Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ibiza Hippie

73 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugyan már nincs sok hátra Szilveszterig, egész biztos vagyok abban, hogy vannak még olyanok (köztük én is), akiknek még nem sikerült a nagy este outfitjének minden darabját összeszedni. Ez a poszt azoknak szól, akiknek pont a cipő hiányzik és nem szeretne egy vagyont költeni erre a…..
Subba Bieber Top10 bénázása 2013.03.01 14:00:00
Éljen az ünnepelt! Születésnapja előtt tisztelegve nézzük meg ennek a kisfasznak a legjobb beégéseit. ..
Komolyan mondom, teljesen elfelhősödött a szemem, ahogy áttekintettem a Liquid Measure-sorozat részeit. Mert ugye, volt az első rész, zene és hangok nélkül, amit magyar készítője az akkor még lényegesen látogatottabb kmk-nak személyesen küldött át, ajánlásra. Az ötlet…..
Bár lelkes szerkesztő gárdánk Budapesten túl is butikszemmel jár s kel, római vakációja során olyat látott, ami még akkor is kiverte a két-két lecsukódó szép szemét, amikor történetesen hulla fáradtan vonszolta magát félálomban, negyvenfokos tikkasztó hőségben a nap…..
Ugyan már a nyárnak lassan a vége felé járunk sajnos, azért még 1-2 hónapig legalább hordhatjuk nyári cipőinket. A következő összeállításunkban Gianmarco Lorenzi 2012 nyárra tervezett cipői láthatóak. ..
A napokban a H&M oldalán jártam, és észrevettem, hogy már van egy pár őszi cipő is a kínálatukban, ezekből mutatok most be néhányat. ..
Ez az Ancient Greek márkájú, Ikaria fantázianevű szandál elsőre megtetszett. Ára €150, azaz kb. 42.000 Ft. Nem olcsó, az tény, de a többi nagy márkához képest kifejezetten kedvező árban van. ..
Ahogy nézegettem a Zara honlapját, azt vettem észre, hogy a legtöbb cipő 20-30-40, de esetenként akár 50-60%-kal is le vannak értékelve. A leértékelési körkép 1. része következik, a nyári magassarkú cipőkkel és szandálokkal. A folytatásért kattintsatok a tovább…..
Türkizkék velúr platformtalpú magassarkú gyönyörű hímzéssel a sarkán.Mivel már kifutó darab, most kedvezményesen megvásárolható 325.000 Ft-ért (€1,141).Sarokmagasság: 140mmPlatformtalp: 40mm ..
Ezt a bokacsizmát a tervezőház a márka születésének 20. évfordulója alkalmából dobta piacra. Ára több, mint 625.000 Ft ($2,695), de aki venne szeretne belőle, bizony pórul járt - a hivatalos online bolt az utolsó darabot is eladta.Sarokmagasság: 160mmPlatformtalp: 60mm  ..
Kedves Látogatók! Tudom, az elmúlt egy évben teljes mértékben elhanyagoltam a blogot, amit nagyon sajnálok, de egy elképesztően mozgalmas év van mögöttem. Most még ugyan augusztus végéig nagy szakdolgozat-írásban vagyok, de azért igyekszem újból frissíteni a blogot és heti…..
Mai posztomban folytatom az alacsonyabb árkategóriás, mindenki számára elérhető lábbelik bemutatását. Ezúttal a H&M tavaszi és nyári cipői közül következik néhány. (Sajnos most sem tudom az összes darabot bemutatni, ezért javaslom, hogy akit érdekel, látogasson el ide.)…..
Régi (túlságosan régi) tervem, hogy megint írok ide, egyrészt azért, hogy ezzel is legitimáljam a régi-új szerzőgárdát, másrészt azért, mert alkalomszerűen azért szeretném tiszteletemet tenni a blogon, kedves gyermekem ez nekem, még ha idén mostohán is bántam vele (a…..
Ibiza Hippie 2012.01.07 16:26:49
@nyauuuuu: köszönöm, de a legtöbb ugyanez a játék volt, mindenesetre újra átnézegetem.
