Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HLac (törölt)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei szezonban hódítanak az élénk színek, ezek közül is az év egyik fő divatszíne minden kétséget kizárólag a narancssárga. Az egy ideig parkolópályára tett és általában csak ősszel használt szín most újult erővel támadt fel és sorra hódítja meg a divatházakat,…..
HLac (törölt) 2011.07.11 15:51:35
Ki más is lenne a türkiz haj (és egyéb, ugyanilyen árnyalatú testszőrzet) leghíresebb képviselője, mint Lady Gaga? Ő az egyetlen, akinek még passzol is a stílusához a dolog.Nicki Minaj -az univerzum egyik legfurcsább műfogsorával ékeskedő énekesnő sem csinálja rosszul: az…..
Mikor ebben a szezonban is megérkezett a csinos, fehér borítékba csomagolt Burberry meghívó, már tudtam, mire számíthatok. Egyszerű bemutató helyett igazi élményre, Anna Wintourra, csodás ruhákra és zenére. Nem csalódtam, a show fantasztikus volt. Christopher Bailey  végre…..
HLac (törölt) 2011.03.03 19:16:12
Sienna Miller és Keira Knightley "köztudottan" jó barátnők, így együtt jelentek meg a napokban rendezett 2008-as Brit Független Filmesek Díjátadóján is. Sienna egy Louis Vuitton 2009-es tavasz/nyári kollekcióból származó kis feketét viselt, izgalmas kivágással a…..
HLac (törölt) 2010.11.28 19:49:05
A burzsujság egyik ismérve, hogy az embernek van pénze és ideje (főleg ez utóbbi) arra, hogy az utolsó részletig kitalálja magát. Felfedezi a stílusát, hogy mi áll neki jól, és a táskájától a napszemüvegén keresztül a kulcstartójáig minden stimmel rajta és passzol az…..
A Lufthansa 526 személyes Airbus A380-as repülőgépén 999 euróba, azaz kb. 290 ezer forintba került az Alpok feletti másfél órás sétarepülés, már ha első osztályon kívánta ezt valaki megtenni. Ostobán azt gondoltuk, hogy ezt csak egy vérbeli burzsuj perkálja ki, hogy elvigye a…..
Az úgy volt, hogy még a nyáron megittunk egy kávét Adammel, a Burberry kontinentális Európáért felelős marketingesével a Greshamben. Adamet, mint a luxusmárka képviselőjét nagyon érdekelték a magyar blogok, pontosabban a számára két legérdekesebb: az OurFashion és…..
HLac (törölt) 2010.11.04 14:27:04
@Bernie_Madoff:

egy blogbejegyzés a Burberry-ről már eleve kincset ér :D:D
HLac (törölt) 2010.11.04 14:30:19
@Bernie_Madoff:
erre ráadás, hogy a Burberryt érdekli a Burzsuj és hogy kaptatok meghívót! :
Tegyük fel, hogy szeretnél jól öltözött burzsuj lenni. Vagy akár csak jól öltözött, hétköznapi srác. Nincs melletted személyi stylist vagy divatbolond nő, aki öltöztessen. Ízlésed formálható, sőt, hiába mondod barátaid előtt, hogy gyanús, aki túl sokat foglalkozik a…..
HLac (törölt) 2010.10.29 15:03:18
@Bernie_Madoff: okéé :D