Regisztráció Blogot indítok
Adatok
holdfenytolvaj

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár is kipróbálná a szép zöld kártyáját, ha lenne miért, így viszont az olvasókra bízzuk a tesztelést: valóban 406-os hibakódot jeleznek vissza vásárlásnál a terminálok? Levélírónk szerint a vele történt eset ugyanis nem egyedi. Előljáróban leszögezném, hogy 11…..
Egy másik kedves fizetési felszólítás, ráadásul kötelezős, úgyhogy, lehet, hogy tényleges haszna is lesz ennek a posztnak. Esetünkben az OTP Garancia kezdte terrorizálni ügyfelét , methogy állítólag rosszul számolták ki az egy évre előre kifizetett biztosításának…..
Visszatérő hobbi  a szériahibás autók gányolása. Valaki majd biztos megírja, mitől rosszabb a kereskedőnek, ha kicserél egy javíthatatlan kocsit és nem a Homáron látja viszont a bénázását. Labdacs esetében egy VW Polo nem bírja a fagypontot, az Óbudai Autójavító és a…..
Az alábbi sztoriban egyedül az a meglepő, hogy olvasónk, geller, miért vásárolt volna még azután is az ismert budapesti olcsóruha-üzletben, hogy a biztonsági őr effektíve lekurvázta, majd leütést helyezett kilátásba. Kemény az élet, kemények a magyar vásárlónők, de a…..
Ősi homárolvasóknak nem akkora meglepetés, de hátha vkinek új, hogy a hűségnyilatkozat utolsó hónapjában bontani kell a szerződést, ha nem akarnak még egy év hűséget (ráadásul a régi áron). Ákos a Pantelnél derítette fel ezt az elítélhető magatartást - amit állítólag…..
Misztikus anomáliával találkozott Hetty szombaton a pécsi Árkádban. Az OTP-automa kizárólag régi ezreseket adott ki, amiket aznap már ember nem fogadott el: Pécsen az Árkád Üzletközpontban szeptember 1-jén, szombaton 11 órakor az OTP automatából vettem fel pénzt. Az automata…..
holdfenytolvaj 2007.09.03 10:24:55
A Homár foszladozó emlékei szerint még nem találkozott pozitív márkaszervizes történettel, és természetesen most sem. Bali a sasadi Renault Baumgartnert illetve a Könyves Kálmán körúti Renault szervizben próbálkozott fékszereléssel illetve kulcsmásolással. Többet nem fog: Kb.…..