Ide igaziból most akármit írhatnék, az extra sármosra stylingolt amúgy is csinos David Baeckham a H&M Bodywear kampányának állt modellt, és ezért el se olvassátok, amit ide írtam...
Kibaszott gagyi, ha akarsz még röhögni, Fluor reakcióját és Sugarloafék magyarázkodását elolvashatod itt...
"Vitéz répát rág. Ezen felül imádja a tököt, cukkinit, uborkát, birsalmát, meggyet, barackot, szőlőt, dinnyét.  A diót is megeszi, héjastul, de ez már egy másik történet..." – írta nekünk Arthur.Köszönjük! Forrás:…..
 "Sziasztok! A képen ismét egyke kiskutyánk, Foltos látható, 10 naposan. Rövidke élete során máris az élet császárává nőtte ki magát. Éppen étkezés után pihen - visszaélve cuki lényével - a gazdája lábán" – írta nekünk…..
Nem is értem, hogy hogyan gondolta ezt az egészet a Topshop. Amikor először megláttam a honlapjukon óriásban ezt a csont sovány kislányt elrettentem. Nem az jutott eszembe, hogy "Hajj de jól áll neki ez a blúz én is veszek egyet!".Úgy tűnik, hogy nem csak nekem támadtak…..
Családi idill, tökéletes ruhák, angyalian átszellemült mosoly: körölbelül így foglalható össze az a fotósorozat, amely Sarah Jessica Parkerről és családjáról készült a Vogue legfrissebb számába. Az egésznek olyan pozitív és elbájoló a hangulata, hogy legszívesebben én is…..
Subba Szupercukiság: Lepke 2011.07.07 11:37:00
Gyönyörű kisfilm egy lepke és egy ember barátságáról, és remélem nem kúrtak a végén. (hang nélkül, monitor nélkül érdemes) ..
Ibiza Hippie 2011.07.08 12:46:49
@titan: Én is így tudtam. Lehet ezért nem tudott elrepülni szerencsétlen, muszáj volt neki ujjról-ujjra mászni.
A Net-a-Porter összegyűjtötte nekünk, hogy most körülbelül 770 000 Ft helyett csupán 574 000 Ft-ért beszerezhetjük ezt a Catherine hercegnőn látható szettet. Hozzáteszem, hogy cipő nélkül, ami saját sejtésem szerint, még legalább 200 ezer. Ezek után nem tudom megérteni azokat…..
Karl Stefanovic, az ausztrál Today műsorvezetője egy saját magáról szóló viccel próbálta megnevettetni őszentségét, a várható eredménnyel.   ..
Ibiza Hippie 2011.06.14 17:29:18
@HUNGeryson: Én is pont ezen gondolkoztam. Mindenesetre örülök, hogy más sem érti ezt a csodálatos, alaposan kidolgozott viccet.
Ibiza Hippie 2011.06.14 19:52:07
@Vágási Matyi: Igen. Nézd meg az egyébként nagyon jó Sanctum filmet. Ha az amerikai akcentushoz vagy szokva (mint nagyon sokan), nem sokat fogsz érteni belőle.
Láthatjátok, hogy nem igazán kerülnek az oldalra új bejegyzések. Ennek oka megszaporodott teendőim sora. Éppen a mesterképzésre készülök, vizsgákat kell tennem, erre tanulni, arra készülni, szabadidőm is csak evés-ivás-alvásra van.Ha felvesznek mesterre, sajnos akkor sem fog…..
Elle Fanning virágmintás, rövidnadrágos D&G overallban és minimális sminket viselve jelent meg. Szép és olyan friss az egész összeállítása- de nem biztos, hogy egy díjátadóra való a szett, inkább egy nyári fesztiválra képzelném el.Kristen Stewart biztosítótűkkel…..
Kimora Lee Simmons-ról hazánkban nem lehet túl sokat hallani, hiszen az általa vezetett Baby Phat márka itthon nem olyan népszerű, mint például az Egyesült Államokban. A több, mint 4500 négyzetméteres gardróbja mindenesetre igazán elismerésre- és irigylésre méltó - nem csupán a…..