Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ripaCSikós

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hete írtam, hogy eladtam a Pandát, és nem sikerült helyette másik, kedvemre való téli autót találnom a pénzért. Igazából arra is rájöttem, hogy városban nem szeretnék kocsival járni, egyáltalán. De munkába azért kell menni, a BKV említésére viszont rosszul leszek. Lehet,…..
ripaCSikós 2010.11.07 15:30:28
@Pityubácsi:
Nos tévedtem mert erre 3.00x18-as jön a velorexre meg 3.00x16-os. De a mintája az dettó ugyanaz amit arra is gyártanak. Am semmi extra, egy TS.
ripaCSikós 2010.11.08 17:07:26
@Csikós Zsolt:
Nem tudom mit kombinálsz a fanatikus fejedben, de ebből a balhéból a legjobban úgy jönnél ki, ha a nagyobb rohadásokat bestoppoltatnád, aztán alapozva nyersen hagynád az egészet mejd felbasznád az ebayre ugyanannyiért ahogy vetted, akkor lényegében egy príma veteránalapot venne valami burzsuj kraut fasz, viszonylag olcsóért és baszhatná bele a millióit amik odakint azért gyorsabban teremnek mint idehaza, szóval egy ilyen mókuskerék mint amibe te ezzel beszálltál nem magyar embernek való. Garatmélyen beszopattak ezek a buzi svédek, amit ott műveltek az a leg gennyesebb autónepperkedés példatára lehetett volna, az a tipikus hülyevénfaszvagyok és mellette még fillérbaszó is. Idehaza is találsz egy valag ilyen seggfejet, aki a szarát salamon kincséhez hasonlatos hozáállással akarja elpasszolni, sok vén barom.
A sztori majdnem biztos úgy lenne igaz ha azt mondanád h a vén hülye valszeg jutányos áron pattintotta ugyanúgy felújítani, aztán a haverjaival szétburították abban a műhelyben, barmoltak rajta egy jó adagot, a meló minősége kb ugyanakkora fos mint akármelyik Berh-Elek fasznak valami hazai dűlőfalu sufniban, aztán párhetes tanakodás után rájött hogy ezzel kurva nagyot bukna, erre ugyanazzal a lendülettel felbaszta egy vonzó áron az ebayre, számítva rá h valakit úgyis bepaliz vele, te meg beszoptad.
Ilyenkor konstruktívan ugyanaz az eljárás mikéntje: szétbasztátok, belefeccölöd a foltozás árát, aztán áron alul továbbpasszolod, hogy valaki folytassa a leckét amit elkezdtél, még lehet h lóvéja is több lenne rá.

