Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nem Moby

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Tisztességtelenebb a helyzet, mint a szocialisták alatt" - köszönt oda a kormánynak, a Fidesz frakciónak, és a földmutyistáknak ismét az Ökopolisz alapítvány konferenciáján Ángyán József. A kormánypárt - még - élő lelkiismerete ezúttal sem vacakolt, kirámolta a…..
Nem Moby 2012.10.04 15:42:47
@épészmérnök: Magam is így gondolom, lehetne több ilyen szakpolitikus az országban. Azért elég vicces, hogy a fideszből került ki az első, akibe szorult némi tisztesség, de az életben nem gondoltam volna
  A friss Demokrata hosszú elemzésben foglalkozik Schmitt Pál kisdoktorijával. A Tarts ki, Elnök úr! címből sejthető, milyen következtetésre jut írásában Hernádi Zsuzsa, aki ekként foglalja össze megállapításait: „A Demokrata az ügy kirobbanása kapcsán azon…..
Nem Moby 2012.02.02 10:22:07
@Maretz: Szerintem ezt a mi mit jelent a köznyelvben témát, , mert csak hülyét csinálsz magadból. Szerinted, ha a köznyelvben elkezdik az almát körtének hívni, attól az alma körte lesz? Vagy ha a kivonást osztásnak hívni, akkor a kivonás osztás lesz?
Nem Moby 2012.02.02 10:24:12
Már a 2006-os önkormányzati választás utáni, 2010-ben súlyosbodott színházi kinevezésekkor elkezdtem gyűjteni az adatokat a színházigazgatók kinevezéseiről. Aztán a VI-os kategória körüli Vidnyánszky-haláltánc után belekezdtem egy posztba a színházi kultúra és a…..
Nem Moby 2011.10.07 01:40:51
@brekkk: Te meg... Leszarod, hogy milyen alkalmatlan embert neveznek ki, csak sírjanak a libsik! (nem Dörnerre értem) Gondolom ez volt a szempont akkor is, amikor Orbánra szavaztál! Kik is teszik tönkre az országot? Szerintem azok, akiknek nem a kvalitás a lényeg, hanem az, hogy sírjanak a libsik!
Nem Moby 2011.10.07 01:53:49
@brekkk: Nem értem miről beszélsz! 98-02 között nem nyomatták a libsiket pl! Kit tüntettek ki csak azért, mert zsidó? Most meg azért jár zsíros állás, mert fideszes vagy! Eleve nem is tudom értelmezni ezt a csapból is a liberálisok folynak szövegeket! Tudnál ebben segíteni és kifejtenéd?
Nem Moby 2011.10.07 02:11:21
@brekkk: Neked másból is áll a lelkivilágod, mint hogy gyűlölöd a zsidókat? Azért utálod őket, mert a többségük tehetségesebb és sikeresebb nálad? Még ha igaz is lenne az, hogy a világot a csúnya gonosz zsidók irányítják, akkor azért azt is el kellett valahogy érni nem? A lehetőség előtted is nyitva áll tessék lehet próbálkozni! Nyugodtan lezsidózhatsz engem is leszarom veled ellentétben számomra ez nem sértő, sőt... ha úgy vesszük, akkor ha lezsidózol, akkor szerinted én is a világ egyik ura vagyok ez tök jó, bár így lenne!
 Tovább folytatódik pártunk és kormányunk Nemzeti Giccs programja. Megalakul az Orbán Viktor Pártalkotmányát Terjesztő Nemzeti Hálózat, amin keresztül a kedves drága, szeretve tisztelt Állampolgár hozzájuthat az Új Világ Legcsodálatosabb Vívmányához, az új…..
