Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kevamaria

49 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyre kilátástalanabb helyzetű világban bizonyára sokan szeretnék tudni, hogy mire számíthatnak a saját életükben 2024-ben. Manapság szinte képtelenség előre tervezni bármit is, hiszen teljesen kiszámíthatatlanná vált a világ, s benne az ember élete és jövője. Én azonban a numerológia…..
Mit hoz a 2024-es esztendő az emberiség számára?Milyen energiák lesznek hatással 2024-ben az emberekre és Magyarországra?  A 2024-es esztendőre vonatkozóan két videót készítettem, melyekben a numerológia alapján általánosan elemzem az évet. Az egyik videó a 2024 egyetemleges energiájának…..
A mély álomból ébredező ember első értelmes kérdése általában az, hogy „Mi az oka…?”, vagy „Miért történik ez velem?” Ahhoz viszont, hogy a spirituális ösvényen elinduljon valaki, elengedhetetlen néhány kozmikus törvény ismerete. Ilyen kozmikus törvény, az univerzum alapszabálya és minden más…..
Ez a blog abban az időben jött létre, amikor a Logosz Világ weblap felkerült a világhálóra. Mondhatni, a Logosz Világ blog kistestvére volt a weblapnak. A Logosz Világ portál tartalma spirituális és holisztikus szemlélet alapján íródott.  2022-ben a weblapot megszüntettem. Attól még, hogy a portált…..
Elérkezett a 2022-es esztendő vége, fellélegezhetünk, hogy ennek is utána vagyunk!Fellélegezhetünk, ugyanis társadalmunkat elnézve, nem hiszem, hogy a harmónia, a boldogság és a béke magasztos állapotát élték volna meg az emberek ebben az időszakban, sőt biztosan tudom, hogy a 2022-es évenergia…..
Újabb évet tudhatunk magunk mögött, melyre úgy vélem, hogy a legjobb indulattal sem lehet azt mondani, hogy boldogságot és jólétet hozott a népünk számára. A 2021-es esztendő mintha kissé megkongatta volna néhány ember fejében a vészharangot, többen elkezdtek ébredezni s talán mozgolódni is.Szemmel…..
Mint, ahogy minden a világon, úgy az állattartással kapcsolatos gondolkodásunkban és hozzáállásunkban is gyökeres változás történt az elmúlt 20-30 évben. Többféle haszonállatból, kedvtelésből tartott házi kedvencet csináltunk, akik a megkülönböztetett figyelmünk által mára családtagoknak, sőt szinte…..
Bizonyára sokan fellélegeznek, hogy végre pontot teszünk a hazugságokkal és megpróbáltatásokkal megkoronázott 2020-as év végére, s kicsit pesszimistán, de mégis reménykedve nézünk a küszöbön álló 2021-es új esztendő lehetőségei felé. Ahogy azt a 2020-as évelemzésben előre jeleztem, valóban kemény…..
Az emberi testben lezajló betegségfolyamatok egyik leggyakoribb magyarázata a fertőzés. Ez év elején sokadjára lehettünk tanúi a globális félelemkeltés egyik leghatékonyabb módszerének, mely egy világjárvány által az emberiség jelentős pusztulását helyezte kilátásba. Betegség, vírus, fertőzés,…..
Ismét gazdagabbak lettünk egy évnyi tapasztalattal!  2019-ben learathattuk azon törekvéseink gyümölcseit, melyek megilletettek bennünket. Mozgalmas és anyagias esztendőt tudhatunk magunk mögött, melyben figyelmüket sokan továbbra sem a valódi értékekre irányították, hanem csak a haszontalan dolgokra…..
Önmagunk pusztításának egyik leghatékonyabb módszere az önleértékelés. Az önlebecsülés egyike azon érzéseknek, amely képes a személyiséget folyamatosan a szenvedés állapotában tartani, ezért tökéletesen alkalmas a lassú és fájdalmakkal teli önpusztításra.Többféle érzelmi konfliktus létezik, a…..
NYAK, CSUKLYÁS IZOM, GERINCFERDÜLÉS, GERINCSÉRV, GERINCMESZESEDÉS, LUMBÁGÓ, ISIÁSZ  A nyak-, hát-, gerinc és a derékfájdalom korunk egyik tömeges betegsége, mely sokadik bizonyítéka annak, hogy az emberiség csordaszellemben él. E testrészek fájdalmának lelki okai viszonylag könnyen feltárhatók, ám…..
Az elmúlt évtizedben jelentősen megnövekedett a spirituálisan gondolkodó emberek száma. A világ és a közvetlen környezet eseményei valamint a magánélet nehézségei szemléletváltásra készteti az emberiséget.Általában a spirituális érdeklődést egy komolyabb betegség vagy valamilyen érzelmi esetleg…..
Kevamaria 2018.12.24 21:50:19
@mezgaaladar: Ízlés dolga! Aki hazugsággal cukrozza - mert úgy szereti-, annak jó étvágyat hozzá!
Bizonyára sokan kíváncsiak arra, hogy mit tartogat számukra a 2019-es esztendő! Minden január elején reménykedve tekintünk előre és bízunk benne, hogy az új év jobb, szebb és boldogabb időszakkal ajándékoz meg bennünket.Ez év alkalmából úgy döntöttem, hogy a szokásos évelemzést tartalmazó írásom…..
A BŐSÉG(ES) ÉS ARATÁS ÉVE Újabb évet tudhatunk magunk mögött, melynek elmúlását vélhetően nem sokan bánják, ami érhető, hiszen 2018 egy igen sötét, hazugságokkal és csalásokkal teli év volt.  Láthattuk, hogy a politikusok milyen szenvedélyesen köpködik egymást a hatalom megtartása vagy…..
A mai sötét és lebutított ám mégis felvilágosultnak és demokratikusnak nevezett világban még mindig tabunak számít a halál témája. Bátor és tiszteletreméltó ember az, aki nyíltan szembe mer nézni a halállal, s ha eljön az idő, emberi méltóságát megőrizve minden vonakodás nélkül képes átlépni egy…..
A 2018-as esztendővel elérkezünk ahhoz az évhez, amelyet több prófécia is megjelöl a magyar nép életében bekövetkező gyökeres változás időszakaként.  Az egyik ilyen legnépszerűbb előrejelzés a Nyirkai Jóslat, mely szerint:  „lángra lobban az ország, a lángot vér oltja”,  „magyar magyart gyilkol” és…..
A 2016 sokak számára az elengedés, lezárás/befejezés és az ezzel járó szenvedés és megpróbáltatás éve volt. Ebben az esztendőben a kilences (2+0+1+6=9) szám nem éppen könnyed és egyszerű energiáját tapasztalhattuk meg erőteljesen a világban. Nagy kihívást jelentett ez azoknak, akik nehezen viselik a…..
Mostanában igen népszerűvé vált a spirituális szemléletű embereknél az ikerláng témakör. Az utóbbi időben elég sok ikerlánggal foglalkozó cikket olvastam és elképesztőnek tartom, hogy sok megélhetési ezoterikusan gondolkodó és ténykedő ember, milyen magas szinten hülyíti az elvakult és tudatlan…..
„Minden évszázadban kísérletet tesznek arra, hogy megmutassák a világnak: az okkultizmus nem üres babona. Ha az ajtó egy kissé nyitva marad, minden új évszázad még szélesebbre tárja. Megérett az idő egy komolyabb tudásra, mint ami megengedett a számunkra, mely még most is nagyon korlátozott.”…..
Kevamaria 2015.03.03 09:10:25
@Egy_Ember: Kedves Testvérem!
Köszönöm szépen az igen tartalmas hozzászólásodat!
Rudolf Steinerről azért nem írtam itt, mert ő nem orosz származású. Ez az írásom csak az orosz teozófusokra van "kihegyezve".
Élvezettel olvastam a hozzászólásodat, mert látom, hogy érted is, amit írsz és igazán megfontolásra érdemes gondolatmenetnek tartom.
Legyen áldott és szép életed!
Kevamaria 2016.02.24 09:06:11
@Jumi Korovjov: Kedves Orsi!
Nem tudom, hogy Ön mit tart hiteles forrásnak?
Ha a neten a keresőbe beírja, hogy "delphoi jósda", akkor nagyon sok oldal közül lehet válogatni.
De pl. én ebben a könyvben is olvastam róla: Csiffáry Tamás Mitológiai Lexikon
Remélem tudtam segíteni!
Üdvözlettel: Éva
LOGOSZ VILÁG BLOG REFLUX 2014.01.06 18:36:54
Az egyik leggyakrabban előforduló betegségek közé tartozik a reflux, azaz a gyomorsavakkal és emésztőnedvekkel elkeveredett gyomor és nyombél-tartalom visszaáramlása. A betegség kezdeti időszakában még nem szentel az ember jelentős figyelmet a tüneteknek, a gyomorégést csökkenti egy kis…..
Kevamaria 2014.12.29 10:14:08
@mogyorka: Kedves Melinda!
Köszönöm szépen az elismerő szavaidat!
Igazad van! Könnyű mondani, hogy min kell változtatni!
A gondolkodásunkon (majd a többin is) csak akkor tudunk változtatni, ha már magunktól rájövünk arra, hogy "ez így nem jó és nem mehet a régiek szerint tovább". Ekkor jönnek a kérdések, hogy "Mi az oka? Miért történik ez velem? Mit nem csinálok vagy gondolok jól? stb.
Amikor látjuk, hogy valami nem működik, vagy nem úgy működik az életünkben, ahogy szeretnénk és elkezdjük őszintén kutatni az okát, akkor hamarosan meg is találjuk a válaszokat. Mondjuk ehhez nagyon fontos, hogy őszintén akarjuk gyakorolni az önismeretet, mert ha hazudunk magunknak, akkor nem jutunk messze a gyógyulás/változás útján.

Ami az étrend változtatást illeti ne gondolj nagy dolgokra. Mindent lehet enni, csak tudni kell a mértéket. A test előbb-utóbb jelzi, hogy mi az ami abszolút nem kell neki, és mi az, amire szüksége van.
Én pl. bevezettem a reggelizést (ami régen nem volt szokásom), és a gyógyteázást.
Az étrendemből kiiktattam a 18 óra utáni étkezést és a nassolást, a szénsavas és gyümölcslének nevezett üdítőket, a főzéshez pedig leginkább a kókuszzsírt használom. Káros szenvedélyem nincsen, erről könnyű volt leszokni. :)

Szeretettel üdvözöllek: Éva
Kevamaria 2016.01.20 10:47:15
@Erika Sardi: Kedves Erika!
Szerintem ez valami pánik-tünet lehet. Ezt úgy nevezi a Germán Gyógytudomány, hogy "sin", ami valószínűleg kapcsolatban van a refluxal. (Síneknek nevezzük az érzelmi konfliktus elszenvedésének pillanatában érzékelt kísérő jelenségek vagy a konfliktust kísérő aspektusok rögzítését (pl. színek, hangok, illatok, képek stb.) A sínek emlékeztetik az embert a megélt érzelmi konfliktusra.)
Az a kérdés, hogy milyen érzelmi konfliktus okozta nálad ezt a tünetet? A reflux főleg a szellemi és érzelmi táplálékok(harag, düh, gyűlölet, félelem, aggódás, bűntudat stb.) megemésztetlenségének következménye. És mivel ezek érzelmek, nos hát többek közt ez a köze hozzá a szívnek. (Szerintem valamitől nagyon félsz...)
Remélem tudtam segíteni! Ha további kérdésid vannak, akkor kérlek írj e-mailt az evamaria@logoszvilag.hu címre.
Legyen szép napod!
Év elején sokan kíváncsiak arra, hogy mit tartogat számukra az új esztendő. A jövő mindenkinek személyre van szabva, azonban van néhány olyan okkult tudomány, amely által bepillanthatunk a közeljövőbe. Ilyen tudományterület például a számmisztika vagy más néven a numerológia is. Hitünktől és…..
A POLLEN, ÁLLATSZŐR, POR, ÉTEL és BŐRALLERGIÁKRÓL Magyarországon a népbetegségek egyike az allergia, ami nem meglepő, hiszen az emberek már nemcsak a környezetükben jelenlévő természetes anyagokra allergiások, hanem embertársaikra és „saját magukra” is.Az allergiás tünetek kialakulása – csak úgy,…..
Írásaimban már több betegség lelki hátterét is összefoglaltam így segítve az érintettek gyógyulását. Leginkább azon tünetek megértetésére törekszem, amelyek tömegesen vannak jelen világunkban és sok ember szenvedését okozzák. Jó ideje foglalkoztatnak a miértek és hogyanok a betegségek kialakulásával…..
Korai klimax, hőhullám, hüvelyszárazság, nemiszerv-viszketés lelki okai és a menopauzaA negyven éven felüli nők jelentős részét érinti az a fajta klimax kornak nevezett „rémálom”, melyet a mai materiális orvoslás és a gyógyszeripar betegségként igyekszik bevésni a nők tudatába.                     …..