Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zopi

178 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Online fitnesz szakmai konferencia január 20-án szerdán 13-18-ig   Regisztráció, program itt   Fitneszipar BC. (Before Corona) 2019 márciusában, Japán utunk során, mikor Hanga lányomat kísértük modell munkájának színhelyére, csodálkozva, értetlenkedve néztem a maszkos embereket egész Ázsiában.…..
Szinte egyáltalán nem szólok hozzá ilyen megosztó témákhoz, mert azt gondolom, hogy a csend jobban elviszi a zaját az ilyen disszonáns kinyilatkoztatásoknak, mintha én is egy újabb pusztába kiáltott kiritkának, ítélkezésnek adnék hangot. Különben is teljesen polarizált érában élünk, miért pont a…..
SikereSEK, HiteleSEK (SEK= Savaria Egyetemi Központ) címmel rendeztek szakmai napot szombathelyi régi főiskolámon, ahol a testnevelés szakot (illetve az angol és művelődésszervező szakokat is) végeztem. Az időmben még Berzsenyi Dániel Tanárképző Főiskola volt az Alma Mater neve. Nyitó előadóként…..
1999-ben történt, hogy USA vízumért folyamodtam (akkor még igen nehezen lehetett hosszú sorbanállás és komoly kikérdezéses vizsgálat után átmenni a szűrőn, hol volt még az ESTA), amit óriási döbbenetemre nem akartak megadni, pedig biztosra mentem, hiszen nem először indultam a tengerentúlra. Váltig…..
Amikor 1993-ban Washington DC -ben belebolondultam az Ultimate Frizbi csapatjátékba, akkor még fogalmam nem volt arról, hogy ez a szenvedély életem részévé válik később. Magát a játékot egy évvel korábban láttam az Evanston-ban lévő North Western University campusában, (Chicagó külvárosa) amikor…..
FIBO 2019: European Fitness Forum – „Marketing and Sales in the Fitness Sector” FIBO Trade Show - 150 000 látogató FIBO Campus – 4 napos oktatási workshop program edzők részére FIBO Trend Award National Fitness Association Forum Accredited Training Provider Forum Találkozás és networking…..
Sárkányhajós edzőm, Szabó Miki javaslatára ázsiai utunk előtt felvettem a kapcsolatot a Japan Dragonboat Association-al, akik csakhamar összehoztak egy tokiói klub sportolójával, szervezőjével, Yuki-val. A sárkányhajózó kolléganő elképesztő nyitottsággal, kedvességgel…..
zopcsaklaci készítette ezt a képet...
2 napon keresztül 27 ország delegáltjaival beszéltük át az európai fitnesz szektor feljesztési lehetőségeit itt Varsóban a 9-ik International Standards Meetingen, (képek itt)  főként az edzőregiszterek és az oktatási sztenderdek mentén. Az én előadásom arról szólt, hogy milyen kritériumoknak kell…..
It is a great honour to announce that my company IWI Fitness School is the organizer of the first official Strength & Conditioning Course of the Hungarian Team Handball Federation. It’s been a long journey to estabilish and get accepted this profession in my country. Thanks for those IWI…..
A FIBO-t, a világ legnagyobb fitnesz, wellness, egészségfejlesztési kiállítását, konferenciáját, show-központját nem kell bemutatnom annak, aki évek óta a szakmában van. (Remélem) Negyedik éve vagyunk a FIBO nagykövetei, így lehetőségünk van arra, hogy ingyen belépőkkel és folyamatosan frissülő…..
zopcsaklaci készítette ezt a képet...
zopcsaklaci készítette ezt a képet...
A válasz tulajdonképpen rövid és meglepő: mert nem vagyunk annyira fejlettek, hogy ott legyünk. Ez a leegyszerűsített magyarázat azonban sok tényezőre vezethet vissza, ezen gondolkoztam el Brüsszelből haza felé repülve, miközben a Deloitte és EuropeActive 2018-as European Health & Fitness Market…..
Fitness Trend Csend 2018.08.21 20:56:33
zopcsaklaci készítette ezt a képet...
Mert ajándék belépőjegyet kapsz tőlünk! Helyszín: Messeplatz 1 50679 Köln Időpont: 2018. április 12-15. 09:00-18:00  Az elmúlt 10 évben alig hiányoztam FIBO-ról, és mondhatom ez a notórius konferenciajárás nagyban hozzájárult személyes szakmai fejlődésemhez, kapcsolati tőkém alakításához, cégem…..
A nyolcadik alkalommal, ezúttal Rómban megrendezett ISM hozta az eddig megszokott formát, ismét feltöltekezve, inspirálva hagytam el a konferenciatermet. Eddig sikerült mindegyiken részt vennem és személy szerint is, cégesen is, karrierben is rendkívül sokat köszönhetek ezeknek a találkozóknak. Nem…..
Négy nap múlva Róma, ismét ISM!! Bár már az olasz fővároson jár az eszem, mégis meg kell emlékeznem a tavalyi athéni 7-ik International Standards Meeting-ről (ISM), mely az egyik legmeghatározóbb konferencia volt számomra. Pedig a korábbi Madrid, London, Barcelona, Budapest (itt mi rendeztük az…..
Fitness Trend Art of Storytelling 2017.10.06 09:41:04
ATP konferencia - Innovations in Testing, Arizona, Scottsdale. Ígértem nektek, hogy összegzem ezt a "Keynote" előadást, melyet a Pixar Animációs stúdió story írója, Matthew Luhn tartott. Miért pont az Art of Storytelling (Using Our Stories to Reach the World) előadást közvetítettem nektek ma a…..
Fitness Trend Don't quit. Ever. 2017.10.05 11:35:57
zopcsaklaci készítette ezt a képet...