Regisztráció Blogot indítok
Adatok
majdelmulik

40 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolom, már nagyon tetszett a levelemet várni, kicsit biztos orrol is rám a bácsi, hogy nem írok a bácsinak sosem. Gondoltam, úgysem érdekli, de aztán ki tetszett küldeni azt a sok kérdőívet. Na, itt az én időm, a bácsi mégis kíváncsi arra, hogy vajon mit gondolok, mit…..
Gondolom, már nagyon tetszett a levelemet várni, kicsit biztos orrol is rám a bácsi, hogy nem írok a bácsinak sosem. Gondoltam, úgysem érdekli, de aztán ki tetszett küldeni azt a sok kérdőívet. Na, itt az én időm, a bácsi mégis kíváncsi arra, hogy vajon mit gondolok, mit…..
ma van a víz világnapja. Észre sem vesszük, olyan természetes, hogy folyik a csapból, hogy van. Így van ez az állampolgárokkal is. Észre sem veszik, hogy vannak. Egy nagy massza előttük, szerintük nem gondolkoznak, nem látnak és nem is akarnak. Persze, vannak olyanok, akik…..
ma van a víz világnapja. Észre sem vesszük, olyan természetes, hogy folyik a csapból, hogy van. Így van ez az állampolgárokkal is. Észre sem veszik, hogy vannak. Egy nagy massza előttük, szerintük nem gondolkoznak, nem látnak és nem is akarnak. Persze, vannak olyanok, akik…..
Ezt a fogalmazást egy osztálytársam ösztönözte. Különbözően gondolkozunk. Ezzel aztán semmi baj nincsen, uncsi kis világ lenne, ha mindenki ugyanúgy gondolkozna. Mindketten toleránsak és mindketten nyitottak vagyunk a világra, ebben nincs különbség köztünk. Egy dologban -…..
Tele vagyunk sikersztorikkal. Siker, hogy a megzsaroltak nem tettek semmit és nem maradtak. A médiatörvény olyan nagy siker, hogy többen átveszik - mondta eSPé bácsi Spanyolországban -, ha jól tudom akkor már Észak-Korea is kéri a know-how-t. Az a pár módosítás, amit az EU kér, az…..
Állam Polli a bőség zavara... 2011.01.27 23:14:11
Napok óta érzem, hogy szólnom kellene. Olyan ez, mint egy házi, amit meg kell csinálnom és valahogy csak nem akar megszületni, pedig már a sarkamban a tantónéni, hogy adjam be a fogalmazást. És tessék, napok óta semmi olyan nincs, amiről szívesen írnék. Egyszerűen ez már a…..
…alapvetően nem vagyok egy sértődős alkat. Talán néha túlreagálom a dolgokat - mint egy tinilány -, de nem sértődőm meg, főleg olyanon, ami nem nekem szól. Ugyanis ma, ami OVé bácsi szerint megsértett engem, az nem nekem, illetve nekünk, hanem neki és az ő kormányának…..
Állam Polli Polli visszatért... 2011.01.14 01:01:00
…és csak ámul és bámul. Hihetetlen, hogy azidő alatt, amíg távol volt, hogy teljesítse kötelességét, addig Európai kis majmai lettünk. Olyan kis aranyos majmok, de mindenki tudja róluk, hogy kicsik és nem olyan jófejek, mint a csimpánz vagy az orángután, netán a gorilla.…..
...jobb lenne, ha végre a szem, a fül és a józan ész tenne valamit az ügy érdekében... Polli alkotói szabadságon van. Így most én, Államné pótlom, a pótolhatatlant… Ha eddig azt gondoltuk, hogy csak sorozatos, szerencsétlen figyelmetlenség az oka, hogy a KEH-et ilyen…..
Állam Polli Polli köszönti... 2011.01.02 20:47:00
...az új esztendőt.  Na, nem úgy, ahogyan Pali bácsi. Azok közé tartozom, akik nem nézték éjfélkor a bácsit, mert az osztállyal mással voltunk elfoglalva. Most viszont megnéztem. De csak egyszer. Attól féltem ugyanis, hogy Pali bácsi ténylegesen kisétál a monitorból és…..
Állam Polli Polli búcsúztatja... 2010.12.30 23:43:00
..a 2010-es évet...Sok-sok minden történt ebben az évben. Jó is, és rossz is, de egyszer fent és egyszer lent. Sajnos, most nem csak az évtől, hanem sok minden mástól is búcsúznom kell. Nem csak nekem, hanem az osztálynak, illetve az egész iskolának. Először is…..
Állam Polli Jézuskának... 2010.12.23 23:14:33
Kedves Jézuska és hasonló hatáskörrel rendelkezők!Ma azt a feladatot kaptam, hogy Neked írjak, hogy mit szeretnék Karácsonyra kapni. Nagyon sokat gondolkoztam. Jó lenne az a Barbie, amelyiknek olyan csini rucija van és van hozzá gördeszka, meg egy Ken, aki ilyen jó kis alteres, de…..
Újreformkörök csend 2010.12.21 23:33:00
Állam Polli reblogKedves eSzA néni!Éppen a reggeli kakaómat szürcsölgettem, amikor egyszer csak csend lett. Csend, de annál inkább beszédes csend. Egy percig. Nos, most én Polli, Állam Polli is csendben maradok. Egy percig, tiszteletem jeléül. Ez nem némaság, és nem is lesz az!…..
Állam Polli csend 2010.12.21 20:51:00
Kedves eSzA néni!Éppen a reggeli kakaómat szürcsölgettem, amikor egyszer csak csend lett. Csend, de annál inkább beszédes csend. Egy percig.Nos, most én Polli, Állam Polli is csendben maradok. Egy percig, tiszteletem jeléül. Ez nem némaság, és nem is lesz az! De most…..
Újreformkörök Panni-blog 2010.12.21 00:00:00
Állam Polli reblogKedves Pé néni!Megint én vagyok az, Polli. Tessék elképzelni, ma nagyon nagy élményem volt. Elmentem tüntetni, a néni és a barátai intézkedése ellen. Bár nálunk idősebbek voltak a szervezők, mégis "tökizgi" volt, hogy ott voltunk az…..
Állam Polli Panni-blog 2010.12.20 23:48:28
Kedves Pé néni! Megint én vagyok az, Polli. Tessék elképzelni, ma nagyon nagy élményem volt. Elmentem tüntetni, a néni és a barátai intézkedése ellen. Bár nálunk idősebbek voltak a szervezők, mégis "tökizgi" volt, hogy ott voltunk az osztállyal,…..
Kedves eSzA néni! Csóóóóókolom! Én vagyok az Polli, Állam Polli. Remélem, JéZsé bácsi átadta, hogy "puszilom" a nénit. Annyit, de annyit gondoltam a nénire "nagy szeretettel" az elmúlt hónapokban. Most úgy gondoltam: itt az idő!, hogy a néninek is írjak…..
Állam Polli Köszönjük Zsigmond! 2010.12.08 21:39:00
Kedves JéZsé bácsi!  Én vagyok az Polli, Állam Polli. A barátainak - tudom, hogy titokban azok, még ha úgyis tesznek csinálni, mintha nem lennének - szoktam írni ilyen-olyan leveleket. Most itt az idő, hogy a bácsinak is írjak.  Úgy bánt, hogy a bácsi nem érti,…..
Norci from NYC utoljára... 2010.12.02 11:16:00
Megérkeztem. Tegnap délután, egy viszonylag hosszú - de nem kibírható repülőút után. Nagyon jól éreztem magam. Minden tekintetben. Kiváló társaság, időjárás, város. Egyben volt az egész, na. :) Amióta nem írtam, azóta nem történt igazán sok minden,…..
Norci from NYC utolérem magam... 2010.11.29 16:18:00
Annyira gyorsan telnek a napok, hogy alig tudom követni, hogy milyen nap van. Ma van az utolsó teljes napom nyújorkban. Nem bánnám, ha maradhatnék még...egy jó ideig. Régóta nem jelentkeztem. Most megpróbálom összefoglalni, hogy mi történt abban a négy napban, amíg csendesen…..
Állam Polli Kedves BéBé! 2010.11.28 15:58:00
Én vagyok az: Polli, Állam Polli.Szoktam írni leveleket mindenféle embereknek, akik kritika híján vannak. Ez most nem egy ilyen levél.Ugyanis az történt, hogy itt az osztálykiránduláson láttam egy beszédet. Egy olyan beszédet, amit egy olyan fiatalember - Te - mondott el, akiben…..
Állam Polli Kedves KáeL bácsi! 2010.11.27 07:24:50
Kedves KáeL bácsi! Nagyon régen tetszett hallatni a hangját. Talán azért, mert általában nagy port kavarnak mondanivalói, következtetései. Ez most sem lenne másként, ha az ország nem a a saját nyugdíjával, illetve annak híre-hamvával lenne elfoglalva. Most azzal van. A bácsi…..
Állam Polli Kedves eMGyé bácsi! 2010.11.26 01:29:00
Kedves eMGyé bácsi! Itt Polli, Állam Polli. Éppen osztálykiránduláson vagyok, de muszáj volt írnom a bácsinak, mert az osztályban is teljesen felborzolta a kedélyeket a bácsi kijelentése. Mindenki értetlenül áll, hogy ez hogy fordulhat elő, Magyarországon. Mindenki úgy…..
Kedves eMGyé bácsi!  Itt Polli, Állam Polli. Éppen osztálykiránduláson vagyok, de muszáj volt írnom a bácsinak, mert az osztályban is teljesen felborzolta a kedélyeket a bácsi kijelentése. Mindenki értetlenül áll, hogy ez hogy fordulhat elő, Magyarországon. Mindenki úgy…..