Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tlickey

19 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blogunk szabad szöveg- és szerzőkezelése miatt különböző pletykák indultak el bizonyos asztaltársaságokban. Ez a tény nem zavaró, sőt egyenesen szórakoztató, és egyrészt azért osztom meg a saját tapasztalataimat, mert szerintem nektek is tetszeni fog, másrészt meg lemaradásban…..
A filmről szóló írásom ITT olvasható.  Ahogy bejelentettem, készítettem egy második cikket, ami kizárólag a Mulholland Drive értelmezési lehetőségeit taglalja. Ugyanis egy bejegyzésbe ennyi mindent képtelenség belesűríteni, az első sokkal gyorsabban készen lett a fölösleges információk nélkül, aki…..
Betűzene Welcome to MMM 2013.05.19 02:39:23
Meglehetősen furcsa történetet szeretnénk az alábbiakban elétek tárni. Tudjuk, hogy eléggé képtelenül fog hangzani, sőt, valószínűleg mi sem hinnénk el, ha csak úgy hallanánk, vagy olvasnánk valahol. Velünk mégis megesett, amit az alábbiakban leírunk. Nem is olyan régen,…..
Betűzene Hajsza 2013.05.14 14:18:10
   A futóversenyt egy elhagyatott réten tartották, legalábbis ott volt a gyülekező. A 10 kilométerre lévő célhoz az út forgalmas utcákon, néhány helyen autópályán és egy viszonylag sűrű erdőn keresztül vezetett. Tizenketten voltunk, pont mint a gengszterek, csak…..
..mondja nekem minden második ember a suli egyetlen rózsaszín háztömbjének első emeleti folyosóján, ami a mi karunk főhadiszállásául próbál szolgálni. És persze ezzel semmi baj sincs, sőt, örülök neki, hogy ennyiüknek hiányoztam és hogy ők is örülnek, hogy látnak. Csak…..
Hanna and the City Hetvegem 2012.09.23 17:51:58
Annyira szeretlek titeket, elen veled Macsai Mikul, aki csak kritizalni tudsz! Itt all ez a blog, olyan mintha naplot vezetnek, csak nem irom le a titkaimat, mert felek, hogy neha ideteved valaki, de kozben hulla KUSS van :D Szoooval, mivel Mikuldrägänk nem tudja elfoglalni magat, egy ilyen…..
Hanna and the City A Disznó 2012.09.23 19:06:37
Elkeseredett üvöltéssel éledt fel hamvaiból. Mára csak megszokásból tapogatta körbe maga körül a ketrecet tollas csápjaival. Ilyenkor még jó pár percig képtelen használni a szemét. Utálata az újjászületésnek ezt a részét. Vakon kellett megvárnia, hogy megszűnjön a…..
tlickey 2012.09.23 23:28:05
Hanna and the City 2012.09.18 19:44:16
Kicsit el vagyok maradva ezzel a "naplovezetessel", szoval egy kis potlas. (Nagyon ehes vagyok kozben mar, mert legutoljara delben ettem es most meg mar het ora is elmult ) Vasarnap elmentunk delelott futni Undinnal, majd be a city-center-be autoval, valamint tettunk egy gyors varosvizitet. Akkor…..
tlickey 2012.09.20 20:17:52
Hanna and the City 2012.09.17 21:23:27
Hello mindenki a varosban! Eloszor is megeshet, hogy egy rovidebb bejegyzes lesz, valamint nem vagyok gyakorlott blogger, ugyhogy most ugy irok ahogy fel 10kor jol esik az embernek. Szerencsesen megerkeztem szombat hajnalban ( lehet, hogy meg kisse pityokasan az elotte levo este miatt vagy csak…..
Hamu és Feltámadás L.O.V.E? 2012.03.19 15:59:00
Ha belegondoltok, a különböző művészeti ágak valójában több száz éve ugyanazokat a témákat dolgozzák fel, persze nagyon igyekeznek ezeket mindig máshogy interpretálni, de a végeredmény ugyanaz: olyan jelenségeket csépelnek el, amik a leginkább meghatározóak egy ember…..
Hamu és Feltámadás Van remény 2012.02.29 11:00:00
Volt már (akárhogy is gondolkozom, egyetlen ember jut eszembe, de ő állította, hogy többen is így vannak ezzel), aki arról panaszkodott nekem, vissza-visszatérve a témához és hosszasan elidőzve rajta, hogy milyen szörnyű, hogy milyen negatív ez a blog. Először is szeretnék…..
tlickey 2012.02.29 17:30:41
Azt hiszem nem létezik olyan ember a földön, aki ne tudna legalább annyit Marilyn Monroe-ról, hogy bájosan kacarászik, amikor szoknyáját fellebbenti a metró tavaszi szél. Ezen kívül persze máshoz is értett, így lett belőle amerikai színésznő, énekesnő, Kennedy szeretője,…..
