Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trurl (törölt)

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Michael Knight Lázár-lázálom 2011.03.19 20:58:00
Meglehetősen sokan kiakadtak Lázár János legutóbbi kinyilatkoztatásán, amelyben - hogy is mondjam - furcsa és nem éppen erős szociális érzékenységről tanúskodó véleményt fogalmazott meg a szegényekkel kapcsolatban. Pedig nem ez volt a legmegdöbbentőbb kijelentés a Fidesz…..
„Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem." Lázár János különös okfejtése már ma estére ellenzéki össztüzet és komoly médiafigyelmet kapott – s feltehetően ez csak a kezdet. Sok…..
trurl (törölt) 2011.03.20 13:48:42
@manyike: A baj nem az. A baj az, ha azt gondoljuk, hogy a kormányfrakcióizé az nem ember, hanem kormányfrakcióizé.
Ő is ember, és a saját hasznát nézi. De legalább bevallja.
Nem szimpatikus, de ez van.
  Indigóemberünk, a tükrök tükre, aki kínosan ügyel arra, hogy országértékelőjének hátterében pont úgy álljanak a zászlók mint ahogyan a jelenlegi miniszterelnök sajtótájékoztatóinál, és - mit ad Isten? - épp ugyanolyan VW Transporterrel látogatja…..
Mint tegnap már egy kommentben jeleztem, talán ideje lenne feleleveníteni a  parlamentben a dualizmus időszakában még érvényben lévő beszédolvasási tilalmat: a miniszterelnök szövegei ugyanis sokkal érdekesebbek, tanulságosabbak és önazonosabbak, ha nem a beszédírók által…..
w Magyar Gyermek XV. 2011.02.06 07:26:00
Képviselők vagyona, muszlimok, új Verdák. Hírek gyerekeknek. ..
A Fidesz frakcióvezetője a tegnap esti RTL híradójában befeszített, mint tetanuszra váró kisnyugdíjas a körorvosnál, és arcunkba tolta a valóságot:- Majd a választók eldöntik, jár-e neki a mindennapi luxus, nyugdíj megtakarításokból foltozott költségvetés idején. Az…..
trurl (törölt) 2011.02.09 12:05:03
@nagymagyarmagyar: Az ilyen gyöngyszemek miatt érdemes itt olvasgatni.
Tegnap este megfejtettem az idei Nagy VV Titkot. A hómlesz só negyedik szériájában legnagyobb hangsúlyt a kiválasztás kapta. Úgyis, mint a műsorvezetők és szereplők kiválasztása, ( ugye nem ringatózunk abban a hitben, hogy a nézőknek bármi köze is volt a csapat…..
trurl (törölt) 2011.02.06 11:36:23
17. § (1) A médiatartalom nem lehet alkalmas személyek, nemzetek, közösségek, nemzeti, etnikai, nyelvi és más kisebbségek vagy bármely többség, továbbá valamely egyház vagy vallási csoport elleni gyûlölet keltésére.  (2) A médiatartalom nem lehet alkalmas személyek,…..
trurl (törölt) 2011.02.06 10:51:32
@xsasha: Mi az, hogy a média nem tölti be a funkcióját? Mi lenne a funkciója?
Ha nem tölti be a funkcióját szüntessük meg! Minek rá a nemzet pénzét pazarolni?
Természetesen csak azt, amire eddig a nemzet pénzét pazaroltuk.
Röhejes, ahogy a lakájmédia beállítani igyekszik a nyugdíjügyet. Megszoktuk, hogy a hűségesek bármilyen kormányzati lépésen örömmel csóválják a farkukat, általában egy ül-fekszik, nem gondolkodik legyintéssel el is intézhetjük őket. Most azonban mintha meghasadni…..
trurl (törölt) 2011.02.06 08:53:08
@közlekedési bűnöző: Csak kár, hogy eltőzsdézték a 13. havit.
trurl (törölt) 2011.02.06 09:10:58
@sprenczl: Ferencet nem imádtam. Viktort sem imádom. Az a baj, hogy a lopás bele van kódolva a rendszerbe. Azt még mindig nem tudom, hogy miért ne lopna valaki, ha van rá lehetősége?
trurl (törölt) 2011.02.06 09:18:14
@csacsa10: Azt nem tudom, hogy Orbánék mit fognak tenni a gazdasággal. Nem is tudhatom, hiszen nem értek hozzá. Azt viszont nem értem, hogy miért ajánlották fel a "választás szabadságát", ha utána rugdossák a "rosszul" választókat.
