Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyódejó

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudjuk, Ágnes milyen meditációs technikát alkalmazott, de az biztos, hogy kevés embernek lett volna türelme majdnem háromnegyed órát várni két hamburgerre, még ha kuponra is adják. Ha nem velem történik,nem hiszem el.. Mai napon,2011.október 8-án betértem Budapest…..
gyódejó 2011.10.13 09:38:29
@gyódejó: szóval kedves vendég volt suta idióta, miből tart odamenni, vagy csak böffenteni egyet, hogy hé aggyáá máá kaját
A Lakatos úti lakótelep korábban is a szerethető lakótelepek közé tartozott a négyemeletes, csúsztatott zsalus házaival, szellős beépítettségével, sok játszóterével és pingvinszobraival. A fenti képen látható alkotás még jobban megerősíti ezt a képet: ez alighanem Budapest…..
Már tudhatnak valamit, amit mi még nem, mert alapból 240 forintos árfolyamon váltják az eurót a Mekiben. Ennél csak az jobb, hogy egyáltalán nem tudnak visszaadni, azaz az 1,04 eurós szendvincs 2 euróba kerül:Azzal az érdekességgel kapcsolatban írok, hogy a MC Donald's …..
Subba Cookie, a csikis pingvin 2011.04.16 17:33:00
Egy percig totyog, aztán megcsikizik. ..
gyódejó 2011.04.18 08:37:33
Zsolt 10 napja várja, hogy véget érjen az ünnepi bódulat a Lufthansánál, és elvesztett ajándékosbőröndje megérkezzen. Eltűnésük után szinte azonnal lokalizálták a csomagokat, de december 24-ig csak az egyiket sikerült leszállítani:Egy jó ki repülős történetet szeretnék…..
A nyáron futott végig a magyar neten egy élelmes makói cég terméke, az extra olcsó, Válság szelet nevű csoki. A tréfás kedvű édesipariak számítása a jelek szerint bejött, olvasónk, BJudit a Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház menüjében találkozott a cuccal.  ..
Az alábbi fotókat Csecsebecse képei között találtam. Három tüneményes 6 hetes westie kölyökkutya hétköznapjaiba nyerhetünk bepillantást - evés, játék, rosszalkodás közben.Még több fotó ide kattintva megtekinthető...
gyódejó 2010.10.29 12:03:05
Filmdroid Devil's Playground 2010.10.27 21:00:00
 Ha valaki horrort akar készíteni, de nem tudja, hogy mit bizonyára elsők között fog eszébe jut a zombik. Ha valami eredetit akar, akkor inkább tovább gondolkodik, mivel az élőholtakról már gyakorlatilag mindent elmondtak, voltak lassú csoszogósak és gyorsan futó rothadó…..
Más Tészta Betűtészta 2010.10.27 09:33:00
A szülők hisztitűrő képessége véges. Egyszer a legjobb családban is kifogy. Ilyenkor az apuka vagy félmeztelenül dühöngő sivatagi dzsinné változik, akinek az ordítása messzire repíti a vinnyogó szurikátákat, vagy elmosolyodik és előránt egy zacskó betűtésztát. Életemben…..