Regisztráció Blogot indítok
Adatok
buksikutya

0 bejegyzést írt és 253 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk a terrafon.hu-ról rendelt és fizetett, ám a kiszállításról szóló visszaigazolás kamunak bizonyult, a visszautalás pedig még mindig nem történt meg. A webáruházról közben összegyűlt jó pár hasonló sztori, a vélemények alapján már a rendőrségi feljelentés is megvolt. Mi is írtunk nekik, de…..
buksikutya 2019.10.01 12:13:17
buksikutya 2019.10.01 12:16:09
Rengeteg készülék akciós áron, a többségük kuponos leértékeléssel!..
buksikutya 2019.07.22 11:49:25
Forr a düh a Homár körül. Még a gyakorlott szemet is megtévesztheti (bár jobban megnézve jó sok az árulkodó jel) az a webshop, ahonnan szegény csalódott olvasónk megrendelte alaposan körüljárt álmai cipőjét, majd várt. És várt és várt és egyszer csak mi jött? Egy pakk…..
buksikutya 2019.06.04 13:17:47
Tamás nyár közepén jelentkezett nálunk azzal, hogy menjünk el egy gyártói tesztmosásra vele, mivel megelégelte, hogy márkás és nem is olcsó mosógépe nem képes maradéktalanul megküzdeni a 3 gyerekes családban keletkező foltokkal. Panaszt tett a bolban, majd a gyártónál, végül a Békéltető Testületig…..
buksikutya 2017.10.26 15:40:55
Ez a számok hete. A Telenor mobilnet csomagjai után most a Telekom előfizetési konstrukcióit vette szemügyre egy olvasónk számológéppel. A számok most sem hazudnak, kérdés, hogy annyit mondanak-e, hogy jobban megéri a nagyvárosban kábelezni, mint a világvégén, ami aztán meglátszik az árakban, vagy…..
Elszánt olvasónk fogai közé szorította jogosítványát, és idejét, idegrendszerét nem kímélve bevetette magát az államigazgatás dzsungelébe, hogy mindenre elszánt bozótharcosként elhozza nekünk a választ a címbeli kérdésre. Mielőtt elolvasnád a sztorit, bökj rá a szerinted…..
buksikutya 2017.08.23 22:11:31
Kívül tágasabb Egy bizarr város 2017.06.24 06:30:00
Mianmar fővárosa négyszer akkora területen fekszik, mint mondjuk London, viszont még egymillióan sem lakják. Nem csoda, hogy olyan, mintha szellemváros lenne...
buksikutya 2017.06.25 07:46:10
Nem fogjátok elhinni, de az alábbi levél írója még mindig egy balul sikerült Black Friday-es vásárlása miatt szívja a fogát, no meg önti a pénzét kifele aktívan is az ablakon. A nagy kérdés az, hogy ezeket a járulékos költségeket ráverheti-e az ember a hibásan teljesítő cégre. Kedves…..
Lehet, hogy kicsit már eső után köpönyeg, de karácsony jövőre is lesz.  Kedves Homár! Szeretném megosztani, hogy milyen érdekesen működik, az eMAG házhozszállítási rendszere. És hogy, hogyan tudod elérni, hogy a telefonszámodat megoldási javaslatként kitiltsák a telefonos ügyfélszolgálatukról.…..
Az eset a Jófogáson történt, de gondolom a Vaterán és más oldalakon is bele lehet szaladni hasonló csapdába, ha nem figyel az ember, szóval mindenki legyen résen! Tisztelt Homár! Nem tudom a következő eset mennyire vág az Önök profiljába, de fontosnak tartanám, hogy a lehető legtöbb emberhez…..
buksikutya 2016.11.24 16:14:45
A patinás hely a Léránt pince Badacsonyban, nagy kár, ha tényleg furkósbottal hadonászva kommunikálnak a vendéggel, az "Én nem fogok bocsánatot kérni egy nőtől" megközelítés meg nem bukolikus, hanem egyszerűen pronyó. Természetesen megkérdezzük Lérántékat is az esetről. Sziasztok, Augusztus…..
buksikutya 2016.09.07 15:26:45
@ROTFL Manó: "konkurens" lesz az.
A papíralalpú becsekkolás annyira bosszantóan mozzanata volt évekig a repülővel utazásnak, hogy csoda, hogy nem söpört végig a földön egy eleme erejű sóhaj a megkönnyebüléstől, amikor az appok megjelenésének köszönhetően végre az enyészeté lehetett ez a végtelenül macerás és felesleges, papírpazarló…..
buksikutya 2016.08.22 16:01:23
Ha az ember beruház egy új mobilba, akkor boldogabb, de legalább is kommunikációval- és netes tartalommal bővebben, stabilabban, elégedettebben ellátott életre számít, amit eléggé meg tud hekkelni, ha a telórol kiderül, hogy valamiért nem bír az istennek se a hálózaton maradni. Azt az esetet meg…..
buksikutya 2016.06.17 20:59:04
Hát a spanyol inkvizíció mellett szerintem erre sem nagyon számított senki! A kínálata tekintetében extra igényes, megjelenésében pedig végletesen letisztult My Little Melbourne sztárkávézó egy felkiáltójelhalommal, beragadt caps lockkal, sőt, minden írásbeli modorosságok csimborasszójával, a…..