Az egész Michael Jackson halálával kezdődött. Valahogy nem vagyunk hozzászokva ahhoz, hogy egyenként hulljanak el nagyobbnál nagyobb zenei ikonjaink, úgy tűnik, mégis lejárt az idejük. Jackót az Amy Winehouse botrány követte, szombaton pedig elhunyt a popszakma vitathatatlanul…..
Kormányunk nemrég úgy érezte, hogy az országnak újításokra van szüksége, nem is telt el sok idő, és hipp-hopp minden megváltozott errefelé. Csak hogy a fontosabb dolgokat említsem: drágább lett a chips és a cigi, szinte már sehol nem lehet dohányozni, a BKV lassan, de biztosan…..
Mindig is felidegesített, hogy a magyar emberek képtelenek bizonyos íratlan, viszont annál ésszerűbb szabályoknak eleget tenni a tömegközlekedési járművek használata során. A tegnapi nappal - amikor egy nénike pofán vágott a fonott kis kosarával, és még csak észre sem vette,…..
tlickey 2012.02.05 23:56:53
@Teszt.Elek: Már érik a poszt következő része, mert én is nap mint nap rádöbbenek arra, hogy mennyi mindent kihagytam. A kritikádat illetően pedig, hát máshogy gondolkozunk, ez van. :)
Tátongó üresség, avagy a fekete lyukak A fizika mai állása szerint miután egy csillag kifogy a tüzelőanyagából, a gravitációs törvények miatt az anyag saját középpontjába omlik össze, így végső átmérője akár atomnyi is lehet. Amennyiben a kritikus értéknél kisebb…..
Minden egyetemista máshogy definiálja a szorgalmi időszak és a vizsgaidőszak közötti különbséget. Én azt mondanám, hogy az első királyság, a második pedig olyan, mintha benyomták volna a pause-t, és félévenként kihagynánk másfél hónapot az életünkből. Persze amikor…..
 Az ősi űrhajósok legendájaAz emberiség régóta foglalkozik a kérdéssel, hogy létezik-e intelligens élet a Földön kívül. Az úgynevezett paleoasztronautika képviselői nem csak hogy hisznek az UFO-kban, hanem egyenesen azt állítják, hogy sokkal régebb óta látogatják…..
                     Miért nem lesz világvége 2012-ben Nemrég beköszöntött 2012, ami egész sok dolog miatt lehet számunkra emlékezetes év: drágul a benzin, az adók az egekbe szöknek, innentől kezdve nagyjából az űrön kívül…..
Mivel közelegnek az ünnepek, és ilyenkor a legsavanyúbb emberekbe is szorul egy kis kedvesség, dacolva faggyal és latyakkal, kerge marhák módjára vadászunk odakint ajándékokért, az előrelátóbbak pedig már a halászlénél és a bejgli sütésnél tartanak, úgy döntöttem, hogy a…..
 1947, Roswell    1947. július 2-án, egy álmos Új-mexikói kisvárosban, amit addig talán a térképről is lefelejtettek, egy külvárosi farmon váratlan dolog történt. Egy furcsa, azonosíthatatlan tárgy érkezett az égből, és landolt egyenesen a farmer állatokkal teli…..
   Az Alkonyatos fiúk nyitva tartották a szemüket a Harry Potter befejezésekor, és úgy döntöttek, az ő példájukat követve ők is két részre bontják sajátjuk végét. Így született meg a Hajnalhasadás 1; így végezhettem tegnap este a moziban, és nem ezért, hanem…..
 Mikor legutóbb összegyűltünk privát kis kocsmánkban, a szerkesztőség néhány tagjával - közelebbről Csendesebben és mujure kollégával - arról beszélgettünk, hogy hogyan lehetne még színesebbé tenni a természetesen már így is atomkirály blogunkat, és arra jutottunk,…..
 Vámpírok, avagy bocsi, de nem csillognak     Amikor leültem, hogy megírjam ezt a posztot – tehát pontosan három órával ezelőtt –, még abban a tudatban éltem, hogy nincs élő ember ezen a földön, aki a vámpír legendákat komolyan venné. Körülbelül 5…..
 Régóta gondolkoztam azon, hogy megírom ezt, de eddig soha nem tudtam kisajtolni magamból. Egyrészt azért, mert az egész témától rosszul vagyok, másrészt pedig mert túl általános jelenség. Azt hiszem, mindennek ellenére azért érdemes így ősz derekán elgondolkozni egy…..