Regisztráció Blogot indítok
Adatok
canis merga

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az ember keveset tanul a győzelemből, és sokat a vereségből" (sebig)..
canis merga 2012.12.17 14:45:24
@kopszii: over 2,5 (3+) @1,9
canis merga 2012.12.17 15:05:08
@kopszii: Ma csak egy bundesliga2 meccs lesz.:)
"Foglalod a kurva anyádat, de nem ám a mi hazánkat!" (Petőfi Sándor) Sokan azt mondják majd, hogy tahó vagyok. Tegyék nyugodtan. Fölvállalom, egészen mostanáig azt sem tudtam ki fia-borja Nyírő József. Bevallom azt is, hogy a szélsőjobboldal szárnyalásának kezdetéig Wass…..
canis merga 2012.06.26 11:03:17
@septem: Wagner antiszemita volt és mellesleg a kisbajszú kedvence :)
canis merga 2012.06.26 13:43:03
@prof. DR. Igaz Magyar doctor professor: Ha eolvastad volna, hogy mire válaszoltam akkor lejött volna, hogy az előttem szóló azt írta nem volt kedvence ha nem antiszemita volt. Nem. Mind2 volt.

@`durex: székely nemzeti öntudat. :) Vazze ismerek olyan bukovinai székely származásút aki ha megkérdezik nem azt mondja, hogy magyar, ha nem székely. Sőt egyenesen kikéri magának a magyart. Sok igazság van abban, hogy nem akar velünk közösködni. Frankó mikor innen akarják megmondani, hogy hogy érezzen egy romániai vagy egy felvidéki magyar.
A lengyel nők kifogyhatatlanok a meglepetésekből. Kezdődött az Eb lenge öltözetű háziasszonyával, a bájos, bár sokak szerint erősen túlfotosopolt Monikával, aztán jöttek a vodkás fehérbornál is agyzsibbasztóbb éneklő menyecskék. És most itt van Karolina, teljes nevén…..
  Ezt a levest nem lehet kis mennyiségben elkészíteni, és a közhiedelemmel ellentétben diétásnak sem tekinthető – legalábbis a hagyományos változat, ami fehér babot és csicseriborsót is tartalmaz (én olyan recepttel is találkoztam már, amibe tarkabab is került ezek mellett). Ilyenkor tavasszal…..
Azt, hogy Gyurcsány jogilag megússza a plágium-vádat, miután kiderült, hogy a szakdolgozata eltűnt, borítékolni lehetett. Hiába ugrottak neki a bloggerek a Schmitt botránynál bevált fegyverarzenállal, nyilvánvaló volt, hogy Gyurcsányt ez nem hatja meg. Nincs bizonyíték - nincs…..
Ebben az országban a többség valamiért azt gondolja, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál egy komoly dolog, a csúcsa mindennek pedig az, hogy azt is sokan képzelik, hogy ezen a versenyen figyelemreméltó zenei teljesítmények hallhatók, hovatovább a jövő nemzetközi popsztárjai…..
canis merga 2012.01.19 14:22:47
Ha imádja a nagy feltűnést, és szeretné megélni egyszer az életben, hogy a pesti belváros főutcáin felé forduljon minden tekintet, a járókelők megálljanak néhány pillanatra, és az autóvezetők miatta fogassák a fejüket, akkor ne érdemes Porsche cabrióra spórolni. Üljön fel…..
canis merga 2011.05.13 22:09:53
@Takacs Jeno: Egyébként, ha elovastad volna a honlapunkat, akkor tudhatad, hogy pl. Az ulloire nem is mennek ki.
Érintőlegesen már itt a Dotkomon is volt szó róla, hogy a Microsoft láthatóan nem tudott eddig mit kezdeni a táblagépek piacával, és a technológiai szempontból kézenfekvőnek tűnő Windows Phone helyett a „rendes”, asztali Windows következő verzióját teszi…..
canis merga 2011.04.04 16:48:06
@ColT:
A Win 7 meg egy csomó olyan hardvert kezel amit a Linux nem.:) Vagy bsznak megírni a kernelt normálisan vagy a hardvergyártók nagy ívben lszarják a linuxosokat.
canis merga 2011.04.04 16:51:42
@Alikam: olvasgasson könyvet tableten akinek 5 anyja van.

nekem több mint két éve van egy koobe nevezetű einkes olvasóm. Na az való ilyen dolgokra.
canis merga 2011.04.04 16:54:27
@no mail, no problem: Tényleg nem értem. Akkor miért nem inkább postán levelezgetsz, mint itt a neten a biteket püfölöd?

