Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alcsika

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1. Ne viselj PIROS vagy ZÖLD holmikat. Úgy fogsz kinézni, mint egy karácsonyfa.2. Felejtsd el a KABÁTOT (akkor sem kell, ha kint 5 fok van). A ruhádnak kell hatásosnak lennie.3. Válaszd az ARANYAT. Olyan leszel, mintha egy kicsomagolásra váró ajándék lennél.4. Menj fodrászhoz,…..
Ha már végképp elfogytak az ötleteid, akkor vásárolj olyan ajándékokat a szeretteidnek, amelyért a hírességek is rajonganak, így a fa alatt olyan mondatok is elhangozhatnak, hogy:'Te tudtad, hogy Rachel Bilson (aki egyébként a 10. legjobban öltözött fiatal egyike a Teen Vogue…..
Alcsika 2010.12.02 16:30:57
Életem első karácsonyi ebédjét adom december 23-án a családomnak. Arról, hogy milyen lesz a teríték olvashattok majd az ószeres blogon, az hogy mit főzök legyen a holnap problémája, na de hogy mit vegyek fel az már nagy kérdés.Több lehetőség is van, szavazzatok, hogy szerintetek…..
Alcsika 2010.12.01 19:52:24
 Vajon mit rejt az eheti Trendtorta? A játék folytatódik!Torta Dorka újra felbukkant a Két Cica Konyhájában (www.ketcicakonyhaja.blog.hu), és alkotott.Még 4 hét van hátra: minden pénteken bemutatunk egy ehhez hasonló csodatortát, és JÁTSZUNK!NYEREMÉNYEK:A eheti nyeremények az…..
Issey Miyake egyik mentoráltja, Tamae Hirokava bemutatta a lenti képeken is látható kollekcióját a SOMARTA márkanév alatt, és a divatbloggerek lélegzete is elakadt a McQueen-t idéző koponyás táskáktól és a csodás, barokkos cipősarkaktól. Persze egyértelmű, hogy honnan…..
Abból kiindulva, hogy gombamód szaporodnak az üzleteik Magyarországon (és a Glamour shopping napokon is verekedtek a lányok egy-egy szebb darabért) feltételezem, hogy a Ti fehérneműs fiókotok is rejt néhány Intimissimi darabot. Én 8 éve töretlen rajongójuk vagyuk, éppen ezért nem…..