Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kávé és cigaretta

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Több százan vettek részt a Magyarországot támogató szimpátiatüntetésekben szombaton a varsói magyar nagykövetség és más lengyel nagyvárosok külképviseletei előtt. A fővárosban a magyarokat támogató levelet adtak át a magyar külügy képviselőjének, és uniós…..
Kávé és cigaretta 2012.02.13 11:47:46
A Magyar Televízió és az MTVA pályázatára több mint 200 dal érkezett, ebből egy kilencfős szakmai zsűri választotta ki a legjobbakat, írja a hirado.hu. Tíz-tíz szerzeményt január 28-án és február 4-én az m1-en és a Duna World csatornán élőben sugárzott elődöntőkön…..
Kávé és cigaretta 2012.01.10 16:09:33
@kis_kiraly: Az is lehet, hogy rengeteg angol dalról nem tudtad, hogy magyarok az előadók. Például én így jártam a Compact Discoval. De ha voksolhatnék akkor Fábián Juli & Zoohacker lenne a választottam.

Szakmai zsűri?! Wolf Kati, Csiszár Jenő, Rákay Philip - ROFL
Úgy tűnik, a nézők tényleg nem szeretik VV Shadit, a Való Világ ötödik kiadásának legutóbbi kiesőjét, aki VV Eszter, csöcsvillantós ügyvédnő ellen vérzett el a legutóbbi párbajon, mégpedig elég tetemes, közel 60 százalékos különbséggel. VV Shadi a kiesés után kicsit…..
Kávé és cigaretta 2011.11.27 14:37:50
@Látnokzsálya: azért mert a cigók Indiából jöttek, Shádi pedig arab felmenőkkel rendelkezik. én arra fogadtam volna, hogy nem a viselkedéséért, hanem a származása miatt fog először kapni egy kiadós verést egy nagymagyarországos matricás sárga Suzuki wagonR vezetőtől, akinek tök mindegy, de nem fehér = cigó = a világ legnagyobb ellensége (leszámítva a zsidókat.
 Pénteken a Film+ kicsit másképp adta le a Függetlenség napját, mint ahogy azt annak idején Roland Emmerich elképzelte. Will Smith és Jeff Goldblum nem menthette meg a bolygót, a földönkívüli civilizáció leigázott minket. Ráadásul nem is egyszer. Greg820 nevű kommentelőnk…..
Kávé és cigaretta 2011.11.09 15:51:57
@shitgun: ez a komment nyert nálam :-)
hogyvolt Aranypart - 1x11 2011.09.08 06:59:00
Újabb, ezúttal napos reggel virrad, Levi a szobájában a haját süti be éppen és közben káromkodik, basszameg, ez meleg. Elég bizarr a jelenet, enné jobban tán az sem lepett volna meg, ha Pitta csavarókkal a hajában ébred, vagy kiderül, hogy BekyStevens tulajdonképpen kopasz. Melli a…..
Kávé és cigaretta 2011.09.08 13:11:16
@Λατζκα: van egy könyv
Kávé és cigaretta 2011.10.16 02:16:46
@Λατζκα: jaaa, hogy te a sorozatról beszélsz :-) bocs, nekem az kimaradt
Vagy Molnár F. Árpád végre vásárolt egy tévékészüléket, és rácsodálkozott a jegesen vibráló gonosz dobozra, vagy a Vodafone-nak mégis van humorérzéke. Esetleg a reklámügynökségének. Az október elején feltűnt videó, a Piros Pirula Projekt Üzenet című filmje ugyanis…..
Ha nincs jobb ötleted, vetesd le a főszereplő ruháját, mondja a marketinges álmoskönyv, esetleg rakj mellé kisgyereket kölyökkutyával, és minden rendben lesz. A nepszamlalas.hu részére a Femina Group készített három reklámot, egy csöcsöset, egy kisgyerekeset és egy nem…..
Kávé és cigaretta 2011.09.07 14:21:15
@huncut_kata: és kapok postán egy kódot a nevemmel címemmel, majd annak megadásával tudom kitölteni az adatlapot a neten, hogyan garantálják az adataim biztonságát? anonimitásomat?
Kávé és cigaretta 2011.09.07 14:55:55
@huncut_kata: köszönöm a pontos választ, de nem nyugtattál meg, a nevemet és a címemet sem túl nehéz összerakni különböző nyilvántartásokból.
a kényes kérdésekre pedig szeretnék válaszolni, nehogy úgy tűnjön, hogy csak debilek laknak Magyarországon.