Nem Moby 2011.09.02 11:07:59
@mezga-aladar: Nem egy másik olyan pártra, akiket manapság szégyenleni kell!(mszp) Mondjuk nagyon megijedtem volna, ha vmi csoda folytán megnyerik egyszerűen nem akartam 2/3-ot a fityisznek
Nem Moby 2011.09.02 11:50:31
@mezga-aladar: Én akkor úgy gondoltam és megmondom őszintén, hogy látva a 1.5 évüket megint az mszp-re szavaznék, csak most már azért, hogy nyerjenek is! Csalódtam a fideszben azt gondoltam, hogy tényleg van elképzelésük arról hogyan kéne kivezetni az országot a bajból!
Tisztelt Szíjjártó úr, kedves Péter!Hadd kezdjem mindjárt azzal, hogy némileg gondban voltam a megszólítással, ugyanis a barátaim nem értenék, miért "tisztellek", amikor erre, úgy gondolják, semmi okom sincs. És "kedves" sem vagy senkivel, aki nem fideszes.…..
Nem Moby 2011.08.05 18:24:22
@Báthory: Ha a kémügy csupán ennyi, akkor miért kellett 60 évre titkosítani? Mivel titkosították, te honnan tudod, hogy csupán ennyi?
Nem Moby 2011.08.05 18:32:30
@Báthory: Nekem az a problémám vele, hogy ez politikai lejáratás és ők is tudják előre, hogy felmentés lesz a vége, de az erkölcsi és politikai veszteségeket elszenvedi. Nem mintha annyira sajnálnám, de ez azért durva!
Nem Moby 2011.08.05 18:42:56
@szgy: Miért a magyar nemzet az jobb? És a demokrata?
Gréczyblog Orbán bukása után 2011.07.08 07:06:00
Ebből lassan elege lesz Magyarországnak. Most már olyan méreteket öltött a kormányzati alkalmatlanság, az ezzel párhuzamosan áradó gőg, cinizmus és bunkóság, hogy Orbánnak és rezsimjének mennie kell.Képtelenség, hogy hosszú távon állva maradjon egy rendszer, amely képtelen a…..
A közelmúlt napokban néhány figyelemkeltő ítélet született a magyar független bíróságokon. Önkényesen ragadjunk ki közülük néhányat: a Geréb Ágnes-per, a maradandó fogyatékosságot okozó Stohl Buci, a zselici uzsorás, a félnótás Zuschlag és a hivatali visszaélő Benedek…..
Kegyelmes Főispán Úr, Kedves Uram, Bátyám, Drága Lajos! A minap vettem kezembe nékem írott elektrónikus leveled, melyben családunk hogyléte felől érdeklődöl. Az alábbiakban van szerencsém egynémely szóban tájékoztatni Méltóságodat azon fejleményekről, melyek szűkebb…..
Eddig jellemzően azzal vádoltak minket, hogy túlságosan atlantisták vagyunk, kritikátlanul imádjuk a kapitalizmust, szeretjük a neokonokat és hogy neoliberálisok lennénk. Ezzel együtt időnként megkaptuk a fasiszta jelzőt, egyszer egy kommentben pedig lekeresztényszocialistáztak…..
Nem Moby 2011.03.09 22:05:39
@BKV - Önnek megyünk: Azért ez nem ugyanaz! Azt állítod, hogy szerinted nem történt ilyen? Ha vége a Bl-nek megpróbálom megkeresni, de sajna nem videómegosztón láttam! Annyira azért megtisztelhetnél, hogy nem tartasz hazugnak, de gondolom az nagyon fájna, ha megtalálnám ezt a videót és belinkelném ide!
Nem Moby 2011.03.09 22:09:25
Hohó meg is van
www.youtube.com/watch?v=ZmH_0kIUYX8
0:40 kezdődik jó szórakozást!
BKV - Önnek megyünk! Oké semmi gáz, de azért megkerestem
Nem Moby 2011.03.09 22:14:48
@BKV - Önnek megyünk: Egyébként így, hogy nem a szavahihetőségemre ment ki a hsz-ed be kell valljam, hogy humoros volt! :)
Egyáltalán nem annyira nagyon tisztelt Kormány! Alapvetően a demokrácia, és az aktív demokrácia híve vagyok; így tehát, ha már megkérdeznek egy politikai kérdésről, akkor válaszolok, örömmel válaszolok, és őszintén válaszolok. Ez nem árthat. (Én már úgyis biztos…..
