Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jikininki

0 bejegyzést írt és 212 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudjátok, van ez a Vakondok 4 – Végigjátszás című dokumentumfilm, ami a magyar játákfejl... de hát persze, hogy tudjátok, egy csomó werkfilm volt a blogon, a rendezővel, Matusik Szilárddal pedig hosszan beszélgettünk nagyjából egy éve.   A film elkészült egy ideje, csak Szilárd fesztiváloztatta,…..
jikininki 2017.02.24 14:01:37
IDDQD Egy kis fájdalom estére 2013.09.16 22:44:46
Én nem tudom, mit kevertek ma az ivóvízbe, de a blog Facebook-oldalán egészen durva kontent volt ma. Idebököm azok kedvéért, akik nincsenek Fácsén. Az alkotók persze ismeretlenek, mint ahogy az a legjobb digitális népművészeti alkotásoknál lenni szokott. Szóval előbb ezt…..
Valószínűleg friss rovatunk legnehezebb feladványa következik, lehet, hogy ez fogja elrontani a játékvadászat eddigi 100%-os mutatóját. Most ugyanis olyan játékot keresünk, amit egyik törzskommentelőnk, B-Bird hajt már évek óta, de inkább mondja el ő: Najó, akkor én is…..
A Conatus Creative nevű indie csapat fejébe vette, hogy jövőre folytatást készít a River City Ransom nevű 1989-es játékhoz. Verekedős cucc kisebb RPG elemekkel, de itthon valószínűleg kevesen ismerik, pedig a NES-en nagy klasszikus volt. Nézzünk is bele. A CC hivatalos folytatást…..
jikininki 2013.09.16 19:06:12
Egy ideje már őrizgetem ezt a fórumlinket, de most ellövöm, mert éppen vasárnap délutáni könnyed szórakozásnak való kis marhaság. A NeoGaf olvasói viccelődtek azon, hogy ismert videojátékok címéből kivettek egy-egy betűt úgy, hogy a cím továbbra is értelmes maradjon, majd…..
Talán nem vagyok egyedül azzal, hogy a legmeghatározóbb gondolat, amit az idei Prometheus kiváltott belőlem az volt, hogy mennyire zseniális is volt a harminc évvel ezelőtti Alien. Dan O’Bannon forgatókönyvíró a dugába dőlt Jodorowsky féle Dűne forgatásán ismerkedett meg H.R.…..
A 130 millió dolláros költségvetésű fantasy-t  Michael French rendezi. A forgatókönyvet Randall Frakes és Jiang Hongyu írták. A történet az ősi Görögországban játszódik és egy fiatal férfi kalandját meséli el, aki a tenger mélyén a hableányok országában…..
Alfred Hitchcock (Anthony Hopkins) hamarosan nekilát, hogy elkészítse klasszikus horror filmjét, a Psychot. A film készítésének körülményeiről szól, valamint bepillantást nyerünk a házaspár, Alfred és Alma életébe. Az alábbi rövid videóban Alfred megkéri a…..
Az új Robotzsaru remake-ből még épp csak Alex Murphy új szerelését láthattuk, de már ez is heves érzelmeket váltott ki. Íme egy bepillantás a klasszikus filmek kulisszái mögé. via Retronaut ..
jikininki 2012.10.06 12:56:59
Guillermo Del Toro jövőre egy nagyobb költségvetésű sci-fivel érkezik, a rendező eddig nem csinált még 3D-s alkotást és ezt a filmet is 2D-ben készítette el. A studió kitartóan kérlelte a direktort, hogy konvertálják át a filmet a nagyobb bevétel érdekeében. A rendező sokáig…..
Filmdroid Thor akcióban 2012.09.12 11:00:00
Megérkeztek az első képek a Thor: The Dark World forgatásáról. Kezdetnek több mint egy tucat képet közöltek a forgatásról, ahol megcsodálhatjuk Thort akció közben. Nemcsak Chris Hemsworth láthatjuk Thorként de Jaimie Alexandert is szemügyre vehetjük…..
Az év legnagyobb durranása lett a Bosszúállók, amely minden idők harmadik legnézettebb filmje lett. A Marvelnél örömtáncot jártak a bevétel láttán és gyorsan le is szerződtették a rendezőt, Joss Whedont a folytatásra. A jövő hónapban már megkezdődik a DVD Bue Ray…..
jikininki 2012.08.31 16:40:28
@Goddamn90s: a bosszúállókba a biztonsági őrtől kapott gatya sem szakad szét rajta teljesen
Emma Stone, Pókember legújabb berátnője az Interview magazinban beszélgetett Cameron Crowe rendezővel, és elmondta, hogy ő hű akar maradni Gwen Stacy képregénybeli történetéhez. Ez biztos jó hír a puristáknak, de gondolom nem övé a végső döntés. A képregényben Pókember…..
jikininki 2012.08.30 10:23:41
@backdraft: képregény fizika :)
akkor lois lane miért nem darabolódik 3 felé amikor supermen elkapja acél karjaival több ezer méteres zuhanás után?
Filmdroid Csajos Expendables 2012.08.21 15:00:00
A The Bridesmaids hatalmas sikere után - amit mindenki a női Hangoverként emlegetett - úgy tűnik van ráció a sikeres koncepciók pénisztelenítésében. Legalábbis erre gondolhatott a 1984 Private Defense Contractors cég (The Grey, Machine Gun Preacher), amikor kitalálták, hogy egy…..
Rögös út vezetett ahhoz, hogy ez a film mozikba kerüljön, ami gyakran jelenti, hogy nem bíznak a produkcióban és utólag próbálják menteni a menthetőt, majd becsempészik a mozikba egy olyan időpontban, amikor remélik, senki nem veszi észre. A Cabin in the Woods-al kicsit más a…..
A Stan Winston School of Character Arts eddig soha nem látott képeket tett közre arról, hogyan készült a királynő báb James Cameron filmjéhez. Az első képen maga Stan Winston látható, és fogalmam sincs, hogy mi történik a többin, de FX művésznek lenni a 80-as években sokkal…..
A jövőre várható akciófilm egyelőre azért érdmel figyelmet, mert megint együtt fog játszani Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone, és a képből is ennyi derül ki. Stallone Ray Breslin épületbiztonsági szakértőt alakítja. Majdnem minden börtönt elemzett már, és miután…..
Az év talán legizgalmasabb hírét jelentették be, hivatalosan is megerősítették a Warner Bros. stúdiónál,hogy felkérték Ben Afflecket rendezze meg a  Justice League filmet. A tárgyalások előrehaladott állapotban vannak, a színész rendező már találkozott is Christopher Nolannel…..
Filmdroid Alien 3: Bambi Burster 2012.08.02 13:55:22
Az Alien harmadik része főleg arról nevezetes, hogy David Fincher összeakasztotta a bajszát a stúdióval, mindenesetre szerintem sikerült egy tisztességes filmet összehozni. 20 évvel ezelőtt mutatták be a sci-fi horrort, amelyben felbukkant volna a készítők által csak Bambi…..
jikininki 2012.08.02 21:04:58
@Rolee83: a rendezőiben CG alien mászik ki ha jól rémlik, nem a makett. asszem talán épp a mozgatásával és a bábosok elrejtésével volt gondjuk, ezért váltottak számítógépre
jikininki 2012.08.03 15:40:47
@little2: és amikor a plafonon fut az alien?
Nem is vicc, hanem kész röhej, ami a Szellemirtók 3 körül folyik. Igen, még mindig Bill Murray körül megy a hajcihő. Hallhattunk már arról, hogy Murray nem akar benne lenni, aztán jött olyan hír is, hogy érdekelné. Most az a helyzet, hogy mégsem vállalja. Day Aykroyd az, aki…..
jikininki 2012.08.02 21:03:25
@doggfather: szerintem is, ez lassan már szexuális zaklatásnak minősül az eredeti filmmel szemben
Lesz-e valaha film az Uncharted vagy Metal Gear Solid játékok alapján? Egyszer biztosan. Mindenesetre egy-két rajongó összedobott néhány posztert, alant megtekinthettek néhányat, ide kattintva pedig egy egész csokorra valót vehettek szemügyre. ..
jikininki 2012.08.02 20:32:08
@Terror Dzsoni: igazából félig meddig szarkasztikus költői kérdés volt, tudom hogy ezekből merítik a dollármillákat (meg a twilightokból és egyebekből) de ha legalább minden 10. rimékre/ribútra jutna egy JÓ játékfilm, annak sok rajongó örülne és nem biztos hogy bukta is lenne.
pl. nekem a prince of persia a maga módján tetszett. persze oda is jutott klisé meg cukormáz és stb. de ha ez kell ahhoz, hogy lássunk ilyen filmeket ám legyen. amennyiben nem esnek át a ló túloldalára és facsarják ki az alaptörténéseket. pl. szerintem az unchartedből lehetne csinálni jó kis indiana jones/nemzet aranya féle filmet persze a játék világához/hangulatához ragaszkodva.
god of war-ból meg R besorolású conan a barbár+titánok haragja filmet (az említett filmek (főként az utóbbi) stílusa és nem a minősége lenne a mérvadó)