Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kaelon

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Homárok szevasztok! Átmeneti döcögés után újra munkában a Homár, dübör a fogyasztóvédelem. Továbbra is várjuk minden elégedetlen/ felültetett/ megalázott/ csalódott fogyasztó levelét, hogy a panaszt aztán továbbítsuk az illetékeseknek, így téve lassan jobb hellyé a…..
E329 minden eddigi tigázos sztorinál bizarrabb szituációba futott, amikor panaszt tett egy kollégájukra, amiért az sutyeták módon válaszolgatott. Egy hónap alatt megállapították, hogy "...dolgozónkat oktatásban részesítettük és a kötbért az alvállalkozó felé…..
Naiv ügyfél a 0 m3 fogyasztása után fizetheti a szennyvízelszállítási alapdíjat, amit Debrecen önkormányzata épp tavaly decemberben emelt meg. Ennél lényegesebben rosszul járnak, akiktől ténylegesen szippantanak, annak a tarifája szintén triplázódott,…..
A jövőre félkatonai diktatúrává egyesülő Európában idén szeptember 1-től semmilyen villanykörtét nem lehet gyártani, jannuár 1-től pedig forgalmazni sem. Mindezt az ökológiai lábnyomra hivatkozva. Természetesen az összes érintett multinacionális nagyvállalat magasról fosik…..
Tegnapi panaszosunknak küldött megnyugtató választ az Auchan: mindenki minden nyereményt meg fog kapni, a tévéket is. Tisztelt Tékozló Homár! Engedje meg, hogy az Auchan álláspontjáról tájékoztassuk a blog olvasóit. 14. születésnapunk alkalmából indítottuk a levélíró…..
GF elkövette azt a végzetes hibát, hogy beteg videokameráját nem a Pixmaniának, hanem tanácsukra egyenesen a Toshiba szervizébe küldte. Egyszer váratlanul kapott helyette futárral egy butább cserekészüléket papírok nélkül, amitől viszont már nem tud megszabadulni: Egy 2011…..
Nem csoda, hogy a poloskák szeretik a meleg, nedves helyeket, inkább az a furcsa, hogy a helyi szállodások nem akarják megzavarni a populáció természetes gyarapodását: Márciusi wellness hétvégénk történetét szeretném megosztani veletek. Négyen indultunk neki a 180 km-es útnak,…..
Amíg valaki felveszi a telefont, potenciálisan vásárolhat is - gondolhatják a Zepter központjában, ahonnan soha nem törlik ki az adatait annak, aki egyszer is vett tőlük bármit. Nyilván az unokák melegen emlékeznek, milyen sokat is segített a 360 ezer forintos Bioptron-lámpa a…..
Andrea nem teljesen elégedett esztergomi wellnesshétvégéjükkel. Levele szerint a fűtést csak azután kapcsolták be, hogy megérkeztek, a fertőtlenítő szétmarta a bőrüket, egyéves gyerekük kötőhártyagyulladást kapott, illetve a főnök üzente a pincérrel, hogy a gyerek etetése…..
A Homárnak egyet kell értenie DD-vel, ez minden idők eddigi legpofátlanabb Facebook-promóciós megoldása. Az ittas állapotba került vendégeket a helyszínen felkínált laptopon beléptetik Facebook-profiljukba, majd a kolléganő szétlájkolja az összes kapcsolódó szervezetet és…..
József kicsit csalódott, hogy 25 év múlva sem fog megtérülni az augusztusban felszerelt napelem, mivel az E.on szabotálja a mérőóra hozzárendelését. Így most ők termelik az áramot környezetbarátan a szolgáltatónak.Augusztus 17.-én napelemet szereltettünk, és azóta …..
Mamzel önjelölt sonkaszakértőként érdekes dologra lett figyelmes a Teletál pármai sonkás salátájával kapcsolatban: az étel még csak köszönőviszonyban sincs a nevében említett sonkával, sokkal szorosabb viszonyt ápol viszont valamilyen olcsóbb gépsonkával. Panaszát megírta a…..
Kaelon 2011.09.05 17:53:56
@itsumonandodemo: Igazad van neked is. Az étterem csal, és nem tagadja. Viszont nekem nagyobb takony lett volna, ha elkezdi magyarázni, hogy "De, de! Az bizony pármai sonka!" és engem néz hülyének. A hisztérikus reakció nálam inkább kiverte a biztosítékot. ;)
P. nem volt elég szemfüles, mikor szerződést kötött/módosított a Telekomnál, minthogy egy viszonteladóhoz ugrott be, amiből egyértelműen következik, hogy sikeres fogyasztó már nem lehet. Csak fél évvel később tudatosult benne, hogy a 30 napig ingyenes mobilnet egy év…..
Mostanában mintha szaporodnának az olyan DHL-es sztorik, ahol az elvárható minimumot sem sikerül teljesítenie a csomagküldő szolgálatnak. Hiába próbálják meg 3x kézbesíteni a csomagot, ha nem csengetnek be, hogy otthon vannak-e, vagy ha meg sem találják a házszámot. Ez már lassan…..
