Regisztráció Blogot indítok
Adatok
georgedragon

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A székesfehérvári Megváltó (ismertebb nevén: Szedreskerti) temetőről keveset tudni - a legtöbben nem is sejtik, milyen érdekességek, síremlék-különlegességek találhatók e sírkertben. Az utóbbi időben többször is ellátogattam e helyre, talán felfedi előttem minden titkát, és úgy néz ki, nekem…..
El kell mennie az országból, mert nagyon sok dolga lesz a közeljövőben. Kitalált valamit, amiről szólni fog a világ. Jézus színész volt. Nem ő halt meg. Hanem egy kisfiú. Egy tízéves. A kereszthalál csak egy színjáték volt. Kora Stohl Andrása alakította Jézust. És így tovább. Hujbernek…..
georgedragon 2017.03.13 19:01:32
A legtöbb emberben a földrajzból csupán a városok, folyók és hegycsúcsok helyének vaktérképen történő meghatározása ragadt meg. Azonban van egy jó hírünk! A földrajz ennél sokkal, izgalmasabb témákkal is foglalkozik. Hogy ezt bebizonyítsam egy rendhagyó cikk keretein belül…..
georgedragon 2016.10.05 20:08:10
@Emmanuel Goldstein: Elég tuskó vagy, gondolom ezért is nehéz volt megérteni... gyanítom a 20. oldalig el is jutottál..

METRO 2033 -2034 -2035 korunk legjobb könyvei.. mély társadalomkritika... nem csak Sci-fi..
Egyetlen rövid kérdés nevetségessé tette a mesterinek hitt orbáni tervet...
georgedragon 2016.08.22 14:57:42
@ZBR: Meglesz az.. főleg hogy a szavazódroidokat aktiválták... a kistestvérpárt-Jobbik is elmegy..

Szavazhatnak a külföldiek.. a külföldön dolgozók meg nem..

Aki értelmes meg otthon marad.. tét nélküli értelmetlen pénzkidobás ez...

Végül nem utolsó sorban, már a Kubatov listák óta a szavazókörökben sem bízok... ahol nincs delegált ellenőrzés, ott tuti csalnak is..

