Regisztráció Blogot indítok
Adatok
de1

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nagyon népszerű zseléstoll típusról lesz ma szó, az uni-ball Signo 207-ről. Az uni-ball a Mitsubishi Pencil nevű japán cég márkaneve, amely cég számtalan fajta népszerű tollat gyárt. Érdekes, hogy a Wikipedia szerint semmi köze a Mitsubishi cégcsoporthoz, de ettől…..
nem megsértődni kell, hanem elmenni a jó büdös francba, és örülni, hogy nem lógnak egy lámpavason Bayer Zsolt, 2001. november 9. …ezek a rohadt gyilkos gazemberek, ezek a mocsadék utolsó állatok most megpróbálják átretusálni 56-ot egy ilyen szocialista…..
Barangolások a múltban. Képek az internet rejtett zugaiból. Merre járunk? Tippeket a kommentekbe kérünk, megfejtés majd ugyanott.....
de1 2013.09.29 10:12:22
Az idén lejár Szabó Máté ombudsman megbízatása, Áder János pedig már meg is nevezte, kit tart a legalkalmasabbnak az alapvető jogok védelmére a következő években. A köztársasági elnök, miután egyeztetett a frakcióvezetőkkel, konszenzusos jelöltként Székely Lászlót…..
A Heti Válasz mai számát ezzel a borítóval sikerült megjelentetni. A vonatkozó cikk a neten csak kivonatolva olvasható. Az európai értelemben vett polgári liberális lap szerint azzal veszélyeztetik a melegjogok a heterók mindennapi boldogságát, hogy néhány országban már tilos…..
Általában vannak bizonyos sztereotípiák az emberekben a közösségükről vagy nemzetükről, aztán eléggé meglepődnek, ha egy kutatás teljesen más eredményt hoz ki. A magyar társadalom magáról alkotott képmása alapján mi a nyugati kultúrához közel állónak gondoljuk magunkat,…..
de1 2013.06.12 23:58:41
Barangolások a múltban. Képek az internet rejtett zugaiból. Ehhh, megint egy pár személyes emlék... persze jónéhány évtizeddel a fotó utáni korszakból. Erről a képről (még) nagyon hiányzik valami. Merre járunk? Tippeket a kommentekbe kérünk, megfejtés majd ugyanott.....
Barangolások a múltban. Képek az internet rejtett zugaiból. Merre járunk? Tippeket a kommentekbe kérünk, megfejtés majd ugyanott.....
de1 2013.02.24 10:41:01
Mondják, Jókai Anna ifjú korában jó költő volt. Hát, most nem az... Valahányszor a való életből próbál párhuzamokat keresni erőltetetten kimódolt égi konstrukcióihoz (amiknek része egyebek közt egy, az egyistenhitet tagadó kereszténység), mindig kiderül, hogy erről a…..
de1 2013.02.08 21:47:28
@mórka: Ha nem utálnám a szmájlikat, idetennék legalább kettőt.
Mit lehet mondani egy olyan előadásról, amely korabeli jegyzőkönyvek és levelek felolvasásából, felmondásából, eljátszásából áll? Egy olyan darabról, amely 1974 és 1982 között keletkezett, levéltári és szigorúan bizalmas dokumentumokra épül?Hogy nem túl érdekes. Az…..
de1 2013.01.07 13:18:26
@zsazsu4:

köszönöm a válaszodat és persze főleg a javításokat - így már tényleg egészen más, csak néhány apró, szóra sem érdemes hiba maradt.
A lényeges dolgok (elsősorban a tegnap még az érthetetlenségig konfúz Ascher Café-s mondat) mind jók most már, akárcsak az egész cikk.
Kösz még egyszer.
Orbán Viktor miniszterelnök, „elismerve és méltányolva Szász Jenő Erdélyben eddig kifejtett tevékenységét”, felkérte a Magyar Polgári Párt elnökét a Nemzetstratégiai Intézet megalapítására és vezetésére – szólnak a hírek. Azt is megtudtuk, hogy a találkozón…..
Lázár János, a nagyobb kormánypárt frakcióvezetője úgy döntött, hogy „a rendszerváltás első időszakának lezárását” kezdeményezi – az általa benyújtott T/1445 törvényjavaslat általános indoklása szerint. Ennek eszközéül a törvényhozó hatalom jogállami kontrollja, az Alkotmánybíróság korlátozását…..