Van egy olyan ország, ahol nem a bulvármédia minden rezdülésével tökéletesen tisztban levő, de készüléküket csak kisállatok tárolására használó trollok hangoztatják, hogy nem néznek tévét, hanem a lakosság valóban kezd ráunni a hagyományos televíziózásra. Japánról van…..
Kávé és cigaretta 2011.09.07 13:09:36
@freddyD: egyetértek, Japánon kívül nagyon mennek a japán filmek. de az nem feltétlen tv, lehet mozi, dvd, torrent... (ha szereted őket ne hagyd ki a Machine Girlt :-) )
hogyvolt Aranypart - 1x10 2011.09.07 06:31:00
A tegnapi adás legnagyobb rejtélye az volt, hogy vajh hová tűnt BeckyStevens vibrátorkirálynő, illetve az, milyen maszatolás folyt a takaró alatt Korvettádám és Csonti között, aminek meredt péló és sajgó here lett az eredménye. 95D és Csonti kezdi a műszakot reggel, szemben a…..
Kávé és cigaretta 2011.09.07 10:05:34
@Fredo78: "Jól hallottam, hogy Beki amikor Gáborral lelkizett félig sírva azt mondta (nem szó szerint): Ha ez így megy tovább a pszichológiára fog kerülni?" jól hallottad, én is jót kacagtam rajta
0. Mielőtt kinyitod a szemed, nagyon erősen reméld, hogy otthon vagy. Ha otthon vagy, az sokkal könnyebbé fogja tenni a pillanatokon belül bekövetkező pokoljárást. Ha otthon vagy, az emellett sok mindent jelent:   a. Képes voltál valahogy hazateleportálódni. Az jó, az nagyon…..
Kávé és cigaretta 2011.03.13 01:00:44
@olajbogyóka: fb üzenőfal: delete mielőtt mindenki más felkel
kimenő hívás: reméld, hogy nem voltál gáz
kimenő sms: reméld, hogy behalt a hálózat és nem küldte el, vagy a katolikus egyház cenzúrázta...
Ünneplőbe öltözött a szívünk, ami egy ritmusra dobban ultrarövid hullámon és a kábelhálózatokon is. A közmédia végre összefog, nem verseng, az ünnepre hangolva hiteles összhangban együtt a közszolgálatért a kihívást keresve. A március 15-ei sajtóközleményt nincs…..
Kávé és cigaretta 2011.03.10 21:38:55
@Grigorij Pantyelejevics: shortbus :-)
A magyar labdarúgást évek, mit évek évtizedek óta igyekeznek megújítani, mindig voltak olyan traumák, amiken túl kellett lépni, VB-döntő, Marseille, Irrapuato, nem sorolom, nem fociblog vagyunk. A sport prezentálása is állandóan fejlődött, Szepesi Gyuri bácsi mikrofonjától a…..
Kávé és cigaretta 2011.02.28 13:59:01
@duke64: illetve van ilyen nevű kocsma Nyíregyházán és Debrecenben is :-)
Érdekes táblázatot közölt a nemzeti légitársaság a honlapján. A saját szolgáltatási árait hasonlítja össze két, Magyarországon jelen lévő fapados hasonló szolgáltatásainak áraival. Objektív?  ..
A bigottság és idiotizmus olyan fokára értek el az amerikai konzervatívok, élükön a hírhedten begyepesedett agyú PTC-vel, a gyermekekre káros tévéműsorok ellen harcoló szülők tanácsával, amire csak kevesen tudtak, pedig. A mostani botrány egy címlap miatt robbant ki, meg is…..
Kávé és cigaretta 2011.02.08 15:53:08
Nyilván nem én, és még csak nem is mi vagyunk a világ legokosabb emberei. Nyilván vannak olyan szempontok, amelyek nem jutnak eszünkbe.Ezen az oldalon várom az ötleteket - mindenféle ötletet. Lehet az kósza ötlet, félig kiforrott gondolat vagy kész szinopszis. Lehet jótanács,…..
Akinek már nagyon hiányzik Vágó István, most szombaton megnézheti magának ahogy a Szkeptikus Társaság tagjaival együtt túladagolja magát homeopátiás szerekkel az Országos Gyógyszerészeti Intézet előtt - tudta meg a Népszabadság. Vágó a tévéből távgyógyító mágusok után…..