Ez olyan mint a visszaküldött KONZULTÁCIÓS LEVÉL kiértékelés.. kíváncsi lennék hányban volt ürülék, vagy felháborodott beszólás ?! Senki sem tudja, mert ezeket úgy értékelik ki, hogy meg van írva a propaganda szöveg.. a levelek meg bontatlanul mennek a tűzbe..
2014 karácsonya még nem teljesen a drónokról szólt, bár már megjelentek nagyobb áruházláncok és online elektronikai webáruházak portáljain is a multirotoros gépek, gyakran brutális árakon (3-400%-os haszon kulccsal). Sok tanácstalan vásárlónak segítettünk, egy több részes…..
georgedragon 2016.04.14 20:58:42
@UdjanMineck: Nem is értem akkor hogy tévedtél erre a blogra.. kapát kerestél vagy kaszát ? XD
Majdnem a teljes magyar sajtót végigjárta az a kiszivárgott infó, miszerint A Mokkából a Tényekhez pakolnák át Demcsák Zsuzsát, aki Gönczi Gábor társaként vezetné a TV2 hírműsorát. Valami viszont nem stimmelt az infóval, utánamentünk, és több forrás is megerősítette, hogy Demcsák nem lesz a Tények…..
georgedragon 2016.04.07 10:17:41
@chagaal: Sajnos kihasználják, hogy a választók sem tudnak majd komoly előrelépést tenni, mivel az ellenzék marakodik.. több indulónál pedig széthullik a leváltó erő.. A Jobbik pedig nevető harmadikként szintén ezt a feladatot hivatott ellátni, mivel ők a FIDESZ által létrehozott fantom-párt, ami összegyűjti a csalódott jobboldaliak és a szélsőségesek szavazatait.. ezzel is gyengítve az ellenzéket. Igaz kicsit a FIDESZ fejére nőtt a Jobbik, de ne felejtsük el honnan jöttek és kik a vezetői.. Polgári körös Zazrivecz (Vóna) Gábor.. Baló György felesége.. :-P
Épeszü emberek látják hogy ami itt megy nem az nem jó, oktatás,egészségügy,tévé-médiák.. boltzár, trafikmutyi,földmutyi, nyugdíjvagyon elherdálása, stadionépítések, Mészáros Lőrincek, Habony Árpádok hazája lettünk, ahol a L. Simon borászata nem is L . Simoné.. pofátlanul a képünk hazudnak és röhögnek és mi tűrjük ?! 4éves gyerekekre budai villákat iratnak, de mi számoljuk el fillérre mindennel.. Adócsaló offshore banditákkal üzletelnek, FBI által körözött arabnak adnak el ingatlanokat.. míg a migráns-veszéllyel riogatnak... De a 80-84éves néniket letartóztatják, mert sütit, virágot árul az aluljáróban a megélhetésért?! Nem tudom ki látta anno a MENEKÜLŐ EMBER c. filmet ( The Running Man - Stephen King) ??? - "Amíg nézik az emberek a tévét, addig legalább nem tüntetnek.." -nagy igazság
Kilenc éves voltam, amikor egy nyár végi délelőttön a Városgazdálkodási Vállalat ebédlőjében ki kellett kerülnöm egy asztalt, amelyet vagy tíz bácsi állt körül, és amelyen egy VEF táskarádió állt. A bácsik rezzenéstelen arccal álltak, miközben a készülékből valami artikulálatlan üvöltésféle…..
georgedragon 2016.02.17 19:39:39
Nem akartam személyeskedni, csak olyan emberekbe rúgunk bele naponta, akik ÉRTÜNK dolgoznak, aki a médiában van és éppen az úton lévőket, vagy munkában megkeseredett embereket próbálják felvidítani, azoknak sem könnyű..
Amikor ott ülsz egy mikrofon mögött, és beszélget valamiről valakivel, gyakran elfelejted hogy ez nem egy egyszerű beszélgetés, ez realtime még hallgatja 2-3 millió ember..
Persze egy előre felvett anyagnál sokkal egyszerűbb kivágni kisípolni valamit, de ez élő adás varázsa.
Megeshet, hogy valami nem úgy kerül adásba, vagy másképp hat emberekre, mint ahogy azt szánták. Sok múlik azon, hogy hol és ki hallgatja azt. Lehetsz te mélyponton, lehetek én sértődött és kilátástalan helyzetbe amikor ez már csak az utolsó csepp, egy reggeli rohanás, kapkodás és ingerült városi autózás közben, amikor éppen mindenki szabálytalankodik előz, fékezget, villog, ködlámpával megy előttem és még a kerékpáros is előttem cikázik, mikor van saját sávja - na akkor én is utálom ha még a rádió is bőszít.
De van mikor épp ezeken csak nevetek, továbblépek, mert olyan a kedvem.
Amikor pedig egy arc a rádióban véletlenül vagy épp készakarva sértő vagy lekezelő, nem tudhatjuk neki milyen volt a reggeli rohanás..
Másrészt én reggel pont azt az értelmetlen semmiségről dumát szeretem, ami nem álmosít.
Ha nekem épp verset elemezne vagy a tegnapi színházi darabot mesélné valaki, eltekernék onnan, MERT AKKOR ÉS OTT PONT NEM AZ ÉRDEKEL.
Viszont másnap este, pont bemegyek a Puskin Moziba, mert a kedvenc orosz íróm beszél a METRO 2035-ről, MERT AKKOR OTT OLYAN TÉMÁRA VAGYOK VEVŐ..

Ne várjuk a bohóctól hogy komoly legyen, és nem várjuk a drámától hogy vicces legyen..
Végre közeleg március eleje, nem kell tovább tűkön ülniük, rövidesen megtudjuk, mi lett a 2015. Év Autója, 2-án, a Genfi Autószalon előtti este mindannyian tudni fogjuk. Én mindenesetre még nem is sejtem, melyikre szavazok, ahhoz ülök majd egy napot, táblázatokat készítek,…..
Belsőség Trükkös hólánc 2015.01.19 16:59:05
Azt mondják, egy újszülöttnek minden vicc új. Én a tejfogaimat is rég elhullajtottam, de úgy tűnik, a hólánc-iparban nem nehéz nekem újat mutatni. Stump Bandi csak hümmögött, mikor extázisban mutattam neki az alábbi videót, mert ő már látott hasonlót, ráadásul legalább hat…..
Csak kérni kellett, máris tele a levelező listánk hazai autós közlekedési videókkal. Ez itt már az olvasói dashcam-termésből való. Róbert rögzítette, aki egy decemberi estén nézte meg közelről, milyen egy rajtakapott buszsofőr reakciója. December közepe táján a Verseny…..
georgedragon 2015.01.08 20:24:06
@Robika245: Szerintem sokan visszaélnek azzal hogy erősebb járművet vezetnek v. a másik jobban félti a saját autóját !