Hosszas hallgatás és érzékelhető elbizonytalanodás után ismét erős életjelet adott a Jobbik: Vona Gábor a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Lakon mondott beszédében ígértet tett arra, hogy február 14-én, a parlament tavaszi ülésszakának első napján gárdamellényben fogja Pintér…..
trurl (törölt) 2011.02.05 09:22:29
Százezer bizony, ennyi maradt. Hárommillió pénztártagból ez nagyon kevés, az országnak pedig egy árva százaléka.   Egyiptom egy százaléka nyolcszázezer ember. Kedden körülbelül ennyi vette a fáradságot és felháborodást, hogy utcára menjen Mubarak ellen. Nyilván eszemben…..
trurl (törölt) 2011.02.02 17:14:56
@kolbászoszsömle: Ő csak kihasználja a lehetőséget.
Megélhetési állampolgár.
trurl (törölt) 2011.02.02 17:15:38
@kolbászoszsömle: Ő csak kihasználja a lehetőséget.
Megélhetési állampolgár.
trurl (törölt) 2011.02.02 17:19:04
@Makkasz: Természetesen nincs kétségem a magyarságod tekintetében.
Miközben idehaza Selmeczi Gabriella kirobbanó örömmel jelenti be a „nyugdíjvédelmi program sikerét”, s abban az értelemben feltétlenül igaza is van, hogy a kormány – meglepetésre - a magánpénztári rendszer elleni támadás során csak apróbb sérüléseket…..
Selmeczi Gabriella, nyugdíjvédelmi megbízott megtartotta a diadalmas sajtótájékoztatóját, valószínűleg napok óta erre készült. Minden mondata csodálatos: "Óriási siker, hogy a nyugdíjvédelmi program keretében a magán-nyugdíjpénztári tagok 96,8 százaléka választotta…..
 A magyar néplélek hajlamos borúlátóbban tekinteni saját helyzetére, mint amit a valóság egyébként megkövetelne. Erre a tényre az írástudók zöme is rátesz egy lapáttal, amikor folyamatosan farkast kiált az Orbán-kormány tevékenysége kapcsán. Pedig józanul megvizsgálva…..
Miközben Strasbourgban a miniszterelnök magyarázta a bizonyítványát a médiatörvénnyel kapcsolatban, Kövér László házelnök egyértelművé tette a Fidesz szándékát: a kormányzó pártkonglomerátum a következő választások kedvező eredményét a határon túli magyarok…..
trurl (törölt) 2011.01.20 15:02:21
Aki eddig azt hitte, hogy a 10 perces gitárszólók, vagy a véget nem érő dobszolók a legnagyobb öncélú megoldások a színpadon, az nézze meg az alábbi videót, melyen Mike Patton és csapata prezentálja a feleslegesség csimborasszóját. Fantomas, avagy kép- és hangjáték, 2:08-tól…..
trurl (törölt) 2011.01.09 22:55:27
@Rhythmeen: dettó
A jobboldal az MSZP kormányzását gyakran illette „diktatórikus” illetve „diktatúra” jelzővel. Szerencsére azonban, 2010 tavaszán kétharmaddal győzött a demokrácia… de hogy annak milyen kritériumai vannak, hívjuk segítségül a Fidesz illetékes…..
w Elnöki pornó 2011.01.03 06:45:00
A köztársasági elnöknek, komolyabb jogosítványok híján, egy feladata van tulajdonképpen: hogy legyen rendes ember. Tudjon viselkedni, látsszon tisztességesnek, és ha van is pártkötődése, legalább úriemberségből ne mutogassa úton-útfélen.   Igazán nem kérnek tőle sokat.…..
    Tényleg elképesztő, mit meg nem engednek maguknak a magyar rádiók! A fenti címet a Tankcsapda Agyarország című dalából kölcsönöztem, jól leírja, hogy fiataljaink micsoda fertőt kénytelenek hallgatni nap mint nap. A Tilos elleni NMHH-fellépés csak az első lépése…..
w Kompország vitorlát bont 2010.12.28 06:38:00
Néhány nap múlva már jól teszi, aki sosemvolt országok beteg, korrupt és ostoba kormányáról értekezik, ha véleményt akar nyilvánítani. Hiába a vigasztalás, miszerint nem is biztos, hogy olyan durva lesz, mint amilyen lehetne. Senki sem szeretné, ha rajta bizonyítanák be, hogy de,…..
trurl (törölt) 2010.12.28 17:44:27
@Numerikus Katalízis:Miért kell mindig rosszra gondolni?
A kép a Magyarság fennmaradásának jelképét szemléléő, áhitatba esett anna MÁRIA, amint félrenyeli a joghurtot.
Mi ez? Válasz a kép alatt!     Tibi csokimikulás lemeztelenítve.      ..
Kivételesen semmit sem írok. Csak idézek. Egy méltatlanul elfelejtett részletet egy fontos parlamenti vitából. 2010. szeptember 13-án, az őszi ülésszak első napján a kormányfő „alkotmányos szokásainknak megfelelően” szót kért, hogy “tájékoztassa a magyar…..