Kávé és cigaretta 2011.02.03 14:26:00
A BBC Top Gear című autós műsorának egyik tavalyi hétvégi epizódjában ismét sikerült megsérteni valakit. Ezúttal Mexikó, illetve a mexikóiak lelkébe gázolt bele Richard Hammond, az egyik műsorvezető, aki folyamatosan fingó, lusta, elhízott, nemtörődöm alakoknak nevezte…..
Kávé és cigaretta 2011.02.02 13:13:31
@fougyesz: "nem rossz, de ennyi pénzért már autót is lehet venni..."
comment:com Ki vagyok én? 2011.02.01 14:00:00
Napi találós kérdésünk alanya egy színésznő-komikus, aki annak idején ilyen képekkel kereste a kenyerét. Ma már nem szorul rá a dologra hálistennek...
Kávé és cigaretta 2011.02.01 14:07:12
Majdnem elsiklott a figyelmünk a múlt hét legfaszább írása felett, de szerencsére egyik olvasónk jelezte nekünk, hogy a Magyar Hírlapban már megint a blogokkal foglalkoznak. Szombaton jelent meg Huth Gergely publicisztikája, és mivel mi is meg vagyunk említve, kénytelen leszek…..
Kávé és cigaretta 2011.01.31 13:44:45
Múlt péntekre Egyiptom szerte tüntetéseket szerveztek főleg a Twitter és a Facebook segítségével, a webkettes forradalomként is aposztrofálható események aztán (az ilyen esetekhez hasonlóan) kicsúsztak az azokat szervezők kezei közül és hozták magukkal az ilyenkor szokásos…..
Kávé és cigaretta 2011.01.31 11:11:53
@Waldi!: egy morze ábécét is nyomtass hozzá! sose tudni :)
Vagy nagyszerű jóssal bír a Bors online divíziója, vagy elkérték az RTL időgépét, de valahonnan tudomást szereztek a tegnap esti VV Alekosz - VV Zsófi párbaj kimeneteléről. A honlapjukon megjelent cikkük kommentjeiben olvasható, hogy az írás már akkor elérhető volt a neten,…..
Kávé és cigaretta 2011.01.31 10:34:57
@dtk74: akkor én most kicsit boldoggá teszlek :-) nekem is lesz diplomám, pedig hülye vagyok. nem ingyen kapom, mert fizetek érte.
nézem a vv-ot, mert olyan hülyék, hogy hozzájuk viszonyítva okosnak érzem magamat. a műveltségi vetélkedőjüknél rendesen büszke voltam magamra, mert több választ tudtam mint ők
A TvSquad volt oly bűbáj, hogy összeszedje az amerikai tévévetélkedők legnagyobb égéseit, mi meg annyira megszerettük az összeállítást, hogy le is hozzuk legott, röhögjünk mások kínjain közösen! 1. Az első kérdés a legnehezebb Csóró játékos annyira magabiztosan vágja rá…..
Kávé és cigaretta 2011.01.28 18:14:13
Lengyel barátaink is tudnak alkotni:
www.youtube.com/watch?v=ncALTefBng8
oBciąŻanie (helyes megfejtés)- vmit megtölteni, felakasztani
oBciąGanie (a válasz) "hímvessző szájjal ingerlése"

a játékos barátnőjének és a műsorvezető arca miatt érdemes megnézni :-)
hogyvolt VV4 - 4X33 2011.01.17 10:00:00
Béci ma porszívóval indítja a napot, anyázás helyett azonban unalmas képeket kapunk a reggeli cihelődésről, Zsófi fogat mos, Gigi edz, Laci szobabiciklizik. Anikó kicsit húzza Gigit a konyhában az éjszakai, nem egyértelmű zajokról, Gigi viháncolva visszautasítja, aztán jön…..
A magyar és a lengyel nyelvterületek soha nem érintkeztek közvetlenül és így kölcsönhatások sem keletkezhettek. A lengyelben mégis van két fogalomkör, amely igen erős magyar hatás nyomait mutatja. Az egyik a hadsereg, a másik pedig a juhpásztorkodás.A magyar-lengyei…..
Kávé és cigaretta 2011.01.12 11:13:30
@El Polako: Ha jól értettem, melleket vagy inkább ciciket jelent :-)
comment:com A nap képe 2010.12.14 10:00:00
Mondtuk, hogy van egy csávó, aki hivatalosan Captain Awesome-ra változtatta a nevét? Na, itt a személyije, nagyon súlyos. ..
Kávé és cigaretta 2010.12.14 10:30:17