Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sasha

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bármerre indulunk is autóval, motorral, vagy akár gyalogosként, előbb-utóbb szinte biztosan furcsa, megmagyarázhatatlan forgalmi helyzetre bukkanunk. A Kresz Klub videójában - amelyet Pető Attila KRESZ-oktató készített – a világ talán leghülyébb közlekedési lámpáját…..
A Praxis blogon rengeteg levelet kapunk a hálapénzzel kapcsolatban. Sokan úgy tartják, csak abban az esetben részesülhetnek minőségi ellátásban, ha ezért külön fizetnek, így eleve bekalkulálják a paraszolvenciát is a gyógyulásba. De vajon tényleg ennyit számít a boríték?…..
Sasha 2015.03.30 19:50:30
@phaszfej:
Te barom...
Tavaj majdnem 1/2 millió tb-t fizettem és egyszer nem jártam kórház közelében. Akkor mire a hálapénz?
Ez egy munkahely, ahol fizetés van...
  Az apró, közepesen ronda részletekből elég csúf sztori kerekedik. Vajon válaszol valamit a panaszosnak az Agip? És nekünk? Kedves Homár! Az alábbi levelet jutattam el az Agip/EniHungária részére a hétvégén náluk tapasztalt sunyi módszerrel kapcsolatban. A fotót az…..
Egy kedves barátommal beszélgettem a minap, és előjött nagyon sok téma, többek között a zsidók is. Meg aztán a Holokauszt is. Azt mondta a barátom, amit már nagyon sok féle embertől hallottam korábban (volt, hogy én magam is hasonlóan gondoltam), hogy már kb a csapból is a…..
Sasha 2014.07.08 11:46:03
A smart city kezdeményezések egyik fontos eleme, hogy a város lakói ne csak a kormányzattól várják az élhetőbb környezet megvalósítását, hanem maguk is részt vegyenek benne. Még egy hétig lehet beküldeni projekt ötleteket a Smart City Lab Budapest: A város működése című…..
A legfrissebb utasleteperős videofelvétel kapcsán naiv ügyfél azt állítja, hogy az ellenőrök megakadályozták, hogy jegyet lyukasszon a buszon. A Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság szerint viszont az utas próbált bliccelni, bár volt jegye, ezért volt szükség, hogy…..
Kérdéseim nem a munkahelyi-, hanem a munkahelykeresési terrorhoz tartoznak. Lehet, hogy csak költőiek, de hátha kapok rájuk választ.   Azt tapasztalom a környezetemben, hogy - míg itthon egy diplomás, nyelveket beszélő ember 200-400 elküldött CV és 1-2 év felett is simán…..
Tékozló Homár A Tigáz válaszol 2012.12.21 12:22:23
Múlt heti, 3 hónapja lavórból mosakodó ügyfél panaszára reagált a Tigáz: ..
Liszt zenéjét akarva-akaratlan mindenki ismeri, aki a huszadik században – vagy azután – született. De vajon lehet-e toplistát összeállítani egy ilyen gigantikus életműből? Megpróbáltuk, kiderül, sikerült-e.Az idő ez esetben nekünk dolgozott: 2011-ben már csak azon…..
Az energia-visszanyerő rendszer használatát is megvitatják a Forma-1-es csapatfőnökök a Maláj GP-n.A KERS a szabályok szerint idén megengedett, de az istállók megállapodtak, 2010-ben nem teszik a kocsikba, mert túl drága lenne fejleszteni. Jövőre viszont visszajöhet, hogy könnyebb…..
1874 kilométeren tervezi megszüntetni a vasúti közlekedést a decemberben esedékes menetrendváltáskor az Antali Károly közlekedési kormánybiztos vezette csapat. A mellékvonalak nagyobbik felén állnának le a vonatok. Olyan városok maradnának teljesen vasút nélkül, mint Baja,…..
Fura, de eddig nem halmozták el a Homárt jófajta társasházi backdoor-üzenetekkel, így Gábor a területi nyertes a gondnok ultimátumával. A közös költség nemfizetése tipikusan olyan stresszforrás, amit levelezőlistán anyázás hiján (pedig ha tudnák...) a következő…..