Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anna82

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Sziasztok!Rég láttam nálatok hüllőcukiságot, gondoltam, küldök pár képet a nappali gekkóimról. Charlie és Alan/Ellen (még nem tudni, milyen nemű), a két Phelsuma grandis pár nap múlva lesz két hónapos. Nőnek, mint a gomba, köszönhetően végtelen mélységű gyomruknak,…..
Anna82 2011.10.24 12:34:10
"Sziasztok!Nyár elején magunkhoz vettük Kázmérunk húgocskáját, aki a rendkívül fantáziadús Hugi nevet kapta. Az első pár napot a férjemmel Tarzanként és Jane-ként töltöttük, folyamatosan ugrásra készen lestük, hogy Kázmér mikor szándékozik átharapni a…..
"Sziasztok!Ő a kutyusom, Mása. Ez a kép gödörásás közben készült róla, és azóta se tudom levenni róla a szemem, egyszerűen gyönyörű!" – írta nekünk Diána. Köszönjük!..
"Helló Cukiság!A képeken Sheila, az 5 hetes staffordshire terrier kislány látható. Sheperds Bush-ban lakik, Londonban, az egyik kliensemé, akihez kijárok gondozni (a gazdája szklerózisban szenved). Nagyon anyás, ha ott vagyok, akkor mindig láb alatt van, és egyből vinnyog, ha nem…..
Anna82 2011.08.31 16:25:11
"Szofi cicám fotóiból küldök nektek, válogassatok, (nekem nem sikerült..) :-) Szofi egy 3 hónapos tündérdrága kiscica, akit bő egy hete fogadtam örökbe a Herosz menhelyről. Igazi cukiság, főleg amikor alszik :-), mert ha ébren van, meg nem állna egy pillanatra sem,…..
Anna82 2011.08.21 17:13:34
@mahóca: Szép kort megélnek akkor a cicák! Jó erőt és egészséget nekik!
"Alice (a sötétebb szőrű) és Audrey legszívesebben a paplanos ágyon heverésznek... Igazi kisasszonyok. Üdv minden macskabolondnak!" – írta nekünk Judit.Köszönjük! Ilyet még nem is hallottunk, még hogy a macska szeret az ágyban feküdni...…..
Anna82 2011.08.11 08:36:11
"Sziasztok!Maaargit és Borisz házasságából született 4 fehérhasú süngyerek. Most a kedvencemről, az 5 és fél hetes Stefi Rózáról küldök képet" – írta nekünk Kriszta.Köszönjük!..
Anna82 2011.07.28 21:26:52
"Kedves Cukiság!Mellékeltem Mici cica képeit. A kislány nemrég múlt 2 éves. Hozzánk 1 éve került. Előző gazdija az utcán találta még kiscicaként, de sajnos nem maradhatott nála, így került hozzánk. Igazi kis szobacica lett belőle, és jól érzi magát, mint a képeken is…..
Anna82 2011.07.20 13:04:33
"Sziasztok!Szeretném bemutatni nektek Fantomot, aki nem szokványos körülmények között került hozzám. Előéletéről annyit lehet tudni, hogy kiscicaként egy gyerek találta a villamosmegállóban, aki berakta a táskájába, majd jó ötletnek gondolta a táskát macskástól(!)…..
"Sziasztok!Ő itt a kis westie-nk, Carloska, kis családunk nagy kedvence. :) Imádja hosszú séta után hűteni a pocakját :)" – írta nekünk Pattus. Köszönjük!..
Nézzétek el nekem, hogy szerkesztőként "visszaélek" a pozíciómmal, és ezúton is boldog szülinapot kívánok Boriszkámnak, aki ma lett kétéves. :-) Bár hivatalosan én kaptam ajándékba, azért a párom vállán szeret utazni, nézelődni, amint ez az egyik képen…..
"Sziasztok!Korábban már kerültek fel képek a blogra a cicánkról, pöttyös hasú Marcellről és Károlyról, a teknősünkről is, de úgy gondolom, róluk soha nem árt újabb képeket küldeni. Remélem, jól gondolom, és felkerülhetnek a blogra. :)Amint az egyik képen is látszik,…..
