Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SMFB

0 bejegyzést írt és 263 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
          1925. április 25.-én Róma alapításának évfordulóján adták ki a Fasiszta Értelmiség Kiáltványát.  Olyan olasz értelmiségiek írták alá a Manifesto-t, mint Luigi Pirandello, Gabriele d'Annunzio,  Ungaretti, Malaparte vagy Marinetti. Nem Jókai Anna, Kovács Ákos vagy Fekete György.         A…..
SMFB 2020.09.30 21:54:01
@Podvinecz Marsall: már megin gyôztek a magyar emberek, ezúttal a tech óriások ellen. 444.hu/2020/09/30/twitter-tevedes-volt-a-magyar-kormany-fiokjanak-felfuggesztese
SMFB 2021.03.24 12:10:44
@Podvinecz Marsall: mégsem érkezhetnek a Puskás Öcsi Tudományegyetem vendégprofesszorai a bicskei kisvasúttal
      A blog.hu zárolta a  Corvinus-tudomány avagy cseréljük probiotikus joghurtra a krémsajtot a sütiben.   című posztom, amelyben konkrétan egyetlen név sem szerepelt, de viccelődtem a rezsimegyetem Social Futuring "kutatásán". Fogalmam sincs, hogy mit jelent ez, de a poszt utolsó mondata az…..
SMFB 2021.03.24 11:57:36
@Götz von Berlichingen: én már hónapokkal ezelôtt elraktam magamnak JT menekülési útvonalát, hátha TÉNYLEG szükség lesz rá: orulunkvincent.wordpress.com/
        (A kérdés nem a poszt címére vonatkozik. A posztban szereplő okfejtéssel kapcsolatban szeretném tudni pl. a Defacto blog véleményét. Egyszerűen azért, mert bennük bízom, másokban meg nem. Én nem vagyok közgazdász, csak szeretek számolgatni. )       Magyarország éves GDP-je nagyjából 30000…..
SMFB 2020.10.03 21:44:18
@rdos: csak nehogy szegény Semanya sorsára jusson, és eltiltsák a “versenyzéstôl”
SMFB 2021.03.24 11:23:23
@rdos: ahogy egy orvos ismerôs mondta: ameyik gyógyszernek nincs mellékhatása, annak fôhatása sincs
      Aránylag biztos voltam benne, hogy az Orbán-rezsim nem engedi el a járványt és a végén nem lesz napi száz halott. Elengedte. És meghamisították a halálozási adatokat. Ezért nem tévedtem olyan nagyot látszólag.     Kásler Miklós mai bejelentése:    December 10. környékén 27-30000…..
SMFB 2021.01.26 08:15:53
@Watchdog: már régen megmondták, hogy a szakértelem olcsó bolsevista trükk.
Persze teszem hozzá, szakérteme és pártállása függvényében, meg aszerint, hogy igazi vagy kinevezett szakértô. Nehéz ezt eldönteni, inkább titkosítsunk.
SMFB 2021.02.17 17:45:35
itt majdnem mindenki kútmérgezô Velem együtt):

24.hu/belfold/2021/02/17/kosa-lajos-koronavirus/

“sajnos az oltásoknál érezhető a baloldali kútmérgezés, a tapasztalatok szerint az emberek a nyugati vakcinákat jobban elfogadják. Holott a magyar szakemberek véleménye a perdöntő.”

Majd megállapította, hogy a magyar szakemberek „legalább olyan rátermettek, mint a brüsszeliek, ha nem jobbak”, de abban biztos, hogy „nagyobb felelősséget éreznek a magyar emberekért, mint Brüsszelben”.

No comment
SMFB 2021.02.17 17:49:56
@SMFB: ja, Kósa Lajostól jött az idézet.
     "És ha utunk arra vezet, tisztelettel emeljük meg a kalapunkat a normális társadalmi berendezkedést még valamelyest őrző, a liberalizmusnak és az LMBTQ-ideológiának ellenálló Oroszország nagykövetségének épülete előtt, az amerikai követség és az amerikai zászló láttán pedig ökölbe szorul a…..
SMFB 2021.02.09 15:05:41
@ámbátor: ilyesmit én is tudok:
“Évrôl évre nô a mi neveltjeink száma, akik nemcsak az iskolában, hanem mindennapi életükben, saját tapasztalataik alapján gyôzôdnek meg róla, hogy a mi rendünk az ô rendjük, hogy bizton és nyugodtan menetelhetnek Pártunk vezetése alatt a szebb jövô felé.”
Rákosi elvtárs mondotta a DISZ elsô kongresszusán.
Hát egy ilyen vonatra szállt fel István.
    Le kellene kapcsolni, mert nemzetront és genderizál, minden lehetséges felkapcsolt dolog alkalmas a fellazításra, általában a dolgok sok mindenre alkalmasak, különösen alkalmasak a deviantúra és a baloldalizmus térnyerésére, mert a felkapcsoltak Hatodik Hadoszlopa maga a mélyállam, ha…..
Viccországban (még) mindig bejelentenek.....
SMFB 2020.12.20 12:21:09
@netukki: és mit mond a svéd király? www.portfolio.hu/gazdasag/20201217/elbuktunk-mondta-a-sved-kiraly-a-koronavirus-elleni-harcrol-462236
Sajnálkozik a 10.3 millió lakosú ország királya a kb. 8000 halott miatt.
Mi meg hallgattuk a hencegést, hogy állig fegyverben, meg felkészülten, meg mindenkit megmentünk, most pedig a hárítást. Halottaink szomorú száma megegyezik a svéd adatokkal. Máramennyit be mert vallani a Törzs.
SMFB 2021.01.27 23:06:41
@ikaruss: vajh merre járhatnak a Microsoft svindli hôsei?
SMFB 2021.01.27 23:10:01
@ijontichy: a “sportszeretô üzletemberek” nyilván szívesen kockáztatják az állami pénzeket (értsd a mi pénzünket), ha azon nemcsak jól szórakoznak, de nagyokat is kaszálnak.
       Az Örülünk Vincent blog szerint az Amerikai Egyesült Államok következő elnöke Joe Biden lesz.      Indoklás: Georgia államban a legtöbb még el nem számolt szavazat az erősen kék Gwynnett megyéből származik, Trumpnak tehát semmi esélye arra, hogy fordítson.  1584 szavazattal vezet Biden.   …..
SMFB 2020.11.10 17:18:53
közben a 888 is bejelent:

888.hu/amerika-london-parizs/biden-kiszolgaltatna-az-orszagat-a-migransoknak-es-a-terrorizmusnak-4282613/

Persze a nyitó és a záró bekezdés is megéri, hogy elmélkedjünk rajtuk:

“Bár még messze nem biztos, hogy Joe Biden a feltehetően elcsalt elnökválasztás után átveheti a Fehér Házat és az elnökséget Donald Trumptól, a demokrata politikus már most egyértelműen a bevándorlók érdekeit helyezné az amerikai érdekek elé. Biden a Fox Newsnak beszámolt a beiktatását követő terveiről, amelyek szembemennek a Trump által képviselt migrációs és klímapolitikával.”

“Ugyanezt művelné Magyarországon az ellenzék, ha hatalomra kerülne. Lebontaná a határokat, beengedné a migránsokat, és minden erejével azon lenne, hogy elvegye a hatalmat a magyar emberektől, és kiszolgáltassa az országot a nyugati nagyhatalmaknak.“

A feltételes eseményeknek ezt a láncolatát tényként tálalni elég furcsa...
SMFB 2020.11.24 01:11:01
@incze: President Trump later tweeted that while the legal case “STRONGLY continues,” he told Murphy to “do what needs to be done with regard to initial protocols.”

Szóval a harc folytatódik, vesszen a hitelesség, az alkotmányuk szelleme, mert nem bírja a nagyember egója elviselni a helyzetet. Ami itthon a karaktergyilkosság, az ott az eljárásrend aláásása - egy eszköz arra, hogy a zemberek ne bízzanak valakiben vagy valamiben, csak higgyenek a csalhatatlan vezérüknek és kövessék vezénylô tábornokukat tûzön-vízen át, lesz ami lesz
        Ez lenne az.         Nem hiszem, hogy Leonard Cohen rajongana érte, de ki kellett próbálnom. MP4 formátumban van fent, MP3-ban túl nagy volt a fájl. Tessék fülhallgatón fullra nyomva hallgatni, sajnos én vezényeltem a szimfonikus zenekart, miközben a gombocskákat nyomogattam, szóval nem…..
SMFB 2020.12.27 00:02:40
@balmoral: pedig valahányszor Edibe mentem a gyermekemhez, mindig ez lett a kedvencem... Bármit is próbáltam. Na ott aztán az a próba egy igazi kihívás, hogy jobbról balra végig idd a sörcsapot. Balról jobbra is próbáltam, úgy is szuper.
    "A Magyar Tudományos Akadémia-BME Morfodinamika Kutatócsoport 3 és fél év alatt bizonyította be Platón ókori filozófus elgondolását, amely szerint a világmindenséget alkotó négy elem, a föld, a víz, a tűz és a levegő mindegyike szabályos testekből épül fel; ezek közül a Föld hexaéderekből,…..
        Az a hipotézisem, hogy Bodolai László valójában meg akarta menteni az Indexet Orbánéktól. Ő nem Orbánék embere, hanem beszorult Orbán kutyái és a szerkesztőség közé. Azokból az információmorzsákból, amit össze tudtam szedegetni, és ami hihetetlenül távol van bármiféle teljes tudástól, nem…..
SMFB 2020.09.11 12:09:47
24.hu/belfold/2020/09/11/nmhh-klubradio-frekvencia/
az Index után indul a Klubrádió “megmentése”?
SMFB 2020.10.13 20:19:51
@jotunder: “aránylag” - mihez képest? mi a viszonyítási alap? BoJo aránylag értelmes DT-hez képest? Egy Dacia aránylag jó kocsi volt egy Zaporozsechez képest?
Nézegetned kéne az Indexet és érzékelned, hogy merre fordul. A tanker is Rotterdamtól 100 km-re kezdi a manôvert - lassan manôverezik, de a kitûzött cél felé tart.
SMFB 2020.12.21 15:21:46
@Podvinecz Marsall: kóstolgatták, bekapták, megrágták, kiköpték, és most ott áll megbántva, megalázva, mindenhonnan kiesve. Nem ô az elsô kollaborátor, akivel ez történik, de mindegyik azt hiszi, hogy vele ez nem történhet meg, és különben is tisztességesen játszott. Hát de, és hát nem.
     2018. november hetedikén fogadták el az Európai Néppárt  nyilatkozatát, amit a FIDESZ is megszavazott.  Úgy tűnt, hogy elég pontosan értik a jogállamiság fogalmát, ugyanis a nyilatkozatban KILENCSZER írták le a rule of law kifejezést.  1.   After the Second World War, Christian Democrats were…..
SMFB 2020.12.05 00:04:12
@Miki Telepi: ez jó, de mit mond erre az egyszeri választópolgár, akinek csak annyit mondanak a zsák krumpli fejében, hogy melyik rubrikát kell beikszelni? Ja és hogy feltétlenül mutassa be telefonján a fotót a helyi erôs ember fogdmegjának, mert különben még annyi közfog sem lesz, mint eddig lehetett volna.
SMFB 2020.12.05 00:17:14
@nudniq: igen, reagálni kéne pàrtok szintjén erre a disznóságra
       „Amit Szájer József képviselőtársunk tett, az a mi politikai közösségünk értékrendjébe nem fér bele” (Orbán Viktor , miután Szájer, nyilván önként és dalolva, kilépett a FIDESZ-ből. )        Szájer József lockdown idején vett részt egy meleg szexpartin és volt nála esetleg egy szem…..
SMFB 2020.12.03 07:46:10
@Pargendity Özséb: pontosan. De a nevetés sem mindegy, hogy mire tör elô. Mert a Monty Python-os helikopterezô szarvas OK. A Csupasz Pisztoly fôgonoszát játszó parlamenti ülésvezetôk OK. A Fogd a pénzt és fuss mindennap látható jelenetei OK. Még Mr. Bean is beférne. Na de ez a Johny English szintû produkció tényleg felháborító.
       I DON'T FUCKING BELIEVE THIS SHIT !!!!!      A belga sajtó arról ír, hogy in concreto a "La Détour" nevű melegbárban egy gangbangot (hölgyolvasóink elnézését kérem, egy vagy több melegprostit kúrtak meg, nagyjából el tudják képzelni, hogyan és merre, igen nincs puncijuk, ne tessék…..
        Írtam korábban a Johns Hopkins Egyetem kutatóintézetének előrejelzéséről. Azóta félelmetesebbé váltak a jóslataik Magyarországgal kapcsolatban. Ma aztán címlapon hozták le a lapok, hogy napi 220 halálesettel számolnak (ez így nem teljesen igaz, de mindenképpen 100 feletti értékkel).       …..
SMFB 2020.11.09 12:09:54
@aronsatie: lehet, hogy jó, lehet, hogy nem. De kinek lehet hinni ebben az össze-vissza hantálásban?
SMFB 2020.11.19 17:26:57
@ijontichy: külföldön élô, dolgozó gyerekeim nem is hajlandóak követni az itthoni eseményeket annyira elviselhetetlennek tartják a hazudozást és az acsarkodást. Nem is akarnak már itt élni.
SMFB 2020.11.23 21:42:54
@Vakmacska: végre valakik elkezdték az emberi oldalát is publikálni ennek a rettenetnek. Ez sokkal, de sokkal többet jelent nekem, mint a semmivel nem korreláló statisztikainak nevezett adatok ( bocs mat.stat ) fine-dining-féle tálalása.
       Szilvaytól, Seres Lászlóig, az ATV-től a magyar állami televízióig nyomatják a debil trumpista propagandát, miközben Biden nem kapja meg azokat a biztonsági információkat (remélhetőleg megkapja, mert vezető republikánusok átadják neki), amelyeket Trump napokkal a megválasztása után már…..
SMFB 2020.11.13 17:02:37
@DarthVader: és a gyerek akkor még nem is hallott a vakondról, a mama meg nem mondta neki, hogy ki uralja és milyen eszközökkel a hazát
SMFB 2020.11.13 18:39:17
@Geronimo Stilton: hm, nem tudom te hol élsz. Ahol én, ott az összes idôsebb ember már tavasz óta maszkozik és nem nagyon vegyül. Az utcai trécsek elmaradtak. De a boltban a 20-30-asok hordják a tokájukon a maszkot és vonulnak maszk nélkül az utcán az iskolások. Nyilván helytôl is függ, hogy ki mit érzékel.
     2020 november 8.    Az alábbiakat az egykori keményvonalas antiszemita, ma "zsidó " Veszprémy Mandiner Bubu írta le. " Lehet, hogy a jóslatok helyesek, de attól még nem a média hirdet ítéletet és végeredményt az elnökválasztáson."   "Nyilván érdemes rögzíteni néhány tényt: az Egyesült…..
Örülünk, Vincent? A helyzet 2020.11.06 11:30:59
          Amikor az ember a githubon nézi a bejövő párezres "batch"-okat éjjel fél ötkör, akkor baj van. És amúgy tényleg baj van, az amerikai republikánus vezetők egyelőre beálltak a konfabuláló idióta Trump mögé, nagyon kevesen merik kimondani, hogy ez az ember teljesen vállalhatatlanul…..
SMFB 2020.11.06 19:58:09
@netukki: a lövész betiltotta az oktatást, ami szerinte eddig nem is volt az egyetemen
     Jelentem: aludtam.  Persze egyszer felébredtem és megnéztem mindent (538, NYT, fogadóirodák).  Lujzával szólva, azt írja az újság: " Trump and Biden are now separated by about 164,000 votes, with Trump leading. But the more than 460,000 outstanding mail ballots left to be counted are likely…..
       A fideszes narratíva szerint egyetemi autonómia nem létezik, mert a Carl Schmitt kifestő szerint csak ellenségek és barátok vannak (ezt azért Carl Schmitt sem gondolta így, de Orbánék nem olvasták Hitler koronajogászát, ők csak olyan szolgákkal veszik magukat körül, akik már valóban láttak -…..
SMFB 2020.10.30 13:11:55
@ámbátor: higgadt, pontos, szép és emberi. Na ilyen párbeszédekre lenne szükség - nem JT blogjára gondolok - ezerszám.
        Az irodalom sittre vág      Gazda ha szól, cselekedni se rest,     felügyelni a szépirodalmat.      Osztja a pénzt és inti a múzsát,    "Vedd kezelésbe a cégbirodalmat!"         Fényteli utcán hoppan a dzsippel,     féli a szolga s nézi a nő.           Régi román feleségét,    …..
SMFB 2020.10.15 08:17:00
@Wolff: el kéne olvasd figyelmesen még1x
       Ascher és Zsámbéki megy, Zalán János jön.  Az egyik oldalon Ragályi, Cserhalmi és Csákányi, a másikon Dózsa László, Novák Emil és Gregor Bernadett.  Neumann, Szilárd, Teller, Wigner és Gábor Dénes sem kellett, itt Takaró Mihály Imre Kertészezhet, a Nyugat meg csak zsidó lapocska. Kultúrharc…..
SMFB 2020.10.09 18:42:38
@Sheis: hát a gerinc az bizony kényes téma lehet a NER haszonélvezôk esetében
        Ma a Színművészeti Egyetem hallgatói visszautasították a rezsimszolgák ultimátumát. Én annyit tehetek most, hogy bemásolom ide Mádl Ferenc néhai köztársasági elnöknek az egyetemi autonómiával kapcsolatos 2005-ös alkotmánybírósági indítványának azt a részét, ami az Alkotmánybíróság 41/2005.…..
SMFB 2020.10.09 09:13:28
@kemény keleti kommentelő: fontos üzenet továbbá, hogy a koronavírus ellen vívott HÁBORÚBAN a bátor KATONÁK nem viselnek maszkot szemben a nyikhaj csepürágókkal
      "Az összes pozitív esetszámhoz képest a kórházban ápoltaknak az aránya növekszik - mondta Müller Cecília országos tiszti főorvos az operatív törzs szerdai tájékoztatóján. "     De vajon miért? M lehet ennek az oka? Képzeljük el, kedves tiszti főorvosasszony, hogy maximálisan hatszáz embert…..
SMFB 2020.09.30 21:43:44
@rdos: aztán majd kapkodva helyrehozzuk:
“na de Virág elvtárs, se ajtó, se ablak?”