Regisztráció Blogot indítok
Adatok
justjinx

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2012 vége felé indult egy oldal Facebook-on, ami a telt lányokat hivatott népszerűsíteni. Azt már megszokhattuk, hogy gyakorlatilag mindennek van már oldala és még a sáros cipővel letaposott sárga falevelet is lehet like-olni és követni, de azt nem hittük, hogy olyan oldalakkal is…..
Ellenőrizetlen forrásból infót leközölni elég nagy marhaság, én is belefutottam már párszor és meg is szívtam a dolgot, de azért azt nemigen hoztam volna le soha, amit a CNN iReporter nevű felületén közzétettek: egy júzer beküldte, hogy a NASA szerint a földi élet 2041…..
justjinx 2014.05.30 11:12:23
A héten került a mozikba a már nem is tudom hányadik X-Men-film, most azonban a franchise tévés múltjával foglalkozunk, ahogy azt tettük nemrég a Godzilla esetében is. Azt már előre le lehet szögezni, hogy a filmekkel ellentétben az eddigi tévésorozatokat kifejezetten kedvelik a…..
justjinx 2014.05.21 21:37:52
@sajó d.: :/ jó kis steril hollywood-i Gambitünk lesz.
justjinx 2014.05.21 21:38:52
comment:com Elhíztak a villanők 2014.04.08 12:30:00
A fagyasztott pizza, a nasi, a mekis kaja és a kólavedelés nem múlt el nyom nélkül a villalakókon, a magát modellnek tartó VV Iza alatt hatvan kilónál állt meg a mérleg (plusz 7), Teóra is felugrott egy ötös, ha minden igaz, és Zsófi is nehezebb három kilóval. Vikiről nem tudni…..
Imádjuk a listákat és a közönségszavazásokat, így imádjuk a Rolling Stone legutóbbi felmérését is, amiben megkérdezték az olvasóikat, hogy szerintük melyik minden idők tíz legjobb metállemeze. Ez alapján megállapítható, hogy szerintük a Metallica lehet a világ legnagyobb…..
justjinx 2012.09.21 17:49:15
Utolsó felvonás ez a nagydöntő előtt, röpke három óra múlva kiderül, hogy sikerül-e végre megszabadulni Talán Attilától. Kezdünk, a változatosság kedvéért angol nyelven adják elő a Csillagdalt, bár ez inkább halandzsa, mivel háromnál több értelmes szót nehéz kihallani a…..
Hácsé. Akaraterő, hatvannapos átváltozás, kilencvennapos diéta, 180 fokos fordulat, korábbi életvitel és leragadó embertársak megvetése, hittérítés, kéretlen szakértősködés, besserwisserkedés. Nem látod? Ne már, így nézz meg, oldalról, ha behúzom a hasam. Na, ugye, hogy…..
justjinx 2012.03.13 16:15:14
@dr. birca max: őket ismerem :D
Na jó, csak képletesen persze, a Való világ ötödik kiadásában az erőszaknak csak a verbális formája megengedett, ütni-verni nem lehet egymást, ezért ép még VV Vera arca (jó, minden viszonyítás kérdése) és ezért nem VV Gergő ül majd a döntőben. A vasárnapi finálét VV…..
Na, ezzel is megvolnánk, megvan az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója, a Compact Disco, aminek egyik tagja a műsor közben azzal biztatta a nézőket szavazásra, hogy majd ők felteszik Magyarországot a térképre, ha eljutnak Bakuba. Nem ez volt az egyetlen otromba megjegyzés a…..
Hatalmas érdeklődés mutatkozik Charlie Sheen Anger Management című sitcompilotja iránt, aminek legjobban az F/X vezetősége örül. Persze valahol várható volt, hogy a CBS vezetőségével, a Warnerrel és korábbi kenyéradó gazdájával összevesző, utána látványos idegösszeomlást…..
justjinx 2012.01.27 14:00:49
Saját gyártású, animációs minisorozatba kezdett a Comedy Central - tudta meg a mediainfo.hu. A csatorna programigazgatója, Litkai Gergely szerint az És Ubul című sorozatnak fontos szerepe lesz a Comedy Centralon. A sorozat executive producere, Csornay Péter elmondta, "Ubul, egy…..
Korn - The Path Of Totality(Roadrunner) A Korn szupersztár zenekar. Legalábbis ezt a képet próbálják őrizni magukról, pedig bőven túl vannak már a szupersztárságon. Igen, ha a Korn imázsát, viselkedését nézzük, akkor évek óta nehéz velük szimpatizálni. Magas lovon ülnek,…..
Sokáig úgy tűnt, hogy a magyar sorozat az olyan, hogy a főszereplők a kamerába nézve harákolnak fel közhelyeket, esetleg az arcukhoz emelnek egy csomag Vegetát, és mosolyogva azt mondják, hogy ettől lesz igazán finom az étel. Aztán jött a Tűzvonalban, amiben egy-egy pillanatra,…..
justjinx 2011.10.28 11:35:04
@Yooha: Külső körút :)
hogyvolt VV5 - 1X02 2011.09.14 12:25:00
Nem is tudom, mit mondhatnék. Mindenekelőtt a női nem nevében bocsánatot szeretnék kérni a T. olvasóktól a tegnap este látottak és hallottak miatt. Mert persze, van, amikor azon kapjuk magunkat és lemegyünk kutyába – gondolok itt elsősorban a hajnalban, takonyrészegen, az…..
justjinx 2011.09.14 16:01:02
@foxglove: nem az. Sőt.
Subba Cyndi Lauper a reptéren 2011.03.07 08:25:00
Törölték a járatát Buenos Aires-ben, a hosszú várakozás alatt Cyndi megragadta a mikrofont, és dobott egy kibaszott laza "Girls just wanna have fun"-t a hangosba. Remélem nyáron felbukkan a bogácsi strandon is! ..
justjinx 2011.03.07 21:29:48
JULIA HETTMANN KÉPVISELJE MAGYARORSZÁGOT! ..
justjinx 2011.02.21 19:58:05
Amikor az átkosban a képernyőn buszvezető-szandálos keletnémet énekesek tűntek fel, szerencsés esetben pedig maga Karel Gott, a testvéri csehszlovákok villanyszerelőből lett nemzeti kincse, akit Prága Hangjaként aposztrofáltak a lelkes szomszédok, nos akkor mindenki tudta, hogy…..
Ákos - A katona imája (FalconMedia / Szerzői kiadás) Azt hiszem, én nagyon nem szeretnék Kovács Ákos lenni. 2010-ben már több mint húsz éve lennék a pályán, vitathatatlanul - láthatóan és hallhatóan - sokat dolgoznék egy-egy produkciómon, a munkámról viszont tömegesen csak…..
justjinx 2010.11.02 16:59:46
@endike: látatlanba' memmondom, hogy soha :)