Azért az elképesztő, hogy miközben ennyi marxizmuson nevelkedett ex-káder - és egyszerű elszenvedő alany - üldögél remegve a plazmatévé és a monitor előtt, alig van valaki, akinek eszébe jutna, hogy amit ma Orbán-féle politizálás címszó alatt látunk-hallunk-érzékelünk, az a…..
A Fidesz alkotmányozási tervei kapcsán felizzott a vita a kormány politikai stílusa és az alkotmány körül. A hozzászólásokban –szokás szerint – általában kevés szó esik a hatályos preambulum tartalmi elemeiről, létrejöttének körülményeiről. Írásomban három…..
Az új magyar médiatörvény európai fogadtatásával kapcsolatban köztudott, hogy a külföld véleményét a szocialisták nemzetközi kapcsolataikat felhasználva negatívan befolyásolták. Nagyon valószínű, hogy több neves külföldi lap, mint a Times vagy a Frankfurter Allgemeine…..
Harcias – Orbán Viktor strasbourgi fellépése kapcsán ezt a jelzőt olvashattuk talán a legtöbbször a másnapi kommentárokban. Igaza van a Véleményvezér okos írásának: ez a performance elsősorban belpolitikai célokat szolgált, Magyarországra üzent. Ezért, de akár ettől…..
Nem Moby 2011.01.21 14:07:18
@Várúr: Szerintem Mesterházy nem bukott, mert amire az embernek nincs esélye azt nem is bukhatja el. Ilyen stílusban oltod le a tanítványaidat is? Nem szívesen szólalnék meg a szemináriumaidon! Felesleges személyeskedni...
Nem Moby 2011.01.21 14:11:52
@Letícia: Ez így már jobban tetszene, mert sok pénzt hozhatnánk haza Kínából és legalább felszabadíthatnánk a kínai népet :D
Ha Orbán magyar gyarmatot csinál kínából, akkor rá fogok szavazni :)
Nem Moby 2011.01.21 17:34:09
@Várúr: Hozzám hasonlók? Miért én milyen vagyok?
  Már amikor a Vastagbőrön megjelent a gázár- és távhőtámogatások átalakításáról szóló poszt, akkor akartam írni arról, hogy ez remélhetőleg annak a jele, hogy a kormány belekezd a költségvetés kiadási oldalának rendbeszedésébe is. A fűtéstámogatás…..
Lakóhelytől függetlenül minden magyar állampolgár megkaphatja a választójogot a kormánytöbbség elképzelése szerint - nyilatkozta Kövér László a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumán. Semjén Zsolt már tavaly áprilisban úgy nyilatkozott: "Egy magyar nemzet van, egy…..
Nem Moby 2011.01.20 19:10:41
@Bathory: "Hihetetlen hálátlanok a határon túli magyarok!

Amióta csak Mszp létezik, a lelkét kiteszi értük! Lobbizott értük 2004ben is ezerrel. Nem ég a pofátok?"
A te logikád alapján 2004 miatt most majd jól megbüntetik az egész magyar népet, mert a nép nem szavazta meg nekik az áp-t.
Nem Moby 2011.01.20 19:18:36
@Bathory: De mégsem volt az akkora többség, hogy érvényes legyen a népszavazás. Hogy jön ide a szocik 15%? Nem az országgyűlési választásról beszélünk
Michael Knight Bepöccenve 2011.01.19 16:57:00
Legutóbb Hruscsov elvtársat láttam ennyire bepöccenve felszólalni, mint szerdán a mi szeretett miniszterelnökünket az Európai Parlamentben. Hruscsov akkor, 1960. október 12-én az ENSZ-ben a legendáriumok szerint miután egy vitában bírálni merték, magából kikelve…..