedvezményeinek elvétele…..
Hadd szóljon. Nemcsak Orbán érdekes és nemcsak Gyurcsány. Bárkik összecsaphatnak, akiknek van valamijük, ami mentén össze lehet csapni. Az aréna ott áll, ki kell használni ... Lázár nem először hívta ki Schiffert ... ez most az eddigi legvéresebb összecsapás ... a média…..
A MILLA tüntetés különleges volt, mert egy áttörést lehetett megfigyelni ... Nagyon-nagyon pregnáns áttörést ... Ráadásul az ünneplő MILLÁS tömeg egy markáns telt házat produkált, amivel a FIDESZ ünnepségét méltóképp kiegyensúlyozta. A MILLA eredetileg a…..
Azt, hogy mi az a politika, még mindig nem tudjuk, és nem véletlenül, azzal azonban már 100%-ig tisztában vagyunk, hogy mi egy nemzeti ünnep: a politika napja. Pártok és pártvezetők és pártszimpik kirajzanak, hogy egymásra találjanak, hogy az egyikek beszédeket adjanak elő a…..
  TG egy befolyásos személyiség- ha rá tud venni arra, hogy Fodor Gábor olvassunk (plusz őt is tovább olvassuk a Jobbikos purparlé után) .)))( a Fodor-cikk: http://fodorgabor.blog.hu/2012/03/08/a_politikai_hibak_termeszeterol  )   ::: de megéri: Fodor Gábor autogramot osztogat egy…..
Az LMP az utcai Új Ellenállás mozgalma után új fordulatként egy Népszavazás megszervezésével rukkolt elő. A kampány máris elindult, és máris izgalmas helyzetet idézett elő. Máris felkavarta az állóvizet ...   A népszavazási kezdeményezést összesen 2 irányból lehet…..
Fodor Gábor cikkérre: http://nol.hu/velemeny/20120303-a_hetedik_koporso Egymás után jelennek meg MSZP-s politikusokkal interjúk a Népszabiban, és most hozzá még Fodor Gábor cikke is (Eörsi és Horn Gábor után). Mindannyian arról beszélnek, hogy természetesen nem a 2010-es…..
2012, ezerrel folyik a kampány, az IMF tárgyalások, valamint a kormány sajtószabadság- és egyéb demokratikus vívmányok elleni aktivitásával szemben megfogalmazott kritikák és a nemzetközi visszhang tűzében meggyengült Orbán-rezsim térdre kényszerítése érdekében…..