Amúgy itt sokan sírnak a fordulásról, nehézkes kanyarról.. ezekkel a Volvo, Mercedes-Citaro, Van Hool buszokkal nincs semmi baj..
Amúgy a lakóhelyemen van egy Ikarus busz BM szállító - ami az új körforgalomba mindennap 2x áthalad és 2x tolat-korrigál, mert egyszerűen szerencsétlen !

Egyébként megnézném a buszos arcát, ha befordul és nem egy Daewoo Matiz jön, hanem egy 16literes csőrös kamion, vagy egy Kato berger daru
georgedragon 2015.01.08 20:31:40
@gergo76: Miért mindig az autós figyeljen hogy ne legyen baj ????
Miért nem néz körül a gyalogos buszmegállónál, zebra mellett átrohangálva.. kocsik közt FORGALOMBAN sétálva..
Miért Mi vigyázzunk a szerencsétlen biciklisre, mert nincs 200Ft-ja egy villogóra, vagy mert hullarészeg, vagy mert a forgalommal szemben teker, mert úgyis befordul 200m után Miért én vigyázzak, mikor a gyagya bringás az úton szlalomozik, mikor 2m széles kerékpár útja van.. az úttesten meg tiltó táblák... Gyorsforgalmi úton a a középső v. legbelső sávban cikázó kismotorra ? Gyalogosra aki eléd ugrik, mert zebra van... igaz mögötted épp 2km-re nincs több autó, de téged hirtelen fékezésre kényszerít... jaaa kerékpáros a zebrán... a halálom
Közeledünk az X-Faktor végéhez ezt leginkább onnan tudhatja az, aki idén egy adást sem nézett még meg, hogy Istenes Bence most már alapjáraton is üvölt, amikor pedig nagyon lelkesnek kell lennie, akkor úgy racsít, hogy lejjebb kell venni a tévé hangját, mert a szomszéd még azt…..
Nagyon régen nem láttam Frizbit, Hajdú Péter műsorát ugyanis önszántamból nem vagyok hajlandó végignézni, az Index meg van annyira jó fej, hogy nem kötelez rá. A Pataky Attilával ezen a héten készült beszélgetés láttán azonban meginogtam, lehet volna értelme nézni ezt a…..
georgedragon 2014.12.05 20:59:50
@lófüle elemér: Dehogy... csak apjukkal egy ideggyógyászhoz járnak..

Csak Pataki idegeneket lát.. Viktor meg rezsicsökkenést és jólétet.. magyar focit.. :-P
Táborhétvége volt az X-Faktorban, az az a kör, ahol leszűkítik a jelentkezők körét kezelhető mennyiségűre (értsd: 24 olyan versenyzőre/együttesre, akikhez már lehet arcot társítani, akikre emlékszik a néző), és akikből majd a jövő hétvégi két mentorházban kialakul a 12…..
georgedragon 2014.10.06 18:35:34
@Yobbágy Fery: Ez atom.. néha meg a Metro 2033-at is tolják.. jó hogy más is hallja XD
Harminc percben az Olasz Nagydíj, csak onboard-kamerákból. Élménynek sem utolsó, a hőkamerás felvételek pedig kifejezetten tanulságosak. Akárhogyan is van, tudnak ezek a srácok piszkosul. Elképesztő reflexek és fizikai kondi kell ezekhez a mai autókhoz. És egy-két pillanatra azért…..
Tegnap is sejtettük, hogy az MTVA sajtósai a seggükből húzták ki azt az indoklást, hogy Bajor Imréről azért nem emlékeztek meg az M1 esti Híradójában, mert nem volt Kossuth-díja, náluk pedig az a vízválasztó az ilyen témákban, de most van négy bizonyítékunk is. Ilyenkor…..
georgedragon 2014.08.09 19:37:09
Szégyen hogy mennyi neonáci idecsődült, védik a nyomorult királyi "köz"tévét..

Én nem azért kedveltem a Bajort, mert SZDSZ színeiben beszélt és élt.. hanem mert jó színész és jó humorista volt..

Nem azért mert viccelődött a mindenkori politikusokon.. tette ezt az RTL-nél a Heti hetesben.. nem ezért. Hanem a jó alakításaiért.

Ha a megkérdik, ki az egyik legkarakteresebb szinkronhang, az mondom Dörner György és Reviczky Gábor, persze mondhatnám hogy a neonáci meg a Fidesz seggnyaló.. DE NEM TESZEM ! Mert az elveivel nem értek egyet, attól még a munkásságát szerethetem, tisztelhetem.

