Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gr3g_the_outsider

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Január 16-án jelentette be a Tankcsapda, hogy Molnár "Cseresznye" Levente kilépett a zenekarból, és azóta folytak a találgatások, hogy ki lesz a csaknem húsz éve a csapatban lévő gitáros utódja. Részlet a hétfőn kiadott közleményből: "Most nem mélyedünk…..
Jason Statham ismét azt csinálja, amihez ért: akciózik. Keményen odacsap, kilő pár tucat töltényt, mindezt annak érdekében, hogy kiszabadítsa régi mentorát, akit Robert De Niro alakít. A főgonoszt Clive Owen (az előkészítés egy bizonyos pontján még úgy volt, hogy Statham lesz…..
Gr3g_the_outsider 2011.06.23 15:04:20
@doggfather: Valóban mindhárman kiváló színészek. Csak egy jó film kell alájuk.

Én már azt várom - és lehet hiába várok - hogy mikor veszi Guy Ritchie újra "szárnyai alá" Jason Statham-et. Mióta Amerikába importált, azóta képtelen megválni a hasonló ütök, rúgok, lövök robbantok, nyomom-a-gázt-mint-a-hülye agyatlan szerepektől. Vagy pusztán nem tudnak neki már mást adni. Hozzánőtt sajnos. Pedig milyen jól állt neki pl.Török figurája.
Quentin Tarantino következő filmje a Django Unchained western lesz, azonban erre várni kell úgy másfél évet, mivel a forgatás még el se kezdődött és a bemutató 2012 decemberében esedékes. A főszerepet Will Smith-re szerették volna bízni, ám a sztár végül nemet mondott, ezt…..
Az akció-és kalandfilmekben főleg a férfiak dominálnak, az évtizedek alatt leginkább csak a muszklik mérete változott. A nők háttérbe szorulva nézhették, hogy az ellenkező nem aratja le az összes babért ebben a műfajban. Akadt ugyan néhány próbálkozás, amelyekben a hölgyek…..
Gr3g_the_outsider 2011.06.23 14:44:31
Nahát! Pozitív kritikát még nem is olvastam erről a filmről, pedig elég sokat átnyálaztam már.

Az elvárásokról annyit, hogy én úgy néztem meg, hogy semmit nem tudtam róla a címén kívül. Sem leírást, sem véleményeket, sem trailer-t nem néztem meg róla, csupán a posztert láttam. Így szinte semmi nem tudott befolyásolni, hogy előre is akármilyen véleményem legyen róla. Elvégre az élet is éppen ugyanilyen kiszámíthatatlan. Bár ez csak egy film, de nem is ez a lényeg. Érdekes volt visszaolvasni a véleményeket, ahogyan a pozitív, úgy elég sok negatív véleményénekkel egyet értek.
Pl.: a karakterek. "Kidolgozatlanok" voltak. Tehát nem tudtunk meg róluk semmit, kivéve Baby Doll-ról, aki ugyan a főszereplő, de a többiek múltja sötét ködben maradt. Ez talán még a kisebb hiba, a nagyobb az az, hogy teljesen jellemtelenek voltak. Nem voltak egyedi tulajdonságaik, de ilyen téren még Baby Doll-nak sem. Egyetlen közös vonásuk az az volt, hogy kijussanak onnan. Talán még annyi, hogy Sweet Pea egy kissé magának való volt. De ezzel ki is fújt, ami a karakterek jellemzését illeti.
Az álmok rendben voltak... kivéve az utolsó. A helyszín maga hangulatos, de rémesen leegyszerűsített, egysíkú, monoton, puritán. Mintha egy folyosón mennél végig kikerülve néhány széket. Rakéta elszelelése zökkentett ki valamelyest.
Vicces jeleneteket sikeresen nélkülöztek, maximum jó indulattal lehet azon mosolyogni, hogy az öreg, az eligazítások után: "Oh, one last thing."
Bár ez egyeseknek lehet inkább már zavaró.
Valóban elég komolytalan a film helyenként, de érdemes ezt az ellentétet szemügyre venni, ugyanis a céljuk bizony nagyon is komoly: a szabadság! Még ha nem is úgy jött össze, ahogy azt várták, de ezeket a pontokat lényegében, "komolytalanul" hajtották végre. Tehát ez egy komolytalanul komoly történet. Vagy inkább komolyan komolytalan...
Agyon remixelt zenék: ezzel sem tudok ellenkezni. Biztosan tudtak volna írni a filmhez néhány jó nótát, de hát így hozta a "sors" és én nem is bánom, mert ezekkel a tupírozásokkal a hangzást tökéletesen a film képi világához, hangulatához simították.
Látvány: nem érdemes hasonlítani az Avatarhoz. A kettő teljesen más képi és színvilágú. Semmi közük egymáshoz. Számomra kellemes hangulatot kölcsönöztek.
A történettel nem volt bajom, bár megérdemelt volna még egy "kis" csiszolást.

Végszó: Volt 2 szabad órám és én feláldoztam arra, hogy megnézzem ezt a filmet. Méghozzá azért, hogy kikapcsolódjak, elfelejtsem a külvilágot, gondjaimat, de még a gondolataimat is. Ezzel a hozzáállással tökéletesen élveztem a filmet, ami persze közel sem tökéletes, de nem is várom el tőle és nem is érdemes!