Tiszta vicc ez a begyepesedett konzervatív szemlélet.
Bebaszva lemeszelték a zsék, bevitték, mire ő többek közt Oprah-val riogatta őket és felajánlotta, hogy szívesen szexel velük. Az ittas vezetésen kívül más vádat nem emeltek ellene, mondván hogy elég büntetés neki ez a felvétel. Hát ebben van valami! :-D   ..
canis merga 2011.03.06 09:10:11
@Johnny Tinenbalm:

Szerencsétlen agymosott fasz. Nem tudsz másban gondolkozni, mint ballib, meg komcsi. Ennek a hírnek semmi köze a politikához.
Megfontolja a főváros a Moszkva tér névváltoztatását - mondták önkoris illetékesek a HírTV kérdésére. Eredetileg ugye Széll Kálmán térnek hívták, egészen 1951-ig. A rendszerváltás óta időről időre felmerül a visszaállítás kérdése, meg olyakor új név választása…..
canis merga 2011.02.02 17:40:44
@Joe84:

Nem erőszakoskodtak?
Gondolom a magyar határvadászok ukrajnai vérengzéseiről nem is hallottál.
canis merga 2011.02.02 18:12:49
@Joe84: A 102 gyalogdandár és a Baumann csoport

A 102. gyalogdandár részei 1941 december 6–14 között érkeztek be Bergyicsevbe és január 3–12 között vették át a 105. gyalogdandár területét Neshin székhellyel. Hozzájuk csatlakozott a 105. gyalogdandárból kikülönített 46. gyalogezred is „Bauman-csoport” néven. Jelentések szerint Shurawka–Essmann–Ssopitschi–Amon–Chomtovka és Ssewsk 6 km. délre ill. Szeregyina Budától 10 km délre teljesen a partizánok ellenőrzése alatt állt.

A magyar csapatoknak a partizánok megsemmisítése mellett gondoskodniuk kellett a helyi közigazgatás megszervezéséről is azokban a falvakban melyeket nem semmisítettek meg: jelentéseik szerint a lakosság azonban itt sem volt hajlandó sztarosztát választani és segédrendőröket szervezni, mert tudták hogy a magyarok csak ideiglenesen képesek a terület biztosítására és a partizánok minden kollaboránst agyonlőttek.

A Baumann csoport és a 102. gyalogdandár 1942. áprilisában 1380 partizánt és segítőt „intézett el”, miközben 51 halottat 67 eltűntet és 99 sebesültet vesztett: a hónap folyamán a két egység összesen 25 falut gyújtott fel és pusztított el. A hadosztálynak áprilisban 150 kilométer széles arcvonalban kellett lezárniuk a partizánok kitöréseit a brjanszki erdőből. Egy zászlóaljnak 15 kilométeres szakaszt kellett védenie melyre csak két géppuska jutott. Ilyen fegyverzet mellett csak az ártatlan lakosságon lehetett megtorolni a partizánok támadásait.

csak 1 példa

www.rev.hu/portal/page/portal/rev/tanulmanyok/1945elott/megszallo
canis merga 2011.02.02 18:57:20
@Joe84: "Pont a partizánok gyilkoltak ártatlan civileket, vasútállomásokon, élelmiszerraktárakban robbantottak és a katonákat is a legkülönfélébb sunyi módokon gyilkolták meg."

Miért, tán előtte kikellett volna hívni őket párbajra?

A partizánok hazájukat védték egy agresszorral szemben.A magyar hadseregnek semmi keresnivalója nem volt ott.

Sajnálom, de te egy nagyon szűklátókörű, félművelt egyén lehetsz.
Proszektúra Biszku bűne 2011.01.27 14:20:00
Szinte valamennyi médium kiemelten közölte a hírt, hogy a Fővárosi Főügyészség szóvivője tájékoztatása szerint Budapesti I. és XII. kerületi Ügyészség vádiratot nyújtott be Biszku Béla ellen a Budai Központi Kerületi Bíróságon Na végre, megérhettük ezt is, a…..
A rendszerváltás előtti években Kis János fogalmazta meg a Beszélőben ennek éppen az ellenkezőjét. Pedig akkor, az úgynevezett szocializmusban, mi voltunk a legvidámabb barakk, vagyis a legviccesebb diktatúra. A nyolcvanas évektől kezdődően mindenképpen. Ez volt az ötvendolláros…..
canis merga 2010.12.31 12:04:42
@Nemzeti Gonosz Törpe: rosszul tudod.

Az első (aki nincs velünk...) Rákosi jelmondata, a második Kádáré.(aki nincs ellenünk...)
A hidegháború első évtizedében a science fictiont többé-kevésbé bedarálta az államgépezet: a filmek jórésze a McCarthy-éra javait szolgálta. A Marsról érkező támadók és a "Vörös bolygó" mind a kommunizmus allegóriái, ami veszélyt jelent a kortárs…..
canis merga 2010.12.23 14:44:27
Két olyan fotót találtam az iPhone-omon, amiknek nem könnyű egyből rájönni a keletkezési körülményeire. Megmutatom nektek, lehet tippelni, mit látunk a képen, nem annyira nehéz, de így karácsony előtt nem akarok semmi fajsúlyosat.És hogy jobban motiváljunk titeket, nyereményt…..