Regisztráció Blogot indítok
Adatok
online

73 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karácsony Micimackóéknál ..
Kőkemény év elé néznek a devizahitelesek - Óriási a bizonytalanságSzáguldanak a hitelterhek, aki frankban adósodott el, készüljön fel a legrosszabbra. Néhány hónapja még öt-hat százalék körül álltak a kamatok, most ennek a dupláját is elkérik a bankok.Kőkemény év elé…..
 A nemzetközi válság okairól, a magyarországi különleges helyzetről, és a lehetséges megoldásokról tartottak előadást a szakemberek a Corvinus Egyetemen tartott kerekasztal-beszélgetésen. Itt kiderült például, hogy a gazdasági válság Farkas István, a PSZÁF Felügyeleti…..
Akár már ezen a héten is igénybe vehetik az adósok a kormány devizahiteleseknek szánt mentőövét, amely átmenetileg könnyebbséget jelenthet. Ám még ha komoly gondot is okoz az árfolyam-ingadozásból adódó magasabb törlesztőrészlet fizetése, akkor is a mentőcsomag legyen az…..
A rövid lejáratú forinthitelek három százalékponttal emelkednek, de a hosszabb lejáratú követelések teljesítése is többe kerül majd. A jegybank adatai alapján a lakosság körében jóval nagyobb a devizahitelezés aránya, de a forinthitelek állománya sem…..
Elsősorban a hosszú távú források köre szűkül, így inkább rövid lejáratú, s azon belül is forintalapú hiteleket, áruhitelt, személyi kölcsönt próbálnak majd eladni a bankok a lakosságnak, e téren még erősödhet is a verseny – nyilatkozta a Figyelő szerdán megjelenő…..
A GIRO Zrt. és a tulajdonában lévő BISZ Központi Hitelinformációs Zrt. (BISZ) önkéntes alapon, Credit Reference (CR) néven létrehozza a teljes listás lakossági hitelinformációs rendszert. A BISZ működteti a Központi Hitelinformációs Rendszert (KHR) is. A Magyar Bankszövetség a…..
Aki bízik abban, hogy a világgazdaság egy-két év múlva is működőképes lesz, annak kitűnő lehetőséget teremtenek a jelenlegi árszintek – s nemcsak a a részvénypiacokon. A Figyelő összeállításában egy tucatnyi tippet nyújt azoknak, akik vételre kívánják kihasználni a…..
 Korlátozza a devizaalapú hitelek befogadását a Raiffeisen, a K&H pedig már nem ad 5 százalék önerővel ilyen lakáshitelt. Az Unicredit és a Raiffeisen azt javasolja a devizahitelt felvett ügyfeleinek, hogy váltsák forintra a kölcsönt. Az OTP a passzív KHR-listásokat zárta…..
Most még jobban figyeljünk bankszámlaadatainkra, hivja fel a figyelmet az mfor.hu cikke. Ne reagáljunk az olyan emailekre vagy felugró ablakokon elhelyezett üzenetekre, amelyek számlaadatok megadására szólítanak fel, még akkor sem, ha ezek látszólag a banktól érkeznek.   …..
 Jelentősen erősödött a magyar deviza. Az euró árfolyama pénteken még 272 forinton is járt, éjszaka azonban már 256,50 forintra változott a jegyzés.Az állampapírpiac csütörtöki kiszáradásával összefüggésben jelentősen gyengült a forint. Péntek reggel már 272 forinton…..
Soros temeti AmerikátA jelzálog alapú amerikai hitelezési rendszer bedőlt, teljes átszervezésre van szükség, a példa a dán modell lehet - állapította meg Soros György.A jelzálog alapú amerikai hitelezési rendszer bedőlt, teljes átszervezésre van szükség, a példa a dán modell…..
Boldog, Boldog, Boldog Születésnapot! Kívánjuk, hogy legyen még sok ilyen szép napod! ..
 1. Fontos, hogy a magányos hölgyek ne üljenek otthon, járjanak társaságba, hiszen az elengedhetetlen az ismerkedéshez. Nem szabad arra várni, hogy a herceg egyszer csak becsönget hozzánk fehér lovon. Új kapcsolataink csak úgy lehetnek, ha azért mi is teszünk valamit. Így igaz,…..
The Lion King - Hakuna Matata Semmi vész! ..
Baby, baby Videó - Balu kapitány 2008.06.05 18:39:00
Balu kapitány kalandjai ..
Lion king - Circle of the life Az élet körforgása ..
Baby, baby Gyereknapi Majális 2008.05.30 08:45:00
Gyerekeké a sziget május 31-június 06-án Sok-sok színes, vidám  programmal várják az szervezők  a piciket, kicsiket, minden gyereket. Részletek itt: Gyereksziget Pl. Ismét kitárja kapuit a Rama Sütigyár, ahol a gyerekek színes muffin-és mézeskalács házikók…..
Magas hegyek mögött, hol a tenger, hupikék......   ..
Volt egy török mehemed...... ..
Can you feel the love tonight... ..
Hohohohóó, a nagy ho ho ho horgász.....hallgassátok... ..
Paff a bűvös sárkány senkitől sem fél.... ..
Szinetár Dóra - Bereczki Zoltán - Az élet az úr ..
Mert egyszer volt, hol nem volt, egy icipici házikó..... ..