Naiv ügyfél 140 ft/chf árfolyamon vett fel lakáshitelt az Erstétől, és nem érti, miért számolnak fel még ilyenkor is 10 ezer forint kezelési költséget. Sokkal misztikusabb, hogy a törlesztőrészletek általában sokkal durvábban emelkednek, mint ahogy azt az árfolyamkülönbség…..
És ha már Erste, akkor gyorsan még egy magánnyugdíjpénztár is legyen. Naiv ügyfél nem érti, hogyan lett a 316 ezer forintos hozamából -49 ezer forintos reálhozam:A teljes lista kedvéért én sehova se lépegettem a nyugdíjpéztárak között. Amikor kötelezővé tették, akkor…..
Györgyiék az Aquaworldben szerették volna csúszdázással kihasználni a napijegyet, de úgy látszik, a fürdő vezetősége nem számított túl sok vendégre, ugyanis az úszógumikat eléggé limitált számban bocsátották a fürdőzők rendelkezésére.Az Aquaworld élményfürdővel…..
Kaelon 2011.08.09 16:31:04
Mariann éves pesti bérletet váltott, mégis áldozatául esett a jegykezelők agresszivitásának. Ribancozás és tapizás BKV-módra. Panaszlevelét az illetékeseknek küldte, mi pedig kiváncsian várjuk a folytatást - már ha lesz egyáltalán.Tisztelt BKV Zrt! A következő panasszal…..
Naiv ügyfél azt gondolta, ha valamilyen időpontot egyeztet a futár céggel, akkor azt a kiszállításnál is figyelembe veszik. Tévedett, csomag pedig - többszöri telefonálgatás, egyeztetés után is - ment vissza a feladóhoz. DHL futárszolgálat magyar módra.Egyik délután egy DHL-es…..
Kaelon 2011.08.09 06:54:13
@KeCCeg: A DPD sorozatosan szétcincálva hozta ki a megrendeléseimet... Volt olyan is, hogy a fele hiányzott a csomagból. Persze kártérítés nem volt, és a csomag már eleve széttépve került hozzájuk. (Akkor miért vették át?)

Kiköpött Magyar Posta. Bár rájuk most egy rossz szavam sem lehet, mert nem rég kaptam egy csomagot, ami (a feladó balfaszságából) szétszakadt, de minden benne volt, pedig könnyű préda lett volna. :)
Priscin belefutott a feltehetőleg pont a nem bennszülöttek szivatására kitalált kedvezményes (20 forinttal olcsóbb), kizárólag 13.00-ig érvényes buszjegyekbe:Tegnap (2011.08.05) kicsiny családommal vonattal érkeztem Nyíregyházára rokonlátogatóba. Hosszú évek óta nem jártam…..
Kaelon 2011.08.09 06:35:18
@Leonine: Értem én.. Csak szerintem értelmetlen ez a fajta kedvezmény. (A 3 megálló az ok, mert ugyebár az előre tervezhető, hogy hol szállok fel/le)
A 20Ft-os szarrágás meg más téma.
Ivettnek problémája akadt az Allegroup egyik online aukciós oldalával, a cég szerint megsértette az site szabályzatát, pedig ő csak egy egyszerű kérdést tett fel az eladónak. Azóta letiltva tengeti napjait, se üzenetváltás, se adásvétel. Problémám akadt a vaterával, már a…..
Gabriella példájából kiderül, hogy ideoda átlépegetéssel, illetve Aranykor Nyugdíjpénztárral zárni a sort nem jó stratégia. A következő életében semmiképp ne kövesse el ezt a hibát! Mindenestere az általában elég érdekes, hogy a tavaly mindenkinek kiküldött értesítőkben…..
Úgy látszik, egyre szarabb fejelet osztanak le biztonsági őrnek az élelmiszerboltokba is. Múltkor egy Sparba nem lehetett bemenni fülhallgatóval, most a Roni ABC-ből tiltották ki naiv ügyfelet, mert táska volt nála. A logikai összefüggés a napnál is világosabb: éjszaka megy…..
Értéknövelt kiflikkel csábítja az új receptre vágyó vásárlókat a Tesco. A tesztszakaszban véletlenszerűen előforduló légy az ajánlat része!Újabb szfvári Tesco-s kapás...most ilyen hetem van. Rááll a szemem. Lehet lemaradtam valamiről és ez a fokhagymás-tejfölös kifli most…..
Bent két óra után végül a tűzoltók szabadították ki a liftből, miután a szakbrigádnak nem sikerült:Munka vége, chill and relax. Gazdagréti panel, lift, negyedik emelet. Gomb megnyom, indulunk, gyorsulunk, megyünk, lassulunk, megállunk. Liftajtó krr. He? Megnyomom tenyérrel... Az…..