Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stealerassassin

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
stealerassassin 2011.02.16 21:57:05
Sikeresen átsiklottam a tegnapi bejegyzésnél a harmadik játékon, amelyet Ben készített el. A sorozat körüli feladatokat kell teljesíteni, én bevallom a második pályánál elakadtam. De ti csináljátok jobban, itt letölthetitek..
A Playpark nevű újság megkeresett, hogy aktuális kiadványuk promójáért felajánlanak 3 példányt és én ebben nem láttam semmi kivetnivalót, hiszen ti fogjátok megkapni őket. A következő 7 napon belül 3 videót fogok megjelentetni, ahol egy NAGYON RÖVID részlet…..
stealerassassin 2011.01.10 20:32:29
Ütöttük eleget Bear Grylls pszeudo-túlélőműsorát a blogon, de most minden cink nélkül szeretnénk innen is gratulálni hozzá, mert egy portlandi kölyök neki, illetve műsorának köszönhetően úszott meg egy meredek kalandot.A 14 éves Jake Denham az Oregon állambeli Bachelor-hegyen…..
stealerassassin 2011.01.04 16:53:10
@idiotapocs: Szerintem pedig igaza van. Nyugottan lehet vízpótlásra használni a havat, Bear Grylls is ugyan ezt tette, de a cikk nem tett említést arra, hogy(a hidegen kívül, hogyan élte túl az estét.
Írásos cikk helyett inkább készítettem egy hülye videót. Ha minden igaz a játék má több mint 10 éves, de nem emiatt maradt ki. Nem volt igazán alkalmas bemutatásra és nem is volt annyira rossz.Most felirattal (youtube videó) ..