Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zopi

184 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor hajnalban álomtól ittasan kiálltam a teraszra, egy súlyos, aznapi kalóriadeficitem szempontjából meghatározó döntést kellett meghoznom. Mountain Bike, vagy SUP? Felmerült még az a kísértő lehetőség is, hogy sietve visszafekszem aludni. A tükörsima vízfelület hívogató látványa, valamint az a…..
Online fitnesz szakmai konferencia január 20-án szerdán 13-18-ig   Regisztráció, program itt   Fitneszipar BC. (Before Corona) 2019 márciusában, Japán utunk során, mikor Hanga lányomat kísértük modell munkájának színhelyére, csodálkozva, értetlenkedve néztem a maszkos embereket egész Ázsiában.…..
Szinte egyáltalán nem szólok hozzá ilyen megosztó témákhoz, mert azt gondolom, hogy a csend jobban elviszi a zaját az ilyen disszonáns kinyilatkoztatásoknak, mintha én is egy újabb pusztába kiáltott kiritkának, ítélkezésnek adnék hangot. Különben is teljesen polarizált érában élünk, miért pont a…..
SikereSEK, HiteleSEK (SEK= Savaria Egyetemi Központ) címmel rendeztek szakmai napot szombathelyi régi főiskolámon, ahol a testnevelés szakot (illetve az angol és művelődésszervező szakokat is) végeztem. Az időmben még Berzsenyi Dániel Tanárképző Főiskola volt az Alma Mater neve. Nyitó előadóként…..
1999-ben történt, hogy USA vízumért folyamodtam (akkor még igen nehezen lehetett hosszú sorbanállás és komoly kikérdezéses vizsgálat után átmenni a szűrőn, hol volt még az ESTA), amit óriási döbbenetemre nem akartak megadni, pedig biztosra mentem, hiszen nem először indultam a tengerentúlra. Váltig…..
Amikor 1993-ban Washington DC -ben belebolondultam az Ultimate Frizbi csapatjátékba, akkor még fogalmam nem volt arról, hogy ez a szenvedély életem részévé válik később. Magát a játékot egy évvel korábban láttam az Evanston-ban lévő North Western University campusában, (Chicagó külvárosa) amikor…..
FIBO 2019: European Fitness Forum – „Marketing and Sales in the Fitness Sector” FIBO Trade Show - 150 000 látogató FIBO Campus – 4 napos oktatási workshop program edzők részére FIBO Trend Award National Fitness Association Forum Accredited Training Provider Forum Találkozás és networking…..
Sárkányhajós edzőm, Szabó Miki javaslatára ázsiai utunk előtt felvettem a kapcsolatot a Japan Dragonboat Association-al, akik csakhamar összehoztak egy tokiói klub sportolójával, szervezőjével, Yuki-val. A sárkányhajózó kolléganő elképesztő nyitottsággal, kedvességgel…..
zopcsaklaci készítette ezt a képet...
2 napon keresztül 27 ország delegáltjaival beszéltük át az európai fitnesz szektor feljesztési lehetőségeit itt Varsóban a 9-ik International Standards Meetingen, (képek itt)  főként az edzőregiszterek és az oktatási sztenderdek mentén. Az én előadásom arról szólt, hogy milyen kritériumoknak kell…..
It is a great honour to announce that my company IWI Fitness School is the organizer of the first official Strength & Conditioning Course of the Hungarian Team Handball Federation. It’s been a long journey to estabilish and get accepted this profession in my country. Thanks for those IWI…..
A FIBO-t, a világ legnagyobb fitnesz, wellness, egészségfejlesztési kiállítását, konferenciáját, show-központját nem kell bemutatnom annak, aki évek óta a szakmában van. (Remélem) Negyedik éve vagyunk a FIBO nagykövetei, így lehetőségünk van arra, hogy ingyen belépőkkel és folyamatosan frissülő…..
zopcsaklaci készítette ezt a képet...
zopcsaklaci készítette ezt a képet...
A válasz tulajdonképpen rövid és meglepő: mert nem vagyunk annyira fejlettek, hogy ott legyünk. Ez a leegyszerűsített magyarázat azonban sok tényezőre vezethet vissza, ezen gondolkoztam el Brüsszelből haza felé repülve, miközben a Deloitte és EuropeActive 2018-as European Health & Fitness Market…..
zopcsaklaci készítette ezt a képet...
Fitness Trend Csend 2018.08.21 20:56:33
zopcsaklaci készítette ezt a képet...
Mert ajándék belépőjegyet kapsz tőlünk! Helyszín: Messeplatz 1 50679 Köln Időpont: 2018. április 12-15. 09:00-18:00  Az elmúlt 10 évben alig hiányoztam FIBO-ról, és mondhatom ez a notórius konferenciajárás nagyban hozzájárult személyes szakmai fejlődésemhez, kapcsolati tőkém alakításához, cégem…..
A nyolcadik alkalommal, ezúttal Rómban megrendezett ISM hozta az eddig megszokott formát, ismét feltöltekezve, inspirálva hagytam el a konferenciatermet. Eddig sikerült mindegyiken részt vennem és személy szerint is, cégesen is, karrierben is rendkívül sokat köszönhetek ezeknek a találkozóknak. Nem…..