Sthol Buci balhéi rettenetesek és nem példamutatóak (pia,drog,baleset..) de ettől ő kiváló színész.

Azokat utálom akik a médiát használva ezeket az embereket mocskolják, legyen élő, legyen elhunyt művész..

Azért nem tart sehol ez az ország, mert állandó széthúzást generálnak a politikusok. Ha nem mocskolódnánk, hanem felismernénk, megismernénk mások értékeit, többre vihetné az ország. De a magyar, ha szomszédnak jobban megy feljelenti, irigyli, ahelyett hogy tenne érte hogy ő is előrelépjen, de neem dögöljön meg szomszéd tehene is.. Akinek meg jobban megy attól vegyék inkább el, mert komcsi,zsidó,3/3as.. mindegy, csak gyűlölni lehessen.

Mint a neonácik, egyik mondatával tagadja a holokausztot, a másikkal már toborozza az új táborvezetőket, mészárosokat. "Nem volt holokamu, de össze kéne szedni őket.." -mondják. És persze ezek a hangok egyre hangosabbak.. persze a kormány meg kussol, mert amíg balhé van senki se figyel arra hogy milliárdokért épülnek stadionok, milliárdokat adnak Erdélynek, míg az egészségügy haldoklik a M3 Metró pedig 3-4éve életveszélyes , mert repedezik a sínpálya
Bert Siegelről három dolgot lehet és érdemes tudni: 1. Szeret és tud panorámafotózni 2. Van egy DeLoreanje. 3. Rengeteget DeLoreanezeik és panorámafotóz. Javarészt Drezdában, de néha a környéken is. Persze a fent linkelt lapjáról más is kiderül, de az minket most nem…..
georgedragon 2014.08.06 12:50:19
@georgedragon: DELOREAN ..
mellépötyögésnél, lehetne egy hsz. szerkesztése gomb.. THX
A Kisautó blog egyik cikkében a minap egy japán zsákbamacskáról írtunk – csak a doboz kibontása után derült ki, hogy milyen autó-motorkerékpár kombó van benne. Két legendás járművet sikerült kifognia a szerzőnek, ezekkel kapcsolatosak a kérdéseink is. Az kapja a nyereményt,…..
Belsőség Hazavágtam az autómat 2013.12.14 06:48:39
Még a jogosítvány kézhez kapása előtt, 2008-ban vettünk egy új SX4-et. Tudom, rohadjak meg. Édesanyámmal ketten élünk, ő már nem vezet (azért vagyunk még életben), két hozzá nem értő nő pedig gyilkos kombináció egy autónak. De nagy volt az öröm, csak sajnos nem tartott…..
georgedragon 2013.12.14 14:43:43
@Szabványok: Szerintem a CASCO se ért kutyagumit se.. kifizeted még 1 autó árát, ha gond van meg leráz a biztosító.

Ha külföldre megyek szoktam kötni, meg az első autómon volt fél évig..11-12éve.. mert akkor vettem egy Corollát.. de egy váltózár többet ér egy minőségi riasztóval.

Aki pedig hitelre vesz kocsit.. pl SX4, Swift, Ignis.. akkor nem kerül a nevére a kocsi.. és kötelező a casco !!!

Szóval a cikk is sántít erősen..

Másrészt, jót nevetünk a laikus 18éves csajon, hogy széthullik és lepukkan a kocsija.. hogy nincs fékje.. DE GONDOLTATOK ARRA, hogyha jön a zebra és a gyereked sétál arra ahol Ő és a hasonszőrű társai autóznak ész nélkül - fék nélkül ?! De az meg kell nézni hogy 180-at megy-e a gép, főleg közel 20éves vadidegen autónál..

Szerintem szánalmas.. és nem mert nincs pénze újra, hanem mert FELELŐTLEN !! Aki pedig teret ad ennek a weben, az is !!

miért nem írjátok ki rögtön: Szex gumi nélkül bárkivel bárhol, pia,drog,füves cigi.. tépjünk be és drifteljünk az óvoda, iskola környékén.

Sajnálom ez most kikívánkozott.
Több mint 60 millió forintot költött az MTVA Usztics Mátyás új tévésorozatának első két részére - írja az átlátszó.hu az ORFK-tól megkapott támogatási szerződésre hivatkozva. Ahogy a cc megírta, a Végzős kezdők című sorozat szellemi atyja rendezőként,…..