Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kokoro

0 bejegyzést írt és 231 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén sok határátkelő számára a hazautazás, a családdal töltött karácsony csak álom maradt. Így aztán sokan úgy döntöttek, maradnak, és elfogadják, hogy a 2020-as karácsony méltó lesz az egész évhez. Három történet. A prágai Vencel téren pár nappal karácsony előtt alig lézengtek..
kokoro 2020.12.23 23:02:49
@desw: érdekes ez a karácsonyi depresszió, volt egy középkorú lakótársam akinek jó fizetése volt és jó munkája a nyelvet is elég jól beszélte, sok terve volt és elképzelése egy igazi úriember volt jó modorú szívesen segített másoknak apróságokat is aztán egyszer karácsonykor bekattant neki valami és durván elkezdett inni onnantól kezdve mindent lesz@rt sajnos a szó minden értelmében, szörnyű lett a ház sajnos nem tudtunk rajta segíteni sehogy sem
Nagyon jó szakmával, komoly hátszéllel is élete legnehezebb öt évén van túl Viktor – ennyi ideig tartott, amíg az átlagosnál jobb feltételek között is sikerült megtapadni, saját, biztos életet és egzisztenciát kialakítani az Egyesült Államokban. A történet befejező része (az előző részt itt…..
kokoro 2019.12.26 13:50:55
@kék madár:
egy külföldre költözésnél igencsak lényeges szempont a pénz. Sokat segít egy másik országban élő embernek, hogy mégis mire számítson és milyen lehetőségei lesznek.
Például amikor leírja hogy milyen kategóriájú/ár biztosítás kell amerikában az eléggé képbe teszi az embert (számomra brutális árak ezek úgy hogy Angliában élek már egy ideje és nem a tányérokat pakolgatom)
Pont az a baj a legtöbb írással hogy fogalma sincs az olvasónak mégis mi mennyibe kerül majd "kint" csak csillogás és a mosolygásról szól mindegyik, ez egy remek írás.
Ass blaster Brexit 2019.04.21 10:24:59
Nem volt szándékomban írni erről. Az utóbbi időben viszont annyi orbitális baromság kering a britekről hogy miért léptek ki az Unióból hogy  muszáj egy kicsit más megvilágításba helyeznem a dolgokat. Olyanokat hallani hogy még midig nem tudták túltenni magukat a gyarmatbirodalmuk elvesztésén, sőt…..
kokoro 2019.04.23 07:44:24
@Borogy: nem tudom mióta dolgozol az angol építöiparban de én már elég sok nem fehért (nem csak banksman, aki a kapuban áll) láttam dolgozni.

Konkrétan egy fekete ács aki a cégünknek melózik jelenleg is, 50 év körüli alkesz de elég jól csinálja, szóval nem egy ügynökséges ács színvonalát hozza aki többnyire k.európai és piszkos nagy szerencse ha ért is hozzá ( többnyire már a CsCs kártyán látom hogy vette :))

Szóval ez az ács is arról beszélt mint a legtöbb régi angol melós hogy huszonvalahány éve simán átsétált egy másik építkezésre ha nem tetszett a fönök hozzáállása mert munkaerö hiány volt és egymást érték akkor is az építkezések de manapság 20 ember vár arra hogy beléphessen az ö helyére. Már nem válogathat olyan szabadon és ráadásul a fizetése is kb ugyanazon a szinten maradt mint amikor kezdte az ipart (igaz azóta vett 2 házat de mivel alkesz egyik odavan)
kokoro 2019.04.24 06:37:22
@XXI. századi megmondóember: ilyenkor Magyaroszágon még alszanak..
Honnan írsz troll?
Hosszú Facebook-posztban tálat ki az X-Faktorban kiesett énekes, Nagy Szimonetta, akit a zsűri négy nemmel küldött el színpadról múlt héten. Magától a műsortól egyébként mi nem voltunk elragadtatva, bár az RTL Klub próbálta megújítani a zenei showt- a hetedik évadra azonban ez már menthetetlenül…..
Az emberek nagy része egy oprendszer mellett teszi le a voksát, de mi most három hónapja egyszerre használunk Windowst és MacOS-t. Mik a tapasztalatok? Jobb valamelyik? Legújabb videónkból kiderül! ..
"Ez a dagadt néger, aki énekelt... Szerintem a Herczku Ágnes jobb lett volna" - mondta a kormánypárti publicista, Lovas István az Echo TV Sajtóklub című műsorának július 17-i adásában a Grammy-díjas CeeLo Green fellépéséről a vizes vb megnyitóján. Bayer Zsolt nagyban egyetértve közölte: "Én is csak…..
kokoro 2017.07.18 20:36:25
@Putty Pityu: buta vagy
A TWD úgy kezdte, hogy az első évadban tisztességes, de semmi extrának nem számító 5,24 milliós átlagnézettséggel nyitott. A másodikban már nagyobb volt a hype, fel is ment a nézettség 6,9 millióra, de hát Hershel farmja ugye annyira nem volt közönségcsalogató. A harmadik évadnál indult el a…..
Néha jó, ha az ember éber, vagy ha mégsem, a kollégái szólnak, hogy te, most kapcsolj az M1-re, a Ma Estében megoldották a Teréz körúti robbantás okait.  A virtuális avatárok tehetnek mindenről. Hogy azok mik, teszi fel a kérdést magának az ember, hát kérem szépen a valóságtól alig vagy nehezen…..
kokoro 2016.10.21 17:43:02
Van pár szakma, amely nevében és olvasmányélményeink alapján még benne van a köztudatban, de az elmúlt évtizedekben teljesen és maradéktalanul kihaltak, eltűntek. Ezekből adok most egy csokorra valót. Villamoskalauz Akárcsak a vasúton, hajdanában a BKV villamosain és autóbuszain is kalauzok…..
Abban semmi újdonság nincs, hogy a brit főváros rengeteg magyar otthonává vált az elmúlt években. Persze London drága is, az időjárás sem olyan, mint Magyarországon, az ételek is mások, és persze sok embernek az elején meg kell küzdeni az előrejutásért. A mai poszt egy…..
A lakásfelújítások során gyakran felmerül a kérdés, hogy a régi, már megunt, avítt kerámiaburkolatok cseréjét nem lehetne-e elkerülni. Az eddigi gyakorlat során ugyanis ezeket el szokás távolítani az új burkolat felrakása előtt. Ezért is adódik a kérdés: nincs-e a burkolat…..
A Conatus Creative nevű indie csapat fejébe vette, hogy jövőre folytatást készít a River City Ransom nevű 1989-es játékhoz. Verekedős cucc kisebb RPG elemekkel, de itthon valószínűleg kevesen ismerik, pedig a NES-en nagy klasszikus volt. Nézzünk is bele. A CC hivatalos folytatást…..
Egy jó és egy kevésbé jó hír a Kickstarter háza tájáról – kezdjük a jóval. Múlt héten összejött a pénz a csodás Neverhood alkotóinak új játékára, az Armikrogra. Akinek kimaradt volna a Neverhood, itt olvashatja róla hosszas ömlengésünket, de a lényeg annyi, hogy…..
Két nappal ezelőtti posztunkkal ellentétben, amikor a gyermekvállalás női testen hagyott nyomairól, ezek természetességéről szóltunk, most mintegy ellenpontként egy másik tendenciát mutatnánk be. Mégpedig azt, hogy az anyukák (legalábbis egy részük) a szülés utáni első…..
Az odáig rendben van, hogy eltérő kultúra, a nyugati civilizációban is eszünk húst, csak más állatét, de a ma megrendezendő kínai kutyahús fesztivál nálunk kiverte a biztosítékot. Képek csak erős idegzetűeknek. Miután napokig ketrecekben tartották, lemészárolják,…..
A kérdést ugyan többen fölvetették, de elfogadható magyarázatot nemigen lehetett olvasni sokáig. Végül mostanára eljutottunk egy olyan elképzeléshez is, hogy a Sorstalanságot a korabeli kritika elhallgatta. Ám ez a vélekedés még mindig mintha csak a városi legenda szintjén ülne,…..
Bármennyire is drasztikus az iOS új dizájnja és felületei, szerintem egészen pontosan érzik, hogy merre érdemes menni ezen a téren. Bár 2012 jelszava a flat design volt, és svájci-német funkcionalista iskola is megjelent korábban már a Microsoft-féle Metro UI-jal, az Apple igyekezett…..
kokoro 2013.06.11 12:59:08
A legelső linken ( www.apple.com/ios/ios7/design/ ) a lap alján van a -See it for yourself- rész annak a legutolsó képén "minden" rajta van.

A facetime piros-zöld gombjairól 100% csempe fíling ugrik be, persze ha microsoft készíti akkor az bukás de ha az alma akkor zseniális

haha ...hát persze :-D