"Egy madár, talán rigó, belefészkelt a gázóra szekrényébe, ez idén már a második fészekalja fióka, szerintem rettentő cukik, ahogy összekapaszkodva szinkronéhesek :)" – írta nekünk mondhatatlan.Köszönjük! És mielőtt lerondáznátok ezeket a csöppségeket,…..
"Zsebit, a verebet  a PCAS egyesület elnöke találta  a kutyája szájában... Mindennap rengeteg legyet, kukacot, főtt tojást, és macskakonzervet eszik meg. :) Ma már a repülést tanulgatja, egy két hét, és végleg otthagyja hőn szeretett anyukáját!" írta nekünk…..
"Sziasztok!Szeretnék megosztani veletek pár képet a kutyusomról, Mayáról. Néhány kép a születése napján készült (tavaly június), 1-2 kép ahogy nőnek a kicsik, majd pedig ahogyan ma kinéz (most már nyári frizurája van, de hajasan cukibb). Egy érdekesség: a videókon Maya…..
"Sziasztok!Vannak már képek szurikátákról, de idén a Szegedi Vadaspark nagy örömére megszülettek a várva várt bébik, és le tudtuk fényképezni őket április végén. :) Igazi CUKIK a szurikáták, imádtak szerepelni nekünk, és ez kölcsönös imádat volt, minden látogató…..
"Kedves Cukiság!Virág egy igazi királykisasszony, ahogy a mellékelt képek is bizonyítják :)))" – írta nekünk Zsófi.Köszönjük!..
"Sziasztok!Ő volt itt a szemem fénye, Vattacukor, de sajnos már meghalt. Ezeket a cuki képeket találtam róla, előre is köszönöm, ha kikerülnek a képek! :)" – írta nekünk Dóri.Köszönjük!..
"Kedves Cukiság!Mau cicát egészen pici korában fogadták be a húgomék az utcáról. Idén nyáron lett volna 2 éves. Nagyon kedves és szép macska lett belőle, ragaszkodott a családhoz, és a 3 gyerek is nagyon megszerette. Vasárnap megmérgezték, azóta az égi vadászmezőkön…..
"Sziasztok!Évek óta nagy rajongótok vagyok, életem párja pedig szebbnél szebb fotók készítője, gondoltam, végre összeszedem a bátorságom, és küldök nektek pár képet. A modellek: Mau nevű cicánk és egyre jobb barátja, Mandula" – írta nekünk…..
  Köszönjük!  "Sziasztok! Szeretnék veletek megosztani néhány képet az én öntudatos kis hercegnőmről, akit Szavannának hívnak. Csak két hónapja érkezett hozzám, de azóta már annyi, de annyi örömöt szerzett (most is dorombol az ölemben ezerrel)!…..
"Ezek az aranyos csibék másfél hete keltek ki a tojásból. A kotlót 14 sárga, barna, fekete és csíkos csibe követi, köztük 2 puci nyakú japántyúktól származik. Kapirgálnak, hernyót fognak, mini gilisztával a csőrükben szaladgálnak és közben folyamatosan pityegő hangot…..
Anna82 2011.05.11 11:23:17
"Maci 4 éves házicirmos, igazi fotómodell alkat, Zizi 6 hónapos sziámi,(kis rendbontó) és nem szeret fényképezkedni.(Ezért elég nehézértékelhető fotót csinálni róla, mert azonnal elmozdul, ahogy meglátjaa kezemben a gépet, persze néhány hónap alatt azért sikerült…..
 Tisztelt Szerkesztőség! Sokan megjegyezeték, hogy talán érdemes lenne beküldenem a következő képeket hozzátokmert kellően cuki a két cica rajta :) A két jóravaló másfél hete ismerkedett meg és három nap kellett a nagy barátsághoz, de mindennap tudnak…..
Anna82 2011.04.25 11:25:49
@belaneni: Teljesen egyetértek!!!
Szilvi a stuttgarti állatkertben fotózta le a sivatagi rókát, aki most, húsvéthoz közeledve beállhatna akár nyuszinak is. Ami a túlméretezett füleit illeti, nem kellene sokat maszkírozni rajta.Köszönjük!..