Regisztráció Blogot indítok
Adatok
l. r.

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a munkánk, hogy vezessünk. Autózunk idehaza és külföldön, így elég jól látjuk a különbséget az országok és földrészek között. Nem a magyarok a legrosszabbak, de a dicső úrvezetők dobogójától fényévekre vagyunk. Az első irodai kávé mellett rendszeresen előkerül a…..
l. r. 2011.12.28 00:00:19
@Rick4: 80 lesz az... náluk ez még belefér :) TC...ZSC :DD
l. r. 2011.12.28 00:02:12
@l. r.: ZSC=ZsírCar még mielőtt rámküldik a moszadot és lelepleznek :D
A Totalcar Nagy Karácsonyi Fotózása lassan fogalommá válik cégünkben. Hiszen nem csak tradíció ez, hanem egy olyan ünnepnap, amikor tudjuk, hogy együtt kimozdulunk valahová. Ritkán sikerül ez szerkesztőségünk életében, hiszen szanaszét akad dolgunk nap mint nap, talán éppen…..
 Úgy hírlik, jövőre alapjaiban változik meg az autópálya-használat fizetésének rendszere. És az a kép, ami kibontakozik előttünk, több mint rémisztő... Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
     Nincs mentség, ha elüt egy jármű a zebrán egy gyalogost. Főleg, ha utána cserben hagyja. Ez tény, ez a szabály, ami jól is van így. Bűnhődjön csak, amit a társadalom ítél neki. És akkor most nézzük meg együtt a videót, és képzeljük bele magunkat…..
l. r. 2011.01.07 02:54:08
@McK: sőt buszmegállóban is számítani kell rá, hogy elütnek és természetesen itt is a buszmegállóban várakozók a hibásak (nem a villanyoszlop mögé álltak -micsoda hiba!), hiszen nem az első eset, hogy buszmegállóban gázolnak el embereket
www.vasnepe.hu/baleset_bunugy/20101107_buszmegalloba_hajtott_az_autos?s=rel
kuruc.info/r/35/39399/
stb...
l. r. 2011.01.07 17:14:34
@2-More: ok. A lányt már hibáztattuk eleget.
Most térjünk át arra, hogy a furgonos miért nem nézett körül? miért nem ment 10-el a beláthatatlan zebra előtt?

csak 2 dolog amiből, ha egyet megtesz nem okoz balesetet...

frusztrál a kurucinfós link? hát sajnállak! :)
l. r. 2011.01.07 19:29:23
@2-More: a "magyarázataid", "indokaid" egyike sem elégséges ahhoz, hogy valaki a másik ember életét kockáztassa vagy egyáltalán veszélyeztesse akárcsak egy szemernyit is...

meg kell szokni a zebrán haladó "szent és sérthetetlen" _elsőbbégét_ az autókkal szemben és semmilyen indokkal nem elfogadható a "nem látom, de hátha nem jön senki" magyarázat.
Nem a zebrán haladó érdekében, hanem mindannyiunk érdekében, erre persze mindenki rájön előbb utóbb, kérdés milyen áron -ő üt el valakit vagy egy szerettét ütik el.
Én inkább nem kívánom megfizetni azt az árat, hogy végigkísérje az életemet az, hogy egy több mázsás járművel megsértek/megnyomorítok/elpusztítok egy emberi élőlényt (még, ha pont egy figyelmetlen/éppen nem figyelő példányról is van szó).
Ezért, ha olyan szituációban vagyok, hogy nem egyértelműen, hogy a zebrán nem halad éppen át valaki, akkor lassítok, amennyire csak kell, és a fékre helyezem a lábamat, hogy bármikor a lehető legrövidebb úton meg tudjak állni.

Csak remélem, hogy egyre több ember tesz így ill. egyre több cikkszerző fogja ezt hirdetni a gátlástalan pénzhajhászás helyett. Illúzióim persze nincsenek, de bízok benne, hogy aki a balkáni stílust hirdeti, az így vagy úgy, de pórul fog járni. Lassan-lassan talán felzárkóznunk a fejlettebb államokhoz ebben is, és közlekedéskultúrában is, de a kommentek -és Bende Tibor- alapján, sajnos még borzasztóan messze vagyunk ettől.
Belsőség Túl sok erőszak 2010.12.25 14:20:00
Rendes autóbuzi az alábbi képekkel úgy van, mint csemetéiket féltő szülők az akciófilmekkel. Ott indokolatlan mennyiségben ölnek embert, itt hasonlóan szívfájdító módon préselnek össze vadonatúj Toyotákat. Nem való ez rendes férfiember szemének.  Most kellene…..
l. r. 2010.12.27 22:35:38
x
  Aki érdekes autókról akar olvasni, nyomja ki a jobb felső sarokban az ikszet, és menjen ki az utcára. Bárhol is legyen lakóhelye, biztosra veszem, hogy ezen az átlagos december negyedikén maximum tíz percet kell várnia, hogy valami sokkal autószerűbb, izgalmasabb, kedvesebb…..
l. r. 2010.12.04 19:45:14
A japán vonal miért maradt ki?
Robogó helyett ez pl. simán jó lehet:

www.hasznaltauto.hu/auto/daihatsu/cuore/daihatsu_cuore_glx-4303433

Ketyeg mint a svájci óra és szerintem nem eszik 5 felett ez sem. Teljes elmebetegek még gázt is belerakhatnak. :)

Jó akkut, olajcserét ne sajnáld majd a Citromtól!
A Blikk olvasója a busás, tízezer forintos vérdíj elnyeréséért lefotózta Hunvald György, a volt erzsébetvárosi polgármester autóit, melyek egy Garay téri teremgarázsban porosodnak. És ez jó. A gyűjteményeknek örülünk. Hogy melyik gazdag embernek milyen órája van, hidegen…..