Ha meg itt játszod nekünk a kretén vadász szerepét aki szopni jár a medvéhez és a hülyéje még rá is játszik, hogy még jobban megszopja akkor meg nem itt kéne felemlegetni ezt az elbaszott litániát, meg a keresztet amit magadra vettél.
Eleve mi a fasznak kell reklámoznod hogy mire vállalkozol, a picsa köze nincs hozzá a seggfej tibikének meg robikának, vettél volna ki 5 nap szabit, lebeszéled a karesszal, felbaszod magad egy fapadosra retur jeggyel, aztán elmentek megnézni a gépet, az egész megállt volna 30 rongyba fejenként, amibe a jegy került, utólag meg elmondod hogy fasza hetem volt, legalább láttam valamit a kibaszott svédországból (faszom se lenne kíváncsi a tetves hülyéire) Helyette neked össznépi cirkuszt kellett csinálni belőle, akkor meg vigyorogva edd a szaroskenyeredet, úgy kevésbé szánalmas mint sírni a hülyeség miatt.
ripaCSikós 2010.11.08 17:21:34
@Antiq:
te meg mélyen kussolhatnál ha ennyi kevés humor meg irónia érzék nem szorult beléd
@hálátlan vagy te csikós:
Jó, kurva ügyi gyerek vagy, egyszer elég beleokádni a fórumba, utána már mindenki tudni fogja hogy te mennyire rühelled a csikóst, valszeg nem is leszel egyedül vele, a folytatásra meg senki nem vevő, szerencsére a csikós az nem a buzi tibike vagy seggfej robika, aki ordítva nyúlkál a cenzura gomb után és szántja fel az egész szarra való cikkjét, mert sorozatosan kiderül hogy egy nagy kupac szar és mindenkitől max egy lebaszást kap érte.
Nem, a csik sportszerűen kint hagyja az okádékodat tehát nem kell 5x elismételni más nem olyan nehézfelfogású mint te. Joggal besértődni meg asszem reálisabb lenne egy firkász baromsága helyett a szarházi kormányra pikkelni aki színtől független önti a szart a hülye fejedre, hogy utána ilyen helyeken éld ki a szaros komplexusaidat.
Szerintem minden ember megnézte legalább egyszer a Vissza a jövőbe (Back to the Future) filmtrilógiát, így mindenki látott már e jeges semmiben kerengő sárgolyón DeLorean DMC-12-t, még ha erősen átépített, időutazásra kusztomizált állapotban is. A filmek képesek az agyunkra…..
ripaCSikós 2010.11.06 22:02:44
@rugaferenc:
jó hogy leesett, bazmeg tanulj meg olvasni visszafele is.
@stofilol:
seggfej vagy baszkikám, nem is kicsit.
@Rocko-:
te még a haverodnál is egy fokkal jobban
Annyi érdekes autó van a világon - az élet pedig túl rövid ahhoz, hogy leragadjunk egynél." - ismeretlen kínai filozófus gondolata a XIII. sz. közepéről. Nem, nem a Mercikről lesz szó, nem is a motorjaimról. A Panda most a sztár, ezennel utoljára talán. Öreg kicsi Fiatom egy…..
ripaCSikós 2010.11.01 07:46:51
@KuKori:
Csodálkozol ezen még épp ebben a szemétkupacban, ahol egy szaros zsiguli fölött képes pár seggfej bambán nézni, hogy hol a gond?
Mindegyik franciában van egy rakat ötletes megoldás, ezért lehet őket szeretni, (persze másnak nem jut eszébe alkalmazni, mert minek is olyat, mikor az úgy logkusabb),ráadásul nem spórolnak az extrákkal se, egy Citroent bármikor bevállanék, ha itthon kapásból vágná mindegyik fazon a hidrós felfüggesztést. De épp ezért józan észnek ellentmond h franciát vegyél akármilyen rendkívüliek is, mert itt hülye mindegyik kókányjani mindenhez, ha akad aki mégse az 2 évre előre le van foglalva, vagy szürreális pénzért melózik.
A renaultokba amúgy is pofátlan árért van megkérdőjelezhető minőségű cuccok, ahhoz képest hogy akár egy szimpla megane-ról van szó, ami véletlen se több egy szimpla igavonó baromnál, 2000 környékén a törököknél összehányt darabokat 2,9 milkáért dobálták a nép után, van is belőle rengeteg. Ebben a felállásban az elfogadható az lenne hogy fiat áron dobálja a sok bizbaszt bele amik ráadásul gyakran cserések.
ripaCSikós 2010.11.05 18:15:05
@dennisthemenace:
Jah ez a malterkeveréses sztori mikor odatelefonált az asszony h leállt a kazán ez mi volt?
Eszedbe jutott még kőmívesnek is beállni miután egész odáig menekültél innen?
Átverés az egész, tudja mindenki. Vagy ön még mindig azt hiszi, hogy az autó alapján fizet? Vélemények az azonos című írásunkról...
ripaCSikós 2010.10.28 10:14:02
@toncsi64:
ingyenessé mindjárt ne tegyék, öreg?!
@Semper Fidelis:
ez a személyes baromság ha lehet dupla akkora szar mint amik eddig voltak.
@karlmann:
te kollega, gyanítom h aki új autót vesz, pl kicsi turbo motorral annak nem az fog gondot okozni hogy kiköhögje a biztosítást. le lehet tenni az autót, vgy lehet 20 éves 30 le-s szarral járni.
@-Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg!:
jóóvan mutyukis vadbarom, megint fellőtted a trágyarakétát, köszönjük.

bandikám, ezért a cikkért is kár volt, kb annyi jelentősége van mint finggal piros tojást festeni.