Regisztráció Blogot indítok
Adatok
voltasam

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában kora reggelente járok futni a szigetre, nagyritkán egészen késő este a városban kocogok. Részben azért reggel, mert máskor egyszerűen nincs időm, meg azért mert munka után a nagy melegben inkább a sört kívánom, mint a kilométereket. Részben viszont azért késő este,…..
Aki már járt arra, maga is tapasztalhatta, hogy a Városmajor mentén futó Szilágyi Erzsébet fasori egy kilométeres gyalog- és kerékpárút hosszú évek óta mennyire lelakott és balesetveszélyes. Az útszakasz valamikori felfestése évek óta láthatatlan, több ponton pedig a…..
A bringázás nemre, korra, vallásra, nemzetiségre, politikai beállítottságra, szem és hajszínre, művészeti ízlésre, szexuális preferenciákra, étkezési szokásokra, satöbbire és a satöbbire való tekintet nélkül mindenkié. Legyen gyorsan vagy lassan tekerő, országútis,…..
Hungarian Cycle Chic Pink & black 2013.05.02 15:58:51
Nem tudjuk, kik ülnek a nagy fekete autókban, mert elbújtak, de biztos nem áll jobban nekik a közlekedési eszközük, mint amilyen összhangban a bringás lány van a fekete kerékpárjával. Ha tetszett a bejegyzés, nyomj egy lájkot és kövess minket a facebook-on!..
voltasam 2013.05.04 17:50:43
Hungarian Cycle Chic Miss Hollandia 2013.04.19 11:09:09
Egy pillanatkép a tegnap éjszakai Erzsébet téri bringás csúcsforgalomból. Eközben a kiskörúti brignaszámlálón újabb rekord dőlt meg. Hollandia közelebb van, mint gondolnánk! Reméljük szombaton nagyon sok ilyen szettel találkozunk az utolsó Critical Mass-en és utána az InStyle…..
Skidmark CMWC 2011-Hogy volt 2011.08.22 19:47:00
És akkor lássuk Bajnokunk, Levi szemszögéből, mi történt a Lengyel fővárosban! Kedd: Vonattal értem fel pestre, a busz indulása előtt 2 és fél órával. 9-ig a herce-hurcába mentem be és ekkor derült ki, hogy ők is kijönnek majd Varsóba árulni, de csak egy nappal jönnek…..
voltasam 2011.03.04 09:25:28
kerekparosklub.org/kerekpartarolashoz-muszaki-ajanlas
terjeszd :) kevesebb rossz tárolót