Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Farkas Anita

26 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kozmetikusneszesszer Elköltöztem 2011.06.14 13:38:00
Sziasztok!Nagyjából megvan az új oldal. Csili-vili, nagyon csajos :-D Látogassatok el. Az új bejegyzéseket már itt találjátok meg: Neszesszer..
Csak egy rövid kis bejegyzés.Költöztetem a blogom, és az új felületet alakítgatom és tanulgatom, ezért is nem írtam egy kis ideje. De nemsokára meglátjátok milyen szép és szuper lesz az új  oldalam :-DAddig is kis türelem, írást terem... (meg új csili-vili oldalt) ..
A blog elköltözött ide:neszesszer.onionleaf.com Te is tele vagy mindenféle pöttyökkel, foltokkal ami egész pofás kis ábrázatot adna egy vadmacseknak mondjuk? Te is vadmacsek vagy? Én időről időre igen sajna :-DAz meg egyenesen katasztrófa volt mikor annak idején a szétbarmolt…..
A blog elköltözött ide:neszesszer.onionleaf.com   A Semmelweis Tudomány Egyetem lehetőséget teremtett egy nyílt nap keretében, hogy a beteg, illetve már gyógyult mellrákosok feltehessék kérdéseiket a szakembereiknek. Tegnap magam is ott voltam, kísérőként.…..
A blog elköltözött ide:neszesszer.onionleaf.com   Pár dolog, amire érdemes odafigyelned nyáron               Első és legfontosabb: tartsd be a bőrödre vonatkozó maximális napozási időt (alap napon tölthető idő felégés…..
A blog elköltözött ide:neszesszer.onionleaf.com  Bizonyára nem mindenkinek mondok újdonságot, de mégis sokan vannak akik talán nem ismerik a tartós szemöldök- és szempillafestést. Lehet, ezek után ők is kedvet kapnak hozzá.  Nem egy egetrengető összeg.…..
A blog elköltözött ide:neszesszer.onionleaf.com A szeborreás bőrtípusok jellemzője ugyebár, a fokozott zsírtermelés és a felszíni vízhiány. Ápolását nem hanyagolhatjuk el, mert rövid időn belül sokat tud az állapota romlani. De nyáron mit kezdjünk vele?  A melegben…..
A blog elköltözött ide:neszesszer.onionleaf.com  Egészséges barnaság UV sugarak és önbarnító kenceficék nélkül valóban lehetséges? A gyártók  azt ígérik, igen. Ühüm. Láttátok már mi a fő hatóanyaga ezeknek a barnító tablettáknak? Béta-karotin, valamint…..
A blog elköltözött ide:neszesszer.onionleaf.com  Sokan nem tehetik meg, vagy nem akarják megtenni, hogy a napon sütkérezve grilleződjenek, barnuljanak. Mégsem szeretnének nyár közepén hófehérkék lenni, azoknak ajánlom az önbarnító testápolókat.  Szerencsére a…..
A blog elköltözött ide:neszesszer.onionleaf.com  Nagyon rövid leszek mivel saját tapasztalatom szerint (magamból kiindulva) a bemutatkozás az, ami a legkisebb érdeklődésnek örvend blog olvasói körökben. Legalábbis míg igazán fel nem keltik az írások az olvasó…..
A blog elköltözött ide:neszesszer.onionleaf.com Hialuronsav- hyaluronic acid  Reklámok közkedvelt slágere, laborokból előcsiribízve. Valójában te is termeled mindennapi életed során, illetve az állatvilágban megtalálható nagy molekulájú poliszacharid. A hialuronsavat…..
A blog elköltözött ide:neszesszer.onionleaf.com Aloe vera Kozmetikai felhasználásra az igazi aloénak, vagyis az aloe verának van helyfoglalása. Nem hiába népszerű alapanyag, már három és fél ezer évvel ezelőttről vannak feljegyzések felhasználásáról. Azóta is külső,…..
A blog elköltözött ide: neszesszer.onionleaf.com    Az oldalam elköltöztettem, az új bejegyzéseimet már itt találjátok meg: Neszesszer   A napozási szezon kezdete előtt sokan nem is gondolnak már a kozmetikai kezelésekre, legyintve hogy ugyanmár, a nap majd…..
A blog elköltözött ide:neszesszer.onionleaf.com Te is vágysz a gyönyörű egészséges fiatalságtól kicsattanó aranybarna feszes bőrre? Pláne ha megszerzéséért nem kell sem azonnal, sem később mindenféle „kellemetlenséggel” szembesülnöd? Én is beállok mögéd a…..
A blog elköltözött ide:neszesszer.onionleaf.com Bőrhámlasztás professzionálisan Hogyan cserélheted ki a pattanásos, miteszeres vagy foltos, ráncos bőröd pár hét alatt?   A szó szoros értelmében nem igazi hámlasztás, mert nem látható igazi hámlás mint mikor valaki…..
A blog elköltözött ide:neszesszer.onionleaf.com Az akne kialaulásának igazi oka ismeretlen, de van egy rakat tényező ami befolyásolja.  Ámde az időben elkezdett kezelésekkel nagyon sok kellemetlenségőtl megszabadíthatod magad. Pl. még a mitesszeres állapot szakszerű…..
 A blog elköltözött ide:neszesszer.onionleaf.com Klimaxon innen, kamaszkoron túl. Sajnos a kamaszkor elmúltával nem mindenkit ér el a megkönnyebbülés hogy leszámolt a zsíros bőr okozta problémáival. Sokaknál a kamaszkori olajos szeborrea átalakul korpás szeborreává. Mi…..
A kiskamasz kortól kb. 20-25 éves korig, a kevésbé szerencsések akár még 30-on túl is bosszankodhatnak a „tüneteiken”. A tünetek attól függően milyen típusú zsírosodásról is lehet szó: kitágult pórusok, bennük fehér vagy fekete fejű mitesszerek, olajosan fénylő…..
Az oldalam elköltöztettem, az új bejegyzéseimet már itt találjátok meg:Neszesszer Van aki sohasem, míg mások szinte naponta használják, bőrük és kozmetikusuk rémületére :-D De mielőtt a használat gyakoriságát kezdenénk kivesézni, nézzük meg miért lehet rá szükség,…..
A blog elköltözött ide:neszesszer.onionleaf.com Amilyen problémákat okoz a faggyúmirigyek túlműködése, pont olyan kellemetlen lehet az alulműködésük is. Mint a neve is mutatja, zsírhiányos bőrnél az egyik alapvető probléma a kevés faggyútermelés.  Normál esetben az…..
Kozmetikusneszesszer Normál bőr 2011.04.07 16:14:00
A blog elköltözött ide:neszesszer.onionleaf.com Manapság mindenki erre a bőrtípusra vágyik, ámde sajnos csak keveseknek jutott.Feltételei az egészséges és változatos táplálkozás, tiszta és oxigéndús levegőn való testmozgás.  Csak sajnos a levegő sem tiszta már, és…..
 A blog elköltözött ide:neszesszer.onionleaf.com  Ha körülnézel a drogériák polcain, sokszor igen csak kutakodnod kell hogy találj olyan kedvedre való kenceficét mely nem, vagy csak minimális mennyiségben tartalmazza a kőolaj származékait.   Milyen név…..
A blog elköltözött ide:neszesszer.onionleaf.comFantasztikus cucc, bár már olvastam érdekes értetlenkedéseket vele kapcsolatban. Az illető mint olyan nagyon sokan közülünk, este felvette a harcot a frissen kinőtt pattanásával. Reggel meglátva magát a tükörben menten elöntötte a…..
A blog elköltözött ide:neszesszer.onionleaf.comKis kegészítés a szőrbenövés kezeléséhez. Veet X-epil S.O.S szőrbenövés gátló folyadék Kalo szőrbenövég gátló krém: Derma hair control Better waxing smooth skin Velona folisan Általánosan mindegyik tartalmaz hámlasztó savat…..
 A blog elköltözött ide: neszesszer.onionleaf.com A sima, bársonyos bőr soha nem megy ki a divatból, és sokra vagyunk képesek mi nők, hogy elérjük ezt a hőn áhított állapotot. A problémát általában a következő szőrtelenítési módok jelentik: borotválás,…..