Tehát TETSZETT!

Hát ez elég hosszúra sikerült és az utolsó hozzászólás dátumát elnézve, lehet senki nem olvassa már el, de mindenképpen leakartam írni a véleményemet, maximum az utókor számára :D.
A Source Code egy időutazós thriller, melyben Jake Gyllenhaal  egy vonaton ébred fel és pár perce van arra, hogy megállítsa a robbanást. A katasztrófát többször is átéli, újra és újra megpróbálja kitalálni, hogy miként mentheti meg az embereket. Duncan Jones a Holddal…..
Szomorú napra ébredtek a filmkedvelők, Leslie Nielsen sajnos eltávozott közülünk. De hogy a gyászos hangulatot kissé feldobjuk idézgessünk néhány fenomenális, kacagtató mondatot, párbeszédet, szöveget a filmjeiből.Kezdetnek jöjjön az Airplane-ből egy, ahol Nielsen doktort…..
Filmdroid Elhunyt Leslie Nielsen 2010.11.29 11:01:00
Leslie Nielsen már csak a túlvilágon nevettet, a komikust két héttel ezelőtt szállították egy kóráhzba tüdőgyulladás miatt, azonban állapota nem javult.  "Mikor örökre elaludt családja és barátai is mellette voltak" - közölte a 84 éves Nielsen unokaöccse.A…..
Billy Bob Thornton hamarosan a Rohanás (Faster) akciófilmben fog játszani, a Collider oldal ennek kapcsán készített egy interjút a színésszel, de szóba kerültek projektek is. Thornton elárulta, hogy Tom Eppersonnal hamarosan befejezi a Jane Mansfield's Car forgatókönyvet, a tervek…..
Gabi dühöng, hogy átverték a Metro áruházban, mert lekaparta a 399 forintos olcsó DVD címkéjét, és kiderült, hogy a cucc eredetileg még olcsóbb volt. Ahogy a nagy-nagynéném mondta, skandallum! Az hiszem, ezt hívják olcsójánoskodásnak, főleg, ha tényleg átcímkéznek blikkes…..
Mindig öröm, hogy újabb hírek érkeznek a filmek világából, de ugyanakkor már csöppet unalmas, hogy Hollywood egy ideje csak képregények és könyvek adaptálásával és feldolgozásokkal foglalkozik. A Warner azt vette a fejébe, hogy elkészíttetik az 1939-ben készült Óz, a csodák…..
Darren Aronofsky filmje, a Black Swan hamarosan bemutatásra kerül Észak-Amerikában és bizonyára rengeteg díjátadón fog megfordulni. Ha A pankrátorból (The Wrestler) indulunk ki, nálunk majd nyár elején fogják vetíteni a thrillert. Natalie Portman egy balerinát játszik, aki meg…..
Úgy tűnik, hogy a Batman harmadik részéhez, a The Dark Knight Rises-hez áprilisban látnak hozzá, egyelőre még nem ismeretes, hogy kivel akaszkodik össze Gotham lovagja. Jelenleg az az információ látott napvilágot, hogy Christopher Nolan két női főszereplőt is keres a filmbe, az…..
Gr3g_the_outsider 2010.11.15 09:29:03
@littlerock: Teljesen igazad van, lényeg, hogy üsse azok szintjét.

Merem remélni ésszel kelti életre azokat a karaktereket, akikre gondol.
Mókás nézni ahogy a Tv2 szabadon ereszti ostoba celebvetélkedőjének szereplőit, és rászabadítja őket a gyanútlan bulvárműsorokra, hogy botrányosnak szánt performanszokkal növeljék az amúgy is magas nézettséget. Ma reggel a Mokka volt soron, Pákó és Zámbó Árpy (aki abból…..
Az RTL Klub azt még mindig nem árulja el, hogy kik lesznek a műsorvezetői a hat év után újraélesztett valóságshow-nak, de az legalább már kiderült, hogy november 20-án, celebekkel rajtol a VV4, és feltehetően napi műsor lesz.Az első fázisban hat celeb költözik be a villába,…..
Kalifornia állam új kormányzója, Jerry Brown. Hogy ez minket miért érdekel? Mivel már Arnold Schwarzenegger nem igazgatja Kaliforniát és az USA elnöki székéért sem indulhat az alkotmány egyik kikötése miatt, így felcsillan a remény, hogy az Osztrák Tölgy visszatér a…..
Gr3g_the_outsider 2010.11.03 20:51:04
Bízom a visszatérésében, de tartok is attól, nehogy elárasszák sok gagyvadékkal, gondolom annál ehhez kifinomultabb az érzéke.

@HJ77: Hjah! De valóban melyik oldalon is állna?
1. Egy diktatórikus figurát alakítana, aki leradírozná az őslakosokat,
2. vagy egy nagy darab kék majmot látnánk, esetleg egy Schwarzi arcú vékony culát... valahogy elég groteszk kép alakult ki a fejemben.:)
Elhunyt Phil Harris kapitány, a Halálos fogás, eredeti címén a Deadliest Catch című realitysorozat egyik főszereplője. A Discovery Emmy-díjas sorozata öt évadon át mutatta be a Cornelia Maria nevű alaszkai halászhajó legénységének mindennapjait, így Phil Harris kemény munkáját…..