Pár éve visszakúszott a divatba a fejhallgató, és bár a korábbi trendhez, az agybadugós kis fülesekhez képest nyilván kevésbé undi a használt fejes, azért ha újért fizetünk, talán nem olyan extrém dolog originálra számítani, ugye? Hello Homár, Tegnapi napomat…..
"A hűség igazi gyöngyszem a homokszemek között, amit csak azok láthatnak meg, akik valóban értik, hogy mit jelent." Paulo Coelho Sziasztok! A rengeteg bejegyzésetekben lehet, hogy már felmerült ez a probléma a Vodafone-nal kapcsolatban másnál is. Ha így van, kérlek csak…..
Az olvasónknak adott meghökkentő állításuk szerint sehogy. Ezt vajon hogy gondolják? A számla eleve nem az adó, hanem a költség elszámolásához kell, a kiállítását pedig a legtöbb légitársaság egy különösebb kreativitást nem igénylő megoldással, egy linken elhelyezett…..
Olmayan Türkçe konuşan kullanıcılar için önemli bilgiler. - egy ilyen felirat nagyon hasznos lenne a MÁV-honlap készítőinek, ha mondjuk a török vasúttársaság honlapján próbálnának meg tájékozódni? Vagy teljes töketlenség, vagy az évszázad trollkodása magyarul elhelyezni egy apróbetűs linket a nem…..
buksikutya 2016.01.26 12:18:02
Ki ne akarna egy csomó lóvét keresni úgy, hogy semmit sem kell csinálnia? Hát szerintem az, aki gondolkodik is kicsit, mert az ilyen típusú ajánlatoknál mindig van valami csapda. Mai posztunk hőse, a Kairos Magyarország azért a munka nélküli pénzkereset ígéretéig nem jut el, csak addig, hogy  "Most…..
buksikutya 2016.01.15 09:30:27
Szegény Lilinek egész komoly érzelmi és ügyintézési hullámvasutat kanyarított a Telekom azzal, hogy a telefonos ügyfélszolgálat konzekvensen mást mondott, mint az üzletek, ahol próbálkoztak a frissen vásárolt iPhone cseréjével. A 16 gigából végül nem 64 giga lett, hanem ez a poszt, de legalább…..
buksikutya 2016.01.04 11:45:56
"Mostanra már mindenki ideges itthon" - írja Tamás, és teljesen érthető a dolog, mert már olvasni is idegölő a levélben sorjázó próbálkoztunk, kerestük, telefonáltunk, kérdeztük stb. szavakat. A legszebb az egészben még így is a postán kiküldött, de a postás…..
buksikutya 2015.12.11 10:10:07
A számhordozás általában nem egyszerű, de ebből a posztból legalább az kiderül, hogy hogy kell ezt jól csinálni. A titok, a hóközi zárás kérése. A másik titok, amit nekem súgtak: az új szerződést érdemes bevinni adategyeztetésre a régi szolgáltatóhoz, hogy aztán ne…..
buksikutya 2015.12.08 16:39:42
Mire a magyar Black Friday elkezdett tombolni, az Extreme Digital már rég az Ügyes napok akciójánál tartott, miután már nov. 20-án lenyomta a maga Fekete Péntekjét. Nem hiba nélkül. Írjuk a javukra, hogy tök normálisan reagálták le a helyzetet.  Sziasztok Black Friday akció…..
Nem mondom, hogy az ő szemszögükből nézve nem ügyes, de a fogyasztó oldaláról vizsgálva inkább érdekes megoldást talált a szolgáltató. Megkérdezzük miért is.  Kedves Tékozló Homár szerkesztőség! Nem régiben, a párommal úgy döntöttünk, veszünk a UPC-nél 3…..
buksikutya 2015.11.13 14:56:19
Azolcsosag.hu. Elsőre azt hittem egy ez vicc, de nem. És bár a honlapról kiderült, hogy nem AZ olcsóságról, hanem A-Z-ig tartó olcsóságról van szó, azért lássuk be, ez  sem sokkal megnyugtatóbb, sőt. A Homáron sokszor leírtuk (mi kicsit cizelláltabban, kommentelőink…..
buksikutya 2015.11.05 09:57:37