Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vágtató Huszár

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfélnek forgalmit és törzskönyvet kellett cserélnie, mert olvashatatlanná vált Renault Kangoo-jábal a motorszám. Az egyik okmányirodában darabonként 6000-ért cseréltek volna, egy másik városban megcsinálták ingyen: Február elején lejárt az autóm műszaki vizsgája. A…..
Az LMP kongresszus (hímnemű) küldöttei megittak 3-4 korsó sört a büfében, majd a természet parancsának engedelmeskedve kerestek egy elhagyatott helyet, benyúltak a nadrágjukba és megtalálták a töküket. Vagy (a nyelv csapdájában vergődve) a nőnemű küldöttekre lefordítva…..
Vágtató Huszár 2012.11.18 18:18:42
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "a gazdasági miniszter egy zombiporon tartott retardált orángután,"

E az utóbbi hónapok lejobb mondása!!!!!! Gratuláok!
Vágtató Huszár 2012.11.18 18:21:05
@ob.szerver: Rgyetértek, az LMP-nek nincsen vidéki bázisa. Ez tény.
Avagy Prága 2.nap Pancsi szemszögéből Valamit megbeszéltünk előző este, hogy mikor találkozunk reggel, de a hely és az egyéb részletek homály. Mindegy, 9-kor csak ott lesznek a többiek is a reggelinél. Arra gondoltam, hogy bár kevés ez a hétvége Prágára, de nem fogok rohanni,…..
  Tűzoltók tüntettek pénteken a brüsszeli utcákon. Az ok: a kormány szigorítani akarja nyugdíjazási feltételeiket, így megszűnne az eddigi korkedvezményes, 58 éves nyugdíjkorhatáruk. A tűzoltók nem kímélték a velük szemben kivezényelt rohamrendőröket, a meglehetősen…..
Meghódítaná a világpiacot a StaropramenJelentős befektetéseket hajtott végre a StarBev – Közép-Európa vezető sörgyártó csoportja, a Borsodi Sörgyár tulajdonosa - a Staropramen-ben. A társaság a prágai Staropramen Látogató Központot mintegy 1,2 millió euró értékben…..
Naiv várlakó úgy gondolta, hogy a fülledt éjszakában majd biztos szellősre korlátozzák a Budavári Sörfesztiválra beengedett vendégek számát. Nem ez történt. Egy óra után feladták az izzadt embertömegben szörfölést a pultokig, aztán viccből megpróbálták visszaszerezni a…..
Sitti a Kunság Volánnál találkozott régebben egy olyan söfőrrel, aki egyáltalán nem volt hajlandó felengedni a buszra.Az "Agresszív sofőr a Pannon Volánnál" című cikkről eszembe jutott egy néhány évvel ezelőtti történetem: Egy vidéki kisvárosban dolgozom egy…..
Szeretem, ha egyik másik nagy vitát kavart posztnak utóélete van, és önjáróvá válik. Egyrészt mutatja, eljut oda ahová szánom, másrészt azt az illúziót kelti, hogy hajlamosak az érintettek is a fejükhöz kapni néha. Vagy nem.Néhány hete téma volt az Ifjúsági…..
Naiv ügyfél meglepődött, hogy többet nem mehet nyelvtanárjával délelőtt a Mandragórába, pedig a hely kihasználtságán drasztikusan ront majd a hiányuk:Délelőtt 11órakor érkezem meg a II. kerületeben lévő, Kacsa utcai Mandragóra kávézó és étterembe - ahogyan ez lassan már…..
Vágtató Huszár 2011.02.13 10:16:35
@bikmakk: Elötte fényevő voltam, de pont nem sütött a nap, így hát valami más táplálék után kellett néznem.
Nagyon jól döntöttem!  Messze esett az alma a fájától, jobban mondva az ellenőrzöttek oldaláról az ellenőrzést végzők oldalára gurult egészen. Majd Kalocsától Budapestig, s itt is tervez gyökeret ereszteni. Vén Boglárka hadnagyról van szó, aki pályakezdő a…..
 A Médiatanács ma megtárgyalta az elhíresült Ice-T ügyet. Kezdjük rögtön a végével, magával a határozattal. A tanács úgy döntött, hogy a Tilos Rádió nem sértette meg a rádiózásról és televíziózásról szóló 1996. évi I. törvény rendelkezéseit, ezért a…..
Michael Knight El lehet menni 2.0 2011.01.02 13:59:00
Szankciókat követel a magyar kormány ellen az Európai Bizottságnál tizenhárom jelentős európai nagyvállalat elsőszámú vezetője a különadók és a külföldi vállalatokra vonatkozó egyéb intézkedések miatt. Kíváncsi vagyok, hogy Szijjártó, Kósa, Matolcsy vagy maga Orbán…..
Vágtató Huszár 2011.01.02 18:02:21
A srác túl tökéletes volt, a főszereplő lány pedig görcsösen kereste, hol lyukas a kosár. Megérzése be is igazolódik, ugyanis a srác kisvártatva színt vall, hogy nős és gyerekei vannak, sőt, évek óta mindig tart szeretőt a felesége mellett. Amikor lerántja a leplet…..
Vágtató Huszár 2009.11.18 11:15:59
@orient: Minden tiszteletem a tied.
Vágtató Huszár 2009.11.18 11:27:47
@GargleBlaster: Ezzel egyet tudok érteni. A gyerek az első, hogy normális CSALÁDban, így nagybetűsben nőjjön fel. A felnőttek, már ha érettek, meg kell, hogy tudják beszélni a problémáikat.
Vágtató Huszár 2009.11.18 11:38:33
@Traktorka: Nehéz dolgok ezek. Nekem is elválltak a szüleim, én 17 éves voltam, az öcsém 13. Nagyon megviselte, Apám elvitt mindent, és nem is érdekelte, hogy mi van velünk. Utána nem tudtam rá, mint apára gondolni. Már meghalt, sajnos édesanyám is. Ezért is próbálok mindent megtenni, hogy a fiam ne így nőjjön fel. Na ennyit erről. Mindenkinek további szép napot.
Eredetileg a hétköznapi tévéző mindennapjait meghatározó tévéműsorokról akartam írni, de ez a műsor… ez kicsapta nálam a biztosítékot.   A műsor előtt a tízes skálán 1,9 volt a port.hu-s értékelése, az első adás után 2,6-ra nőtt (jelenleg 2,5)! Mint…..
w Non sequitur 2009.08.14 05:15:00
Fidesz-program márpedig nem lesz, csak a választás előtt, februárban; ami logikusnak tűnik, de nem az. Ugyanis a kormányellenes hőbörgés minden egyes mondatához joggal várja el a lakosság, hogy mondják meg neki, mi lenne az alternatíva. Programkezdemény, nagyvonalú tervelkedés már…..
Akinek bilincseltek már meg éjszaka kocsiját, az élesebben érzi DrDudor fájdalmát, akinek kis híján 100km buszozásra változott a csütörtök estéje, merthogy a közteres nem volt hajlandó csekket kiállítani a kerékbilincselésről. Miért is? Éjfélre értünk haza Győrből, ahol…..
w Csapataink harcban állnak 2008.10.28 06:00:00
 A Pentagon új térképeAzt javasolja egy neves amerikai katonai szakértő, hogy az elkúrt, rossz útra tévedt vidékekre ne csak tankokat és bombázókat küldjenek, hanem kövesse a hadsereget egy hasonló méretű civilizátor-kontingens, amely közigazgatást, költségvetést,…..
Csaba egy Grundig dvd-játékos miatt harcol az Auchannal, illetve olvasóink segítségét kéri az ügyben. A Homár szerint olcsó lejátszók miatt kár ennyit szenvedni, csoda hogy eddig nem esett szét magától. Ezeket direkt így gyártják, rendszeres használat esetén hamarabb szétesett…..
Vágtató Huszár 2007.11.28 15:20:00
Annyi értelmetlen erőszak volt a napokban, hogy a hétvégére itt egy kis vidámság B-től. Az idei velemi Gesztenyeünnep fejlesztése a tél slágere lehet békésebb vidékeken:Fogyaszd es szenvedj jeligére, nagyobbat üt, mint az öszödi beszéd.....
Kaptunk egy levelet Annától, amiben arra kéri a T. kommentezőket, tanúsítsanak önmérsékletet a nemzeti-vallási-nemi viccelődésben. Konkrétabban az "ősi román szokás" frázisba szeretné, ha vmi távolabbi nemzetet behelyettesítenének. Köszönjük. Eloször is, hadd…..
Vágtató Huszár 2007.08.30 19:18:44
Vágtató Huszár 2007.08.30 19:20:45
"Ezt gondolom a BKV azoknak az utasainak szanta, akik az ajtobezarodasuk utan inkabb bekusznak a jarmube, ami ugyebar mar egy masodik utazasnak szamit, es igy komfortosabb jegyet lyukasztani torott/terdig kopott labakkal" - írja Darwin Díj. Ezt bevallom nem értem, az eszköz amúgy…..
Vágtató Huszár 2007.08.27 18:42:39
Ha az ásványvízgyártóknak sikerült a csapból ingyen elérhető vizet kiszorítaniuk a százforintos palackossal, miért ne sikerülhetne újracsomagolni a fröccsöt? SP megtalálta a harmadik versenyzőt, aki ezen az újraértelmezésen dolgozik: Igazán csodálatos dologra bukkantam a sarki…..
Vágtató Huszár 2007.08.27 18:34:53
Skaresz azt mondja: Ez az oldal a burkolt prostitúció illetve "Légy kurva ma!" valóságshow része. Ugyanmár. Luxuskurvákat keresnek. Minek ezt szépíteni ?? "Amit a való életben nem tennél meg"-szöveg jól hangzik. Mit is mondhatnék erre ? Na mit is? Önök szerint…..
Vágtató Huszár 2007.08.22 11:23:40
T.G.-nek nem is kellett különösebben éles szemű detektívnek lennie, hogy leleplezze a keszthelyi Hunnia Kft.-t. A furmányos virslisek ugyan jó nagy pótmatricán tudatják a fogyasztókkal, hogy a cuccban nincsen E412, de tőle egy tanyasibaromfi-pihényire ott a kötelező címke az…..
Vágtató Huszár 2